Bayram Sohbeti Uyarıları
Bayram Sohbeti Uyarıları
.

Yorumlar25

  • Gerçekler 4 hafta önce Şikayet Et
    Biz de ak partiyi ve sayın cumhurbaşkanımızı eleştirdik uyarı yaptık bu mevzular daima var ama esas sorun reisin saçma merhameti bu ülkede son 10 yıldır gerçekten hainlik yapanlar dağdaki terörist hariç canıyla malıyla sağlığıyla huzuruyla bedel ıl hiçbirşeyle bedel ödemedi ne Gezi'de ne de 15 Temmuz'da o meydanlara gömülmediler ya da tank geçerken alkış tutanlara bu ülke dar edilmedi
    Cevapla
  • Hamza 1 ay önce Şikayet Et
    Yerel seçime günler kala hükümet promosyon yenileme bedeli olarak 8-10 bin TL+3 bin bayram ikramiyesi olarak 11-13 bin TL'lik para dağıttı. Bunları iktidar duyuranadi, en azından iletişim sorumluları TV kanallarinda n duyurma zahmetine gitmediler. En trajikomik olanı bir tanıdığım, alacağı on bin liralık avanta parayi 3 Nisan'da öğrenmiş.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Feministlerden bahseden olmadı mı sizin ziyaretleriniz de?
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen de böyle oluyor maalesef.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Muhammed Kerem 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti'nin Gazze'de büyüklüğüne yakışır bir tavır takınmaması , İsrail terör örgütü ile bağlarını kesmemesi kendi seçmeninin küsmesine sebep olmuştur.Şu anki ambargo geç ve daha katı kararlar alınabilir.Allah İslam'a ve Müslümanlara yardım etsin İnşallah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • celal 1 ay önce Şikayet Et
    Kira artışlarının 2nci sene %25 yapılması. ev sahiplerini memnun etmedi. Bu yüzden çıkan kavgalar, ölen ve cezaevine giden vatandaşlar.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • hsn 1 ay önce Şikayet Et
    piyasaya enflasyon sınırı getirilmeli ki benim maaşım yüzde 50 enflasyon oranında,artarken market fiyatı yüzde 150 artmasın. kiraya sınır geldigi gibi market ürünlerine de sınır gelmeli. yoksa piyasa hayırlarının elense kalır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Şu zamana kadar enflasyonun ne olduğunu anlamayıp devletin belirlediği bir limit sanıyorsan hiç yorma kafanı. Daha önemli şeylere lazım olur falan, sakla birazını bence.
  • mecnun 1 ay önce Şikayet Et
    ğüzel yazmışınız katılıyorum
    Cevapla
  • Seçmen 1 ay önce Şikayet Et
    Eksiüin var fazlan yok futbolda dönen dolaplara müdahale etmediğinden ötürü de sandığa gitmeyen ya da başka partiye oy veren seçmenler var o da özellikle fenerbahçe taraftarı.
    Cevapla
  • Mehmet Akif Günay 1 ay önce Şikayet Et
    İsrail'i "terör devleti" şeklinde de olsa bir "devlet" sıfatıyla anmak, zımnen ve şuuraltında onun devlet olduğunu kabul etmek manasına gelebileceği için, bu tanımlama yerine "terör ve işgal rejimi" tabirinin kullanılmasının daha münasip olacağını nâçizâne hatırlatmak isterim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ismailbey 1 ay önce Şikayet Et
    hocam il başkanları sarı zarflara teşkilatın istemdeği adamları liste başı yapmalarında mercek altına alınmalı özellikle il başkanlarınının mal beyanı ve banka hesapları kontrol edilmeli ve gereği yapılmalıdır
    Cevapla
  • aga 1 ay önce Şikayet Et
    Genel seçim öncesi israil normalleşmesinden dolayı akp üyeliğimi sonlandırdım. gene de reise oy verdim. Bu seçimde eylülde adresimi taşıdım. Köyde sadece muhtara ve il encümenenine verdim. 50 kişilik 2 otobüs ankaradan köye gitti. komşu kasaba 4 otobüs Ankaradan kalktı. Adres taşıma istatistiğine baksınlar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Salih 1 ay önce Şikayet Et
    İran'ın ipi Siyonist katillerin elinde. Şia bu ümmetin başına bilinçli olarak bela edilmiştir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Harun 1 ay önce Şikayet Et
    Belediyelerdeki aşırı israfı ve kibiri de katabilirsiniz
    Cevapla
  • Oy'un vebali 1 ay önce Şikayet Et
    CEhennemi HAkedenlerle PEşinden bunları devlet millet din düşmanlığı terörist lgbt, haçlı siyonist evanjelist azılı kafirin sadık dostluğunu ümmete devlete millete hiçbir hayırlarının dokunmadığını hep şerleri ve kötülüklerinin dokunduğu taş üstüne taş koymadığı bir tek fidan bir tek ağaç dikmediğini arsızlık yolsuzluklar yapan ve bile bile takip edip oy atanlar için Yasasın Cehennem.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat