Portakal suyu dolu kadeh
Portakal suyu dolu kadeh
Ünlü bir köşe yazarımız bir sembole dokundu. Sayın Başbakan alkollü olmasa da kadeh kaldırmalıydı.

Yorumlar21

  • ömer yargıç 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah. artık buna delinin biri kuyuya taş atmış falan denmez resmen kuyuya pislemiş diğerleride bakıyo acaba ne yaptı diye bırakın şu özkökü artık ya kendi kendine yazsın dursun. kendi yazsın kendi okusun
    Cevapla
  • Doktor Aga 15 yıl önce Şikayet Et
    Adi konulmamis bu zorlamanin ismini koyuyorum. KADEH BASKISI. Evet basbakana kadeh baskisi yapiyorlar. Daha dun olmayan bir mahalle baskisindan soz acip rejim krizi uzerine altili galyan oynayanlar bugun kendileri utanmadan basbakana kadeh baskisi yapiyorlar.Hicbir ucuncu dunya ulkesinde bir basbakana boyle ilkelce bir teklif sunulmus degil. Sen iciyorsan ic ama icmeyenede saygi goster. Saygi yok efendim saygi yok. Bu jakobenlerde insana zerre kadar saygi yokki. Olsaydi boylesi utanilacak bir teklifi daha bastan soylemekten cekinirdi
    Cevapla
  • Kadir Keskin 15 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler sayın hocam. 28 Şubatta 'da çok bıkyık keseni gördük. Ama sonradan bir türlü bıyıkta bırakamadılar.Sanki bıyık kesmekle gizleneceksini. hem bıyığını kesip hem de sürgüne gidenler oldu.. Burada asker düşmanlığı gibi bir şey söz konus değil Bunu nerden çıkarıyor yorumcular anlamadım Asker yanlış yapmaz diye bir şey yok ki. O da insan oda yanlışlık yapabilir. ÖVnemli olan bu asker diye bu yanlışlık onun için bir mazeret olmaması gerekir
    Cevapla
  • abdullah kahyacı 15 yıl önce Şikayet Et
    şimdi insanlar terfi edebilmek için. yalandan nerelere gidiyor bide onu yazsana. yazdıklarında tabiki haklısın ama şimdi aynı şeyler yeniden oluyor bu sefer tamtersine.
    Cevapla
  • Hayati Kahveci 15 yıl önce Şikayet Et
    AYNEN DOĞRU. ama doğruları anlatmak hele fikri sabitlere kabul ettirmek fevkalade zor...herkes kendi kimliğini yaşayıp ikileme düşmese olmaz mı? bu memlekette bazıları bunu ne zaman öğrenecek merak ediyorum.
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 15 yıl önce Şikayet Et
    KÜRŞAT YALÇIN, YAZDIKLARINIZA KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. Elbette birçok yazarımızın o şahsı muhatap alması kaale alır görünmesi pek hoş olmuyor. Fakat burda Nevzat TARHAN Hocamızın yapmak istediği, bu olaydan yola çıkarak o güruhun nasıl bir psikoloji içerisinde olduğunu,üstünlük-enaniyet soslu dayatmacı tutumlarını, saplantı ve yanılgılarını gözler önüne sermektir. Bunda da gayet başarılı olmuştır kendisi. Yoksa şüphesiz ki; o yazar reprodüksiyonu şahsın reklamından kimse memnun olmaz!
    Cevapla
  • haci dedeoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    başbakan özköke yaranmaya çalışsın. özköke yaranmak için : 1- ertuğrul fırkateynine binsin. 2- karaköy vapuruna binisin 3- karaköy böreği yesin 4 dmc ye ortak olsun 5-"türkiye türklerindir" desin.
    Cevapla
  • kürşat yalçın 15 yıl önce Şikayet Et
    Özkök yine pirim yaptı!!!. Şu Ertuğrul Özkök ü farkında olmadan reklam ediyorlar ya şaşıyorum!!Bu kadar saçma sapan fikirler üretipte bu kadar tartışılan, popüler olan dünyada başka bir yazar varmıdır acaba?Bugün 8-10 yazar bu adamın kuyuya attığı bu deli saçması taşı çıkarmak için üşenmeden yazmış.Güler misin ağlar mısın?Böyle olunca da Özkök amiral gemisinin kaptanı oluveriyor!!Adam gündem belirliyor bu sığlıkla!Emeği geçen yazarlara teessüf ederim...Sahici bir fikirmiş gibi tartışıyor ve antitez üretip bu adamı popülerleştiryr
    Cevapla
  • Mustafa TEZCAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yazıya Şapka Çıkartılır.. Helal olsun, bu yazıya şapka çıkartılır.
    Cevapla
  • Kayhan Tomaç 15 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Sayın Hocam, Yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum. Bugün yine çok hassas bir konuya, en kestirme ve kabul edilebilir yerden yaklaşmışsınız. Tebrik eder, yazılarınızın devamını bekleriz.
    Cevapla
  • Veli Arsay 15 yıl önce Şikayet Et
    "Üstünlük duygusu olan kişiler. uzlaşma kavramından karşı tarafın kendilerine benzemesini ve hep karşı tarafın adımlar atması şeklinde anlarlar ve bunu beklerler." Haddim olmadan Nevzat beyin mükemmel analizine bir ilave yapmak istiyorum: Gizli kibirlerini fark edemeyen bu kişiler, yetmiyormuş gibi böyle düşüncelerin totaliter olmadığını, kendileri gibi "doğru" düşünenlerin modern toplumlar olduğunu empoze ederler.
    Cevapla
  • ali gül 15 yıl önce Şikayet Et
    tesbitler harika. Üstünlük duygusu olan kişiler uzlaşma kavramından karşı tarafın kendilerine benzemesini ve hep karşı tarafın adımlar atması şeklinde anlarlar ve bunu beklerler' harika tespit. teşekkürler. sizi takip etmekten mutluluk duyuyorum. allah razı olsun. kaleminiz susmasın
    Cevapla
  • tahir özbey 15 yıl önce Şikayet Et
    gerçekler. Birileri Atatürk ün arkasına sığınarak yanlış şeyler yapmışsa bira içip göbeğini gösteriyorsa kendi çıkarlarına kullanıyorsa,Atatürkçü düşüncedenmi kaynaklanıyor bu davranışlar?Atatük ilke veinkilaplarının niçin yapıldığını hala toplumun büyük kesimi bilmiyor.AKP Hükümeti gerçek ATATÜRKÇÜLÜĞÜN nasıl olduğunu göstersinlerde görelim.
    Cevapla
  • Miray BAYRAK 15 yıl önce Şikayet Et
    NE EKLENECEK NE DE ÇIKARILACAK BİR TEK KELİME YOK!. Bize hayranlıkla takdir etmek düşüyor. Hocam, ellerinizden hürmet ile öpüyorum. Siz cidden işinizin piri büyük bir üstadsınız. RABBİM, siz gibi ilim adamlarını başımızdan eksik etmesin emsallerinizi arttırsın!
    Cevapla
  • Olay Budur 15 yıl önce Şikayet Et
    Arşiv yapmaya karar verdim... Bu hafta okuduğum ikinci yazınız...ilk okuduğum yazınızla beraber size karşı büyük bir ilgi duymaya başlamıştım. Bu yazınız da çok hoşuma gitti..dikkat ettimde, hem kendimde hem de toplumumuzda büyük bir çoğunluk aynı yanlışları yapmaya alışmışız. Kendimi sorgulama adına, son derce kritik bir yazı daha okumuş oldum. Bu yazınızı da yazıcımdan çıkartıp saklıyacağım. Çok teşekkür ederim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat