Tehlike robotlar mı yoksa sahipleri mi?
Tehlike robotlar mı yoksa sahipleri mi?
.

Yorumlar9

  • Yalçın 2 saat önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kaleminize sağlık.herzananki gibi ülkemizin en can alıcı konularına değiniyorsunuz.
    Cevapla
  • Maraşlı 9 saat önce Şikayet Et
    “Dünya çok kalabalık, insan nüfusu azaltılmalı.” Daha ileri gidip “dünyada bize hizmet etmeye yetecek kadar insan kalsa yeterlidir” diyenlerin nüfusu azaltılmalı, hatta yok edilmeli. Ege, Akdeniz sahillerinin CHP li belediyeler eliyle mahvolmasına Devlet müdahale etmeli, Belediyelerin kamulaştırma konularında talanları engellenmeli.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Recep IŞIK 10 saat önce Şikayet Et
    Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde Vefa yok, ahde hürmet hiç, lafe-i bi medlul Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Celebi 10 saat önce Şikayet Et
    Tesekkürler Gaffar bey
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Hbr77 10 saat önce Şikayet Et
    Robotlar konusunda dünyada ne olur bilemeyiz ama ülkede ne olacağı tahmin edilebilir.Robotları hırsızlar çalar,hurdacılara satar.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • SİBGATULLAH 10 saat önce Şikayet Et
    Velinin birisi bir memlekete gidiyor ne görsün?HIRSIZLARI ÇÖZMÜŞLER,polisleri de ZENCİRE vurmuşlar veli kul ŞAŞI kalmış.Bizimde durumumuz bu gün aynısı GARILARI ZENCİRLERİNDEN ÇÖZMÜŞ,erkekleri de ZENCİRE vurmuşlar. GARILAR yatak kıyafeti ile KÜLOT-SÜTYEN sokaklarda ALLAH A nazaran CİRİT ATIYORLAR CİRİT.Bu gün durum umuz aynısı bunun gibi.GÖK KUBBEMİZ KURUDU,SULARIMIZ ÇEKİLDİ.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Fikret 11 saat önce Şikayet Et
    Temel atmama töreni yapan CHP zihniyeti Allah korusun Türkiye genel seçimini alırsa çalışmama töreni yapar ve Türkiyeyi batırır.
    Cevapla
  • Atmaca 12 saat önce Şikayet Et
    o zaman zengının de keyfı kacar sıgınacak delık arar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Mehmet 13 saat önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşim.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat