Gördüğüm en ahlaksız kampanya
Gördüğüm en ahlaksız kampanya
.

Yorumlar33

  • medo 1 ay önce Şikayet Et
    Müslüman tarih boyunca en büyük zararı, münafıklardan ve ahmak Müslümanlardan görmüştür. Karşısında mertçe duran düşmandan bu kadar zarar görmemiştir. Allah (C.C.) kudretiyle, biz şuursuz Müslümanlara rağmen, Türkiye'yi bir yöne doğru yönlendirip, bir iş için hazırlıyor. Allah-u alem, büyük yılanın başını ezdirecek.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ali Açar 1 ay önce Şikayet Et
    Tespitler 10 numara teşhis yine öyle ağzına sağlık. Gazeteci veya gazeteciler halkın dillendiremediğini cümlelere dökebilen kişidir. Gaffar bey bu işi layıkıyla yapan az gazetecilerden biri. Allah razı olsun. Babadan kalan her şey miras değildir. Ahmet Özal Erdal İnönü örneklerinde olduğu gibi.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • İstanbullu 1 ay önce Şikayet Et
    Yeniden Refah Partisi bu ayıbı biraz zor temizler. Anında bunu yapan adayın parti ile ilişkisi kesilmeliydi. Hangi Müslüman, hangi vicdan oy uğruna böyle bir şeye imza atar?!? Hangi Müslüman veya vicdan sahibi insan buna oy verebilir?!?
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Vanlıyam 1 ay önce Şikayet Et
    Şu Junior için erbakan soyadını kullanmayın artık. Biz erbakan deyince 28 şubatta insanı için buram buram terleyen adamı hatırlıyoruz. Bırakın da bizde o güzel insan kalsın, bu rezil değil.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Okuyucu Gözüyle 1 ay önce Şikayet Et
    2023 genel seçimlerinde de önce tek başına hareket etmek istediler. Ama sonra akl-ı selimle düşünüp Cumhur İttifakına dahil oldular. Bu sayede meclise vekil soktular. Ama şimdi yine aynı hatada ısrar ediyorlar. Siyasi hırsın basireti bağlaması sonucu yanlış bir yola saptılar. Sonucuyla yüzleşecekler elbette. Ama akıl başa gelince kaçan fırsatlar çoktan yolu yarılarmış. İzleyip görelim.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Bir Akıncı 1 ay önce Şikayet Et
    Hristiyan alemi tüm Avrupa ve ABD yaklaşık 11 milyon Ukrayna'lıya ülkelerini evlerini ve işyerlerini severek açtılar. Şu anda istediği zaman Avrupa ülkelerine devamlı giriş çıkış yapan Ukrayna'lı sayısı 35-36 milyon civarında. İslam düşmanı, Türkiye'min düşmanı, müslüman düşmanı iç ve dış hainler bir ve beraber olmamızı Türkiyenin lider ülke olmasını istemiyorlar
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • burak abi 1 ay önce Şikayet Et
    cehape bitik, eski gücü olmadığı gibi günü bile kurtaramıyor, asıl ben bu saadet ve refahlılara şaşıyorum, cehapeliden daha cehapeli gibiler, kasabının bıçağını yalan koyun gibiler..!
    Cevapla
  • Börteçine 1 ay önce Şikayet Et
    YRP Bu YAPTIĞINIZ ahlaksa ben ahlaksız olmayı tercih ederim. Alın ahlakınız sizin olsun.
    Cevapla
  • konuk 1 ay önce Şikayet Et
    yeniden refahın son dönemlerdeki tutum ve seçim çalışmalarında kullandıkları dilden kime hizmet ettikleri belli, Allahım ümmeti böleni sende böl parçala.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Maraşlı 1 ay önce Şikayet Et
    Ahlak değerini oltanın ucundaki yem olarak kullanıyorlar. Fatih Erbakan, babasının abdest ıbrığı bile olamaz. Şu an ihtiras ve cehaletle hareket ediyorlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yrn 1 ay önce Şikayet Et
    küçük erbakan imamoğlundan daha rantçı daha hırslı çıktı
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kutahyali 1 ay önce Şikayet Et
    Fatihin partisi kimlere hizmet ediyor bilen var mi
    Cevapla
  • ahsen 1 ay önce Şikayet Et
    sanki birilerinin dediğini yapıyor gibi
  • kardeş 1 ay önce Şikayet Et
    Yıllar önceden Türkiye yerleşen İngiliz Alman Rus v.b uyrukluları görmeyen gözler savaştan ölümden katliamdan canını kurtarmak için kaçan mazlumlara laf eden AHLAK FUKARASIDIR. Hele bu kendini müslüman olarak görüyorsa ayrı bir garabet.ALLAH HELAK ETSİN İNŞALLAH
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Kenan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksızlık ise kadın voleybol milli takımının hali ne oluyor? Kim kiminle diye haberler yapılıyor lezbiyenler topluma genç kızlarımıza rol model olarak sunuluyor. Ülkesinden kovulan lezbiyen Kübalı milli takım formasıyla takım arkadaşlarına bol bol sarılırken görüntüleniyor. Bunda bir ahlaksızlık yok değil mi?
    Cevapla Toplam 17 beğeni
  • Ramo 1 ay önce Şikayet Et
    Eee bütün bu yazdıkların rezalet animasyonu örter mi
  • bilall 1 ay önce Şikayet Et
    ayrım yapmadan bu kampanyada dahil hepsi ahlasızlık
  • Zeynep Erciyes 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke hiç cevap yazmasaydın...Aşağılık bir durumu, rezil bir başka paydaşla masumlaştırmaya çalışmışsın ve utanmamışsın...Bu; tuvalet suyuyla, yemek bulaşıkları yıkamak gibi bişey...Çünkü; dürüs ve adaletli değisiniz ve sizden olana asla laf söyletmezsiniz...Bizim için en acısı da siz müslümanlara anlatamamak ve katlanma zorunda kalmak...Nasılsa hep bi bahaneniz olur...Yazık size...SIFIRSINIZ...
    Toplam 1 beğeni
  • fadıl 1 ay önce Şikayet Et
    yüreğine sağlık
    Toplam 1 beğeni
  • Aydın 1 ay önce Şikayet Et
    YRP nin SP yi frenleyeceğini beklerken; boynuz kulağı geçmiş. Gelen gideni aratır olmuş. Dini bilmedikleri gibi siyaseti de bilmiyorlar. Bunlar faşizanlıktan oy devşireceklerini zannediyorlar. Zaten o oyları ümit özdağ fazlasıyla toplamış.
    Cevapla Toplam 31 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat