Kripto para insanligi soymak için yeni bir haydutluk çetesi, Kazlar yoluma geldi.meyveler olgunlaştimi,.dallari silkeleyip semereyi cebellezi yapiyorlar,son olarak yukselince satan trump. Çine vergi tuzagiyla salladi, Düşunce alim yapti, vergide geri adim atti, soyun buyuk yerden.
BeğenCevapla
Suriyede1 gün önceŞikayet Et
Suriyede esat kuklaydi,Rusya ne dediyse onu yapti, , degilse ispirto bile yakamazdi
BeğenCevapla
Bülent duman1 gün önceŞikayet Et
Kork Allah'tan korkmayandan
BeğenCevapla
Gerçek van1 gün önceŞikayet Et
Çözüm mü hilafet devletinin kurulması dünyadaki Müslümanların o devletin içine girip Allah’ın şeriatı uygulanfıktan sonra zalim devletlere karşı savaşıp onlara hakka davet edip uymayanları kendi egemenliği altına aldıktan sonra sömürülen haksızlığa uğrayan kesimleri insanları hürriyetine kavuşturmak. Ama inanınki herkesin buna ihtiyacı insanları uyutmuşlar uyuşturmuşlar düşünemiyorlar
BeğenCevapla
İnsan1 gün önceŞikayet Et
İnsanların VAHŞİ yaratıklar olduğunu Yahudiler en güzel örnek, yahudiler yeryüzünü bu hale getirdi. Diğer insanlarda onların bunu yapmasına sessiz kaldı. Demokrasi ve insan hakları diye milleti kandıran Yahudiler değil mi? İnsan hakları diye yutturulan hak, yahudileri korumak için kurulmuştur. Dünya bunu görmeli derin uykusundan uyandırılmalıdır.
BeğenCevapla
Yusuf yıldız1 gün önceŞikayet Et
Çok güzel ve uyarıcı bir yazı.
BeğenCevapla
Kemal Taş1 gün önceŞikayet Et
Artık insanlığın bittiği şu, zamanımızda ancak insanların anlayabileceği bir dille konuşma zamanı gelmiştir.
Yorumlar8