Şahsiyet, CHP’ye yamanan Davutoğlu’na kaldıysa..
Şahsiyet, CHP’ye yamanan Davutoğlu’na kaldıysa..
.

Yorumlar6

  • Ömer 10 ay önce Şikayet Et
    A. İhsan Karahasanoğlu bey, uzun yıllardır sizi takip ediyorum. Her yazınızın altına virgülüne kadar imzamı atarım. Hissiyatımı dile getiriyorsunuz.Çok muhterem bir insansınız. Sizi Allah için seviyorum.
    Cevapla Toplam 9 beğeni
  • Kaan 10 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yazınız yine çok önemli tespitler içeriyor.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • Kaan 10 ay önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık yazınız yine çok önemli tespitler içeriyor.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
  • Buda geçer yahu 10 ay önce Şikayet Et
    Ali abim dokunma küçük enişteye kendi haline bırak boş adam
    Cevapla Toplam 11 beğeni
  • Recep IŞIK 10 ay önce Şikayet Et
    AĞABEYİM!Fransız'ın nesi var? Fuhşu,ZİNASI bir de ilhadı;(ALLAHSIZLIĞI) Kapıştı bunları 'yirmibirinci asrın evladı!' Ya Alman'ın nesi var zevki okşayan? Birası; Unuttu ayranı, ma'tuda(SERSEME)döndü kahrolası! Heriflerin, hani dünya kadar bedayii(İCADLARI)var: Ulumu(BİLİMLERİ)var, edebiyyatı var, sanayii var. Giden birer avuç olsun getirse memlekete; Döner muhitimiz elbet muhit-i ma'rifete.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Cevheri29 10 ay önce Şikayet Et
    Hazretin kendisi Karamanlı olupj Mevlana hazretlerinin Sema yaparak dönmesini, tersten anlamış ve cuhape diyerek dönmeye devam etmektedir.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat