CHP’nin normalleşmesi mümkün mü?
CHP’nin normalleşmesi mümkün mü?
.

Yorumlar8

  • H. Ibrahim nl 10 ay önce Şikayet Et
    chp = cumhuriyet halk partisi, kurulduğu gün den bu yana Biz müslüman olan bir topluma acidan, derten, kederden, açliktan, yokluktan, sefaletten, rezillikten, çöpten, kuyruktan, asmaktan, öldürmekten, darbeden, ülkeyi ona buna peṣkeṣ çekmekten, düṣmanlan dost olmaktan, hainlikten, esaretten, kölelikten, hırsızlıktan, din düṣmanlığından, yalandan, ... , baṣka bir ṣey getirmedi, nokta.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ali Akbay 10 ay önce Şikayet Et
    Uyarıcı güzel bir yazı olmuş. CHP'nin devlet, millet ve İslam diniyle barışması kendisini inkar etmek olur. Kimse boşuna umutlanmasın. CHP değişmez. Dün neyse yarında öyle olacaktır.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Ibrahim yasar 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim memleketimizi chp zihniyetinden korusun insallah
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Fatma Aydın 10 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı olmuş. Teşekkür ederim. Chpye oy veren müslümanlar ne düşünüyor acaba? Chp zulmüne inançlı müslümanlar nasıl destek veriyor aklım almıyor.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Hilmi Can 10 ay önce Şikayet Et
    CHP’nin tek bir politikası var. Türkleri Anadolu’dan çıkarmak, halkımızı İslam’dan koparmak. Allah CHP’ye fırsat vermesin. Güzel güncel örneklerle yazdıklarınız tam isabet olmuş. Teşekkür ederim.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • İshak çörtük 10 ay önce Şikayet Et
    Ama tekeler asla süt vermezler
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Sıtkı ercan 10 ay önce Şikayet Et
    Kalemine sağlık ramazan bey
    Cevapla
  • Doğan kan 10 ay önce Şikayet Et
    CHP bildiğimiz CHP ama cumhur bunları bile bile oy verdi verecek belediyeler gitti,şimdi Reis Ak parti ne yapacak onun iyi düşünülüp hesaplanması gerekir selametle
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat