Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi
Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi
.

Yorumlar53

  • Alkabölük 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Öztürk Suriyedeki PKK Otonom Bölgesini destekleyenler kim keşke isim verseydiniz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Bozdoğan Obası 3 hafta önce Şikayet Et
    Sayın Öztürk Türk Polisinin hali ne olacak ? Polislerimize karşı küfür , hakaret edenler yumruk atan , bıçak hatta silah çekenler var. Polisimiz de karşılık verince açığa alınıp yargılanıyorlar bu rezillik ne zaman bitecek neden bunları yazmıyorsunuz ? Dünyanın en çağdaş ve özgür ülkesi görünen ABD'nin polislerindeki yetkileri istiyoruz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Rutruso 3 hafta önce Şikayet Et
    Hangi eksene girerse girsin sizin ekseninize girmesin de..dış düşman kolay
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Habil 3 hafta önce Şikayet Et
    Evet abd pkknin en büyük hamisidir ama Rusya da diğer hamisidir. Rusya'nın koruduğu esedde hamisidir. Ama asıl sorun Türkiye'yi bu hamilere mecbur bırakan, Türkiye'yi sanayi olsun, tarım olsun, eğitim olsun bir çok konuda geri bırakan, sadece cep dolduran, siyasilerdir. Ekonomin rezil olduğu için, bir abdnin, bir Rusya'nın kapısına gidersen, onlarda seni umursamaz.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    O kovulan eski ABD ateşmidir ateşimidir ne karın ağrısı ise Hakan Fidan ile görüşmeye neden izin verdiniz. Kovun gitsin.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • s celik 3 hafta önce Şikayet Et
    niye bu kadar soru sorup kafa karistiriyorsun acaba onu da ben anlamadim. ankarada kiminle gorustukleri belli ne gorustukleri de belli bu konular uzerine yazsaydin, asil amaclarini daha iyi anlardik.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • YILDIRIM 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu ön almadır, rol çalmadır. Türkiye bölge ülkeleri ile terörle mücadele anlaşması yapmak üzere iken veya yapıyorken, bunları boşa düşürmek için terör örgütü kurucusu ve açık açık destekçisi ABD, bunlarla terörden kurtulmaya çalışma, gel benimle bu terör yapılarla yaşamaya bak diye teklif ediyor olmalı.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Erkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Şunları onların yüzüne vurmak lazım 14 temmuzda adaya gelip kameraların olmadığı bir otele 17 amerikali üst düzey yöneticisinin ne işi var ve bu itler sessiz sedasız 17 temmuzda ülkeyi neden terketti hangi ülkeye amerikali itler huzur getirdi.Chp bu ülkenin evlatlarına ne zaman yüzünü döner AKP ile doğru veya yanlışları tartisabilecek konuma gelir o zaman biz ucariz ama pkk olmadan.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • bülent duman 3 hafta önce Şikayet Et
    ABD bizim.yani müslümanların iyiliğini istemez
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Vatan sever 3 hafta önce Şikayet Et
    ABD yönetimi terörist devlet olmaktan teröristleri organize etmekten kendini kurtarmalı bütün terör örgütlerini organize eden finanse eden Amerika İngiltere İsrail ve bazı Avrupa ülkeleri bunlar terörist diye bırakacaklar ondan sonra dünyada terör diye bir şey kalmayacak Amerika PKK'yı 50 yıldır başımıza bela etti YPG'yi başımıza bela etti ve milyarlarca dolarlık silah yardımı yapıyor
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Memo 3 hafta önce Şikayet Et
    Elbette Abd Türkiye ye gelir. Türkiye ırakın bölünmesine izin vermişti( Turgut Özal ). Sonra suriyenin bölünmesine bizim AKP Davutoğlu dönemi. Şimdi de İrakı toparlamaya sonra da Suriye yi bölünmesin diye toparlıyoruz. Dış Politika günlük olmaz. Türkiye tutarlı değil. Şimdi CHP iktidar olsun herşey yine değişir. Türkiye de tehlikeye girer. Elbette ABD gelir izin verirsen
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Erkan 3 hafta önce Şikayet Et
    Memo sana tavsiyem hayal üretme.1.suriyeye ders denen illeti amerikan köpeği soktu ve hiç savaşmadan pkkya aldıkları yerleri verdi sonra otobüslerle ırak a gitti bu ders illeti ve bombalar orda patlamaya başladı sen yıllardır çevrene bir bak mısıra Afganistan a ırak a suriyeye Filistine bizi neden AB ye almazlar çünkü biz onlar için güvenli bolgesiz alırlarsa onların çöpünü kim toplar.
  • MaKuS 3 hafta önce Şikayet Et
    Biz unutmuş olabilirsiniz ama biz unutmadık..! - bu cümle sizin zihniyetinizin medar-ı iftiharıdır !
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Gerçekler 3 hafta önce Şikayet Et
    Kuzey Suriye'de ki enerji yatakları yıldırım operasyonları ile ilhak edilsin, Türkiye'nin döviz ve enerji sorunu otomatikman ortadan kalkar. Türkiye'nin hakkını terörist PKK/YPG yiyor, ve o paralarla tekrar Türkiye'ye saldırıyor, üstüne teröristan kuruyorlar Suriye ve Irak'ta. Şuan gerçekçi olarak Misak-ı Milli sınırları bu ülkenin kurtuluşu, her sene 100 milyar dolar enerji ithal oluyor
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • İhsan 3 hafta önce Şikayet Et
    En doğru ve can alıcı tesbit...
  • Rıfkı 3 hafta önce Şikayet Et
    Şimdi sen ne diyorsun anlayamadık. Randevu veren mi, o tarihte yurtdışı gezisine dışarı çıkan mı ihanet içerisinde. Yoksa halen Abd den güzellemeler yapan basın mı hain.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Osmanlı Torunu 3 hafta önce Şikayet Et
    İçimizdeki Vatan hainleri temizlenmeden huzur yok . Öylesine çöreklenmişlerki her yerdeler her kurumdalar Devletin her kademesine gelmişler. İNŞAALLAH Devlet yöneticilerimizin akıllı politikaları bunları alt eder. İdam gelmediği müddetçe bunlar heryerde mantar gibi türereler.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Eski Ak partili 3 hafta önce Şikayet Et
    Osmanlı torunu yiyorsa yok etsene bak içersi nasıl karışır Irak Suriye'den beter oluruz bunuda unutma köftenur
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat