Zahirdeki şerrin sunduğu müthiş hayırlı fırsat!
Zahirdeki şerrin sunduğu müthiş hayırlı fırsat!
.

Yorumlar129

  • Melda 1 ay önce Şikayet Et
    Ben de cumhurbaşkanlığı seçiminde destek verenlere ve bu seçimden önce ekonomiyi zora sokacak zamlar yapmayan cumhurbaşkanına teşekkür ediyorum. Aynı dusuncedeyiz. Kalp kalbe karşı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Semendire 1 ay önce Şikayet Et
    Hocam diline kalemine sağlık.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Kendiniz kaybetmek için herşeyi yapmışsınız, demekki kabahati, faturayı Y. Refaha kesmenin alemi yokmuş değilmi
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Cihad 1 ay önce Şikayet Et
    Onun da ihaneti var, kendinizin bilmeyin o kızgınlık üzerine es kaza giden oyları...onun lider olmadığı birilerine payanda olduğu malûm...yoksa önce fatih olabilir yeni adres diye düşünürken lgbtci hdpkk lilari sevindiren zübük ekonun ve is yapmayan pkknin desteklediği aciz mansırın kazanmasına vesile olduğu defterimizden sildik, kerameti kendinden menkul fatih efendi görecek oylar kimin
  • Hamza Bölükbaşı 1 ay önce Şikayet Et
    Akparti Seçmeni reise küstü sandığa gitmedi fakat ülkemizin proplemleri ve yıllardır terör belası ile mücadele ve deprem ekonomiyi zayıflattı mutfağa düşen ateş Akpartiyi yaktı malesef.Belediyeler israf içinde olması kendisini kaf dağında görmeleri vatandaşın işinin ve ihtiyacının görülmemesi de bir etken.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Kompataro 1 ay önce Şikayet Et
    Kumpas hayr mı oldu
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İleride ülkenin zararına olacak popülist uygulamalar yapılmadı demişsiniz. Genel seçimi kazanmak için başta EYT olmak üzere yapılanlar ne idi ? Genel seçim öncesi - sonrası döviz, akaryakıt, vergiler vs. bir bakın.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Taşeron işçilerin kadroya alınıp birde maaşlarına aşırı zam yapılmasını unutmayalım....
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ne ekonomi ne emekli zammını bahane etmedim edemezdimde karşıda terör sevicilerle kolkola sandığa koşanları görünce nasıl evde oturarak nasıl ideolojimden saparak tepki koya bilirdim ki o terör sevicilerin ittifakı gözümün önüne geldikçe sabaha kadar uyuyamadım sabah 8 de oyumu kullandım içime ancak öyle huzur geldi çünkü ben milliyim banada bu yakışırdı amasız fakatsız
    Cevapla Toplam 26 beğeni
  • Fikret 1 ay önce Şikayet Et
    İnşallah öyle olur
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • emin sefa 1 ay önce Şikayet Et
    3- Ozellikle liberal ve merkez secmenin CHP den Ak Parti ye gecen oyları geri donmeye basladı denilebilir.
    Cevapla
  • emin sefa 1 ay önce Şikayet Et
    2-Gerci bu durum, yerel secimin ve adayın özel durumu olarak düsünülse de tehlikeli olduğunu düsünüyoruz. cünkü kafesten ucan kus bazen geri gelmeyebilir.
    Cevapla
  • emin sefa 1 ay önce Şikayet Et
    1- ak parti seçmeninin muhalif partilere gitmediği tesbitiniz tam doğru değil. teşkilatta ve sahada olan birisi olarak gözlemlerimizde malesef chp dahil başka partilere kayma var.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mehmedim 1 ay önce Şikayet Et
    Nihat beyin Türkiye'de muhafazakar/milliyetçi seçmenin fotoğrafını çeken isabetli bir teşhistir. Cumhur İttifakının ülkedeki ezici çoğunluğu aslında bir yere gitmedi, olduğu gibi duruyor. Yani takım değiştirmedi, geçici olarak bu seçimde "tezahürat" yapmadı. Gönlü incinse de sevdiği değerlere ihanet etmedi.İnşallah hükümet bunungereğini yapıp kırgın gönülleri onarıp yeniden oyuna girer..
    Cevapla
  • ismailbey 1 ay önce Şikayet Et
    nokta nihat hocam gerçekleri görerek ak parti burdan ders alırsa önümüz aydınlık inşallah şerri hayıra çevirisn rabbimiz
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Koray Derik 1 ay önce Şikayet Et
    Atı alan Üsküdar'ı geçti. Surda mukaddes bir delik açıldı. Üsküdar bir ulu rüyâyı görenler şehri, Seni gıptayla hatırlar vatanın her şehri, Hepsi der: "Hangi şehir görmüş onun gördüğünü? Bizim İstanbul'u fethettiğimiz mutlu günü.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali Osman Çeliker 1 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı yanlışı Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi EYT yi onaylayarak yaptı. Bir anda 4 milyon emekli sisteme dahil oldu. Bu seçim yerel değil Cumhurbaşkanlığı seçimi olsaydı sanırım emekliyede istedikleri zam verilirdi.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat