Yeniden Refah nereye koşuyor?
Yeniden Refah nereye koşuyor?
.

Yorumlar119

  • yorgun 3 ay önce Şikayet Et
    Rahmetlinin hatırına kendisine sözüm yok ama şunu iyi bilmeli;etrafında kriptolar var gibi, Fatih beyi Suat kılıç gibiler yanlış yönlendiriyorlar, bu kriptolar Fatih beyi zamanı gelince yolcu ederler.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Salih 3 ay önce Şikayet Et
    Kendisinde bir cacık yok. Babasının mirasını yiyor
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mahdumi 3 ay önce Şikayet Et
    Geçen seçimde yrp ye sempati duyarak milletvekili seçimlerinde hanemdeki 4 oydan ikisini verdim, sırf reisle beraber yol yürüyor diye, eğer İstanbul'da az bir farkla kaybedersek omür billah fatih Erbakan a beddua m ahım olur. Ayasofya'nın hatırına gelin bu sefer kıralım CHP zihniyetini, Eyüp Sultan hazretler, Hz. Fatihi şu küfür prangalarindan kurtaralım. Adamların her calişmasi ........
    Cevapla Toplam 14 beğeni
  • Yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    Erbakan Hocanın kemikleri sızlıyor
    Cevapla Toplam 22 beğeni
  • Çal bağlamayı 3 ay önce Şikayet Et
    Adam Ayasofya yı açtı .Bugüne kadar hiç kimse cesaret edemedi,bu yetmezmi Başka söz söylemeye değmez.yazık
    Cevapla Toplam 47 beğeni
  • m. seyid 3 ay önce Şikayet Et
    sonra da yarısını müze yaptı
    Toplam 4 beğeni
  • Hasan Unkun 3 ay önce Şikayet Et
    Merhum Hasan damar ne demişti.Saadet partisi olarak.İstanbulda-Ankarada Tayyibe(Ak partiye)biz kaybettirdik kaybettirmeye de devam edeceğiz drmişti.Saadet aldığı tavır sayesinde büyük bir nefret kazandı.Bundan sonra da varacağı bir yoktur.Yeniden Refah da daha büyük bir iddia ile boyundan büyük talepler ile işi çıkmaza sokmuştur.Fetönün gazına gelmesin.Bu kafayla kendini bitirecektir.
    Cevapla Toplam 54 beğeni
  • Muhittin 3 ay önce Şikayet Et
    YRP Alman ekolündendir. Maalesef yorum yapanlar bu işlerin şahsi kavgalar yüzünden olduğunu sanır. Hayır kavga İttihat terakkiden beri Almancılar, İngilizciler, Fransızcılar, Amerikancılar birde bunlara karşı mücadele eden Türkiyeciler arasında geçer. Bunu görmedikçe daha çok gol atarlar.
    Cevapla Toplam 25 beğeni
  • Zeynel han 3 ay önce Şikayet Et
    Yrp ye çok yakın hissediyordum kendimi,mayıs seçimlerinde gösterdikleri ferasetten dolayı.Ak partiden sonra burası diyordum.Otuz bir martda az bi farkla İst da akparti kayıp ederse bunu bir seçmen olarak yrp yi sorumlu tutarım,bidahada hiç oyana bakmam.İbsaallah yanlıştan dönülür.(Biz kayıp ettirdik diyenler gibi köyü duruma düşerler.)
    Cevapla Toplam 45 beğeni
  • Múddeiumumi 3 ay önce Şikayet Et
    Asıl Yeniden Refah'ın nedir bu AkParti ve Erdoğan hazımsızlığı! Rahmetli Erbakan Hocayı hırsızlıkla gericilikle suçlayan hapse girsin siyasi yasaklı olsun diye imza toplayan chp ve Kılıçdaroğlu gibilerin ayağına giden Yeniden Refahlılar varken, İBB'yi kâr kapısı diye kullanan lgbtye destek veren ekrem'i cilalayan Yeniden Refah gen.bşk. yar. varken AkParti ve Erdoğan'a tavır alıyorlar.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • medo 3 ay önce Şikayet Et
    Bir insanda hak dava şuuru olmayıp, hırs ve koltuk davası olursa, bir de üstüne bir adım sonrasını öngörecek kadar bile vizyon olmazsa ne olacak. Rüzgara göre eğilen, ne zaman, nerede ne yapacağı belli olmayan bir tip ortaya çıkar. Müslümanlar ne çektiyse, İslam düşmanlarından daha çok, ahmak, vizyonsuz, ferasetsiz Müslümanlardan çekmiştir.
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • Yunus 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen Öyle.
  • sevgi 3 ay önce Şikayet Et
    fatih beyin. üç beş söylemi var. ısrafı kaldırın. faiz sistemini kaldırın, torpili kaldırın ve aileyi koruyun. bence iyi istekler. ona kızmamak lazım. belki bir gün desteklersiniz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • İl yöneticisiydik 3 ay önce Şikayet Et
    Biz bir yıl il yönetiminde başkan yardımcısı olduk, dönen dolapları görünce uçarak kaçtık. Sürekli Fatih Erbakanınn altını oyuyor bir güruh, özellikle vakıfçılar denen gruplar, yeni kurulan milli görüşçü partide fetöcüler cirit atıyordu. Birçok kişi istifa etti yada artık partiye gitmiyor. Bakın kaç tane il yönetimi görev bırakmış. Gördüm, hayatta milyon oyum olsa vermem.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • basri torun 3 ay önce Şikayet Et
    Babasinin cizgisinden gidiyor. Rahmetli hocamiz da, potansiyelinin üstünde taleblerde bulunurdu hep
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • X Day 3 ay önce Şikayet Et
    Demedi demeyin, uçuruma gidiyor
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • azi 3 ay önce Şikayet Et
    miras yiyen bu sahiz secmenden alir cevabi Reis Sayin cumhurbaskanimiz kaybetmez
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Zekeriya 3 ay önce Şikayet Et
    Insanlara iftira atarak günahkar oldugunun farkindasindir insaallah.
    Toplam 9 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat