Asıl Milli Güvenlik Meselemiz: Aile
Asıl Milli Güvenlik Meselemiz: Aile
.

Yorumlar24

  • Aile çözüm 2 ay önce Şikayet Et
    Ev hanımlıgı teşvik edilmeli, çalışan anneler de çocukları ile ilgilenebilmesi için teşvik edilmelidir.Bunun tek çözümü ücretsiz izinlerin , çocuk anasinifina gidene kadar arttırılması ve ücretsiz izinlerdeki primleri ödenerek annelerin aileye dönüşü sağlanmasıdır. Bu devlete bir yük de getirmeyecektir. Normalde Çalışan annelerin primi ve maaşı çalıştıkları sürece zaten ödeniyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    “anne” kavram ve kutsallığının da “çalışan kadın” modeline evrildiği bir yıkımın tesiri altındadır. AĞZINIZA SAĞLIK. Sorun tam da bu
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Yusuf Duman 2 ay önce Şikayet Et
    Asıl ev hanımligi teşvik edilmelidir beyler. Ana işe, baba işe çocuk kreşe. Bu kadın ne zaman namaz kılacak, Kur'an okuyacak, huzurla tesbih çekecek. Nedir ya her şey para mı
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • AİLE 2 ay önce Şikayet Et
    Aile yapısının düzelmesi ,savunma sanayi kadar önemlidir. Bu ülkenin en önemli güvenlik meselesidir. Bu yazıyı yazarak çok önemli bir konuyu ifade ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • AİLE 2 ay önce Şikayet Et
    1)Ülkemizin geleceği olan çocukların her yönden sağlıklı büyümeleri şefkatli annelerinin en az 4 yaşına kadar yanlarında olmaları ile mümkündür. Bir çocuk annesi ise birlikte özgüven kazanır, ihtiyaçlarını annesi ile giderir, sağlıklı bir ruh haline annesi ile erişir, kendini annesi ile güvende hisseder.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • AİLE 2 ay önce Şikayet Et
    Avrupa’da aile yapısı bozulduğundan çocuklar problemli büyümekte, nüfus artışı azalmış ve yaşlı nüfus artmaktadır.Bizde de şimdiden önlem alınmazsa aynı kaderi yaşarız.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AİLE 2 ay önce Şikayet Et
    3)Çalışan annelere, Ücretsiz izin her çocuk icin en az 4 yil olmalı ve bu sürede emeklilik için primlerin tamamının ya da bir kısmının devlet tarafından ödenmesi şeklinde bir düzenleme ile çalışan anneler teşvik edilmelidir. Ancak bu şekilde aile güvene alınabilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • AİLE 2 ay önce Şikayet Et
    BU KONUDA ÇÖZÜM ÖNERİSİ 1)Çalışan annelere istemeleri halinde ücretsiz izin haklarının her çocuk için en az 4 yıl(Anasınıfına gidene kadar) olacak şekilde düzenlenmesi ile birçok problem ortadan kaldırılabilir. 2) Ücretsiz izinlerde maaş ödemesi olmadığı için DEVLETE HERHANGİ BİR MADDİ YÜK GELMEYECEKTİR.
    Cevapla
  • Cudi Abidoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Kadınların evden sokağa, çalışma alanlarına taşınması bunun teşvik edilmesi, çalışan kadın sayısıyla övünulmesi zaten aileyi yıkmanin baş sebebi. Anne bir işte baba başka işte çocuk kreşte. Böyle yuva olurmu. Otele dönüşmüş yuvada Sevgi bağlılık yeşerirmi. Beşiği sallamayan el nasıl dünyaya hükmeder. Uyanın ey umera kesimi. Bindiğiniz dalı kesiyorsunuz, milletinize ihanet ediyorsunuz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Murat 2 ay önce Şikayet Et
    Bence bir yere maddiyat girdimi tadı bozulur, bebeklikten itibaren ahlaki aşılamaktan başka çare yoktur.
    Cevapla
  • alp ali 2 ay önce Şikayet Et
    gençler artık evlenmiyor evlenenler çocuk yapmıyor..mantıkları ne "hayatımızı yaşayalım" diyorlar çocuk yapanlar hayatlarını yaşamıyormu..benim 3 çocuğum var hanıma diyorum 4. yü yapalım bunlar yeter kim bakacak diyor..halbuki tam itikadı olan bilmelidir ki çocuk rızkınla gelir..
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    O meseleyi sayın Reisimiz halletti .yeni nesil süper eğitimli mükemmel.her anları telefonla geçiyor teknolojiyi o biçim kullanıyorlar.anne babalar çok memnun. Ahlak ve maneviyatta fevkalade
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Aileler dağılıyor.Gencler azalıyor.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Mustafa. 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin Gerçek Milli Güvenlik Ve Beka Sorunu. Recep Tayyip Erdoğan, ithal Ettiği On Beş Milyon Soysuz Sopsuz insan Atıkları, Ekonomi, Eğitim, Adalet Savunma. Çeyrek Asırdır İktidarda olan Akp ülkeyi BM Terör üssü, BM Kerhanesine, BM İnsan Atıkları Üretim Merkezi Haline Getirdi.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ali 2 ay önce Şikayet Et
    Allah senden razı olsun kardeşim demekki böyle düşünen tek ben değilmişim
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bence medyada çok etkili, zira ahlaksız diziler toplumun ahlakını iyice bozdu, aile içinde en önemli kişi kadın bence kadın bozulursa aile zaten çöker, dizilerin amacı tamda bu, önce kadını kandır ve huzuru kaçır, huzursuzluk artınca boşanmalar artsın, parçalanmış bir ailede çocuk zaten bozulur, maalesef şu an yaşadığımız durum bu
    Cevapla Toplam 17 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat