Ekonomiyi aldılar, şimdi Erdoğan’ı istiyorlar
Ekonomiyi aldılar, şimdi Erdoğan’ı istiyorlar
.

Yorumlar45

  • Dış/Harici Gucler 1 ay önce Şikayet Et
    Batılılarin tek derdi bizim emeklilerin/emekçilerin ezilmesi, onların beka meselesi bu. batının baskısı olmasa başımızın tacı emekliler yoksa asgari ücret komisyonuna da karisiyorlar emekli maaşını da belirliyorlar ah batılılar ah.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Yaranamazsin... 1 ay önce Şikayet Et
    Evet evet uzaya bile çıktık bu dönemde, ekonomi de harika..
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Cudi Abidoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    Ağzina sağlık. Reis'in etrafindaki yalakalar bu gerçekleri ona hatirlatmaz. Yıkım bu faizci ekonomik düzendendir. Reis Nas hükmüne dönmeli.gerisi yalan
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Erdemli 1 ay önce Şikayet Et
    Bazıları şehrine hastane havalimanı yol üniversite yapılması için 50 sene bekledi. Fakat bazıları 1 sene midesini bekleyemedi. Fındık gibi hassas ürünleri yurt dışına BİN TL den sat. Maaş olarak ver. Bir sene fındık zaten yemiyor alt tabaka. Alt tabaka 10 TL verip otobüse binmiyor 10 durak yürüyor. Bazı ürün ve kalemlerde bu şekilde yapılabilir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sefil emekli 1 ay önce Şikayet Et
    Herşey doğru sorun dışardan mi geliyor. Bu kadar mı yani
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Gurbetçi ibrahim 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun umarım syn cumhurbaşkanımız bu sözlere kulak tıkamaz. Çünkü kurt ve tilkilerle çevreli ülkemize reisin yerine bir başkası, heleki imam oğlu tam bir intihar olur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Faik 1 ay önce Şikayet Et
    Bir ortadoks politika bir nas politika sonra yine ortadosk politika .kim suçlu ekonomi konusunda.agbali kim aldı mesela
    Cevapla
  • İhtiyar Delikanlı 1 ay önce Şikayet Et
    Taksiciden al haberi
    Cevapla
  • imam43 1 ay önce Şikayet Et
    Biz hep dedik,reis yanlız kalıyor,bakanların çoğu sadece umut pompalamaktan başka icraatları yok.Sahaya inmediler,ciddi olduklarını ispatlamadılar.Fahiş zam yapanların gözünün yaşına bakmayacaklardı,direk kapatacaklardı.Yıllardır şu hâl yasası konuşulur fakat neden bilmem bir türlü çıkmadı yasa.Devlet asla vergi borcu,vergi affı çıkarmasın.Son kuruşuna kadar alsın.
    Cevapla
  • Herif 1 ay önce Şikayet Et
    Teşekkür ederim doğru söyliyon CHP taksi oyunu yazmış ve oynamış ama zaten onların en iyi yaptıği demagoji yalan sehdakarlık çamur at izi kalsın Allah korkusu da oladımi O şeytanlardan korkacaksın
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • KESKİN DEDE 1 ay önce Şikayet Et
    Bu gerçekki, Tayyip gitsinler isterse hangi haçlı gelirse gelsin. Diyen zihniyet var ekonomi bilmem şu bu hepsi bahane evet kusur olur ama eleştrenlernlerin kusuru dağ gibi görmezler. ALLAH R.T.ERDOĞANI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Çiftçiler 1 ay önce Şikayet Et
    Allah fırsatçılara bu ülkeyi bırakmasın inşallah ama bizim suçumuz yokmu biraz öz eleştiri yapalım bir sıgınmacı sağlıktan ilaçtan ve daha bir sürü şeyden bedava yararlanırken nede kendi vatandaşımız faydalanamadı ikincisi bütün yabancılar kazandıkları paraları döviz yapıp ülkelerine gönderiyorlar yani ekonomimizi alt üst ediyorlar daha bir sürü neden var saygılarımla
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harbinger35 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin zelenskiy'si değil,Türkiyenin şerif hüseyin'i.Neden mi?Çünkü ona ingilizler tedarik zincirlerini kıralım,fahiş fiyatları istanbulda patlatalım,sanada erdoğan dan sonra cumhurbaşkanlığı verelim dedikleri çok açık.Malum biliyorsunuz!İstanbul türkiye ekonomisinin yarısı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Galiba doğru
    Cevapla
  • Asi Kartal 1 ay önce Şikayet Et
    Noktasına virgülüne dokunmadan imza atarım
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat