Yargıtay üyeleri psikologluğa mı başladı?
Yargıtay üyeleri psikologluğa mı başladı?
Alışmış gözlerin göremediğini alışmamış gözler görürmüş. ‘Gerçeği yarım görme olgusu’ Yargıtay üyelerinde olursa ortaya savunulamaz kararlar çıkıyor.

Yorumlar12

  • ömer inan 15 yıl önce Şikayet Et
    yargıtay yargılanmalı. sevgili arkadaşlar yargının güvenilirliğine hiç şüphesiz herkes inanıyor veya inanmak için kendini zorluyor benim gibi , tabiki güvenmemiz lazım biliyorum ama yaşadıklarımla yargıtayında güvenilirliğini kaybettiğini görüyor ve üzüntü ile izliyoruz isterdimki yargtayı da bir denetleme mekanizması olsun insanların haklı olanın hakkını zülmeden haksızların da cezaalması için kurulmuş olan o kurumun saygınlığını kaybetmemesi lazım diye düşünüyorum
    Cevapla
  • ubeydullah 15 yıl önce Şikayet Et
    bilen konuşur. Hocam ! güzel yazdınız, güzel izah ettiniz, güzel ima ettiniz, güzel dokundurdunuz... ama ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ, ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ. Derler ya işte TÜRKİYEMİZDE HEP O HESAP GEÇERLİDİR. BİZİM HESAPLARIMIZ BLOKE EDİLMİŞ HOCAM.
    Cevapla
  • zafer şahin 15 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah KAHYACI için... Nevzat hocanın PROF.luğunu araştırmak istiyorsun... O zaman ÜMRANİYE de yaptırdığı PSİKİYATRİ MERKEZİNE bir uğra bakalım yazdıklarında iddia ettiklerinle gördüklerin nasıl örtüşecek ! Nevzat hoca KADINA ŞİDDETİ SAVUNMAYACAK aksine reddedecek bir insandır,inancı bunu gerektirir, mesleği zaten bunun aynasıdır.Yazacağına tanımaya çalışsaydın SİYASALLAŞMIŞ BEYNİNİ biraz daha açmış olurdun,sevgili kardeşim !
    Cevapla
  • hursit dilaver 15 yıl önce Şikayet Et
    terapi iyidir.. terapi almak iyidir be.. bizim gibi molla ruhlu toplumlarda gerekli bu. tek tip adam ancak böyle yetişir. KUZEY KOREYİ incelesenize..
    Cevapla
  • abdullah kahyacı 15 yıl önce Şikayet Et
    bu arada aynı olayın tersi. de olmuştu. bütün kanallarda vermişti. bu yazar! hiç gündemi takip etmiyor anlaşılan. bir gün umarım hakikati anlar. kadına şiddetin vahşilik olduğunu anlar.
    Cevapla
  • yarinden gecti 15 yıl önce Şikayet Et
    konuş hocam konuş. hocam konuş yılma. hepsi bir gün hakikati hikmeti algılayabilecek inşaalllah. a. kahyacıda.
    Cevapla
  • m.sait ŞAHİN 15 yıl önce Şikayet Et
    Hükükun devrimi olurs.... Türkiyede pek devrimci kalmadı.Eskide ne devrimciler vardı!ve o devrimcilerin pek çoğu şimdi faşist olmuş.Devletin ve Kemaizmin eteği altına sığınmaya vetutunmaya başlamışlar.İnanıyorum ki Turkiye 10, 15 sene içerisinde Çağdaş (Yüksek yargının! çağdaşlığı değil) bir hükük sistemine kavuşacaktır.Çağdaşlık insanın kafasında dır.Savcını düşündüğü çağdaşlık değil.Despotluktur.Bir hanım 'kocam zorla başımı açtırmak istiyor ben boşanacağım'derse demeki hakim bey buna müsade etmiyecek .Serter gibi düşüniyorlar.
    Cevapla
  • abdullah kahyacı 15 yıl önce Şikayet Et
    sonuç. bu profesörüm diyen adam(bi araştırmak lazım) kadına karşı şiddeti savunuyor ama söylemiyor. çünkü cesareti yok. her zamanki gibi yine lafı döndürüp dolaştırmış. biraz cesur ol.
    Cevapla
  • bengisu akgül 15 yıl önce Şikayet Et
    Asaf Tekdemir kardeşim ben söyleyim. Eğer aksi bir durum olsaydı; cezanın aksine çağdaşlığın(!) en sosyal (sadist) temsilcisi olarak baştacı edilir, ÇYDD ve ADD tarafından altın madalyaya layık görülür bi de üstüne çağdaşlığın(!) siyasi cenahta bir numaralı temsilcisi CHPden de genel başkanlık teklifi alırdı.
    Cevapla
  • asaf tekdemir 15 yıl önce Şikayet Et
    acaba. merak ettiğim hakkında karar verilen olay ters bir örnek olsaydı yani erkek eşine başını açması için baskı yapsaydı sayın mahkeme yorumu ne olacaktı
    Cevapla
  • Zeynep Şakar 15 yıl önce Şikayet Et
    ..... Yorumlarınıza sonuna kadar katılıyorum. bu ülkedeki her gelişmenin psikiyartik açıdan değerlendirilmesi gerekiyor. Teşekkürler..
    Cevapla
  • Veli Arsay 15 yıl önce Şikayet Et
    BİR ALİMİN HAKSIZLIĞA TEPKİSİ. on milyon cahilinkinden daha tesirlidir. Nevzat beyin bilimsel sentezleriyle tıoplumu aydınlatmaya devam etmesini diliyoruz. "Dünya Sağlık Örgütü'nün tanımlamalarında 'Sosyal şiddet' şeklinde bir tanımlama yoktur." Ayrıca Kuran'a göre "dinde zorlama yoktur" bu değiştirilemez.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat