Kamyon devrildikten sonra "akıl" verenler!
Kamyon devrildikten sonra "akıl" verenler!
.

Yorumlar9

  • Vatandaş 4 hafta önce Şikayet Et
    Sadece beli sebeblermi. 4yil koruma ekibinde çalsan 15 temmuz da beştepe de kurşun ve bomba yağmurunda görev yapan yavrum ikalp krizi sonucu kaldırımda can verdi. Mahalli başında ulusal başında haber oldu. Bulunduğum ildeki (sn valimiz, emniyet müdürümüz,, belediye başkanı diğer, ilimi z millet vekilleri gelerek, arayarak acımızı paylaştılar. AKP lier ve teşkilat yetkilileri hariç.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • 1071 4 hafta önce Şikayet Et
    Fıkra bu ya Nasreddin Hoca'nın eşeği ölmüş, tuh demiş tam da açlığa alıştırıyordum ?!
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ben de haklıyım 4 hafta önce Şikayet Et
    2 yıldır uygulanan her önüne geleni öğretmen yapma uygulaması akıllara ziyandır. Birçok ülkede öğretmen olmak için lisansüstü eğitim şartı getirilirken, biz üniversite okuyanların yaklaşık %60'ına öğretmen olma hakkı tanıdık. Ne baraj şartı var, ne de not ortalaması şartı. Eksi netle üniversiteye gelene bile öğretmenlik hakkı veriyoruz. Yazıktır. Bunlardan ne bekleyebilirsiniz ki?
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ben de haklıyım 4 hafta önce Şikayet Et
    Bir eğitimci olarak özellikle de eğitim alanındaki tespitlerinize katılıyorum. Ne yazık ki, eğitimde uzun soluklu, vizyoner bir yaklaşım sergilemekten öte, günü kurtarmaya matuf, makyajlarla idare edilmeye çalışıldı. Zorunlu lise eğitimi, düşük öğretmen niteliği, yetersiz programlar en önemli sorunlar olarak duruyor.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Doğrucu Davud 1 ay önce Şikayet Et
    Acı gerçek şudur; 2019'da sarı kart, mesaj alınmayınca 2023'de kırmızı kart !..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Doğrucu Davud 4 hafta önce Şikayet Et
    hüseyin yavaş gel, kafamı kesseler chpkk ve avanesine oy vermem, ben İslam atan Millet diyorum, onun bunun fanatiği değilm, senin gibi sui zan yapmıyorum çünkü haramfdır, devekuşu gib kafamzı kuma gömemeyiz, kendimizi kandırmyalım, gerçek budur !..
    Toplam 1 beğeni
  • hüseyin 4 hafta önce Şikayet Et
    Kına yakarsınız siz de..kırmızı kart göstereceğiz derken ateisti , lgbt'liyi , fetöcüyü , pkk'lıyı sevindirdiniz.CHP'li seçmen 100 senedir ülkeye hayrı dokunmamış partisinden vazgeçmezken ; sağ-muhafazakar seçmen ders vereceğiz derken ders alacak vaziyete gelmiştir.Allah sizi ıslah etsin.
  • aaccc 1 ay önce Şikayet Et
    eğitim ve kültür alanında 10.yıl marşından 1 gram ileri gidemedi ,okulları proje diye diye proje çöplüğüne çevirdiler.,en önemlisi materyalist parayı düşünmeyen idealist öğretmen ler olmalı
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat