Doğu Türkistan Yaramız Kanamaya Devam Ediyor
Doğu Türkistan Yaramız Kanamaya Devam Ediyor
.

Yorumlar9

  • Hakikat 2 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki hainler belimizi büken
    Cevapla
  • Levent 15 2 ay önce Şikayet Et
    Rabbim, ABD denen illeti inşallah tez zamanda bu yecüc mecüc taifesinin başına musallat eder! Birbirlerini yerler, inşallah!
    Cevapla
  • H.Aytekin 2 ay önce Şikayet Et
    Dogu Turkistan'daki Uygur Turku kardeslerimuze karsi Komunist Cin yonetiminin uyguladigi soykirim ve zulum karsisinda sessiz kalmayan yazari tebrik ederim. "Turk" kelimesini kullaninca "irkci" iftirasini atan sozumona 80 oncesinin bazi sozde "Islam'ci" gencligi gecmiste gorduk biz! Simdi bu konuda daha duyarli yaklasimlar goruyoruz cok sukur.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Erdem 2 ay önce Şikayet Et
    ne farkınız var hitlerden , israil'den ? ALLAH hepinizin cezasını versin. Vermeye verilecek şüphemiz yok ama RABBİMİZDEN dileğimiz bu dünyada da görelim ki yüreğimiz soğusun.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Bayram sahn 2 ay önce Şikayet Et
    Doğu Türkistan malesef Endülüs olma yolunda Allah tan ümit kesilmez lakin durum çok kötü bir mucize ye ihdiyac var Çin çok güçlü her anlamda tüm İslam dünyası bı araya gelse yine durum değişmez biz dua edelim mucizeyi Allah tan isteyelim o kimbilir ne kapılar açar
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • mustafa yıldırım 2 ay önce Şikayet Et
    Türk beklenendir. Ulkemizin söz sahibi olup yaptırım gücü olması için yeniden güçlü Türkiye şart. 85 Milyon kaybedecek saniye bile yok topyekun Milli şuurlanmaız gerek.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • AKHİLAL 2 ay önce Şikayet Et
    Allahım bize Ümmet olma şuuru ver, Allahım bize kök kardeşlerimize karşı mesuliyet şuuru ver, Allahım Mahkeme-i Kübranın nasıl elzem olduğu şuurunu ver, Allahım asil ecdadımıza söverek düştüğümüz zilleti onur sanma gafletinden kurtar...ALLAHIM BİZE UTANMA DUYGUSU VER BİZİ AFFET
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Eşref Hatir 2 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Mürsel bey bu türden yazılarınızı daha çok bekliyoruz. Diğer yazarlarda bu probleme değinirlerse bir kamuoyu oluşur. Vatandaşlarımızın yüzde doksanının bu soykırımdan haberi bile yok malesef. Allah devletimizi güçlü kılsın ve o kafirleri kahhar ismi şerifiyle mahcup perişan eylesin, amin..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • editör 2 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.Ümmete cesaret ver Allah ım
    Cevapla Toplam 11 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat