Dünya tersine dönmüş, şovmen sanık hakime soru soruyor!
Yorumlar6
Timur1 ay önceŞikayet Et
Huseyin Korkmaz kahramandi. Vatanin parasini calan siyesetcileri, burokratlari, halki vergisini iranli bir sarlatana satan adamlari hesaba cekti.
Pek cok yigit gibi mazlumen, kanserden vefaat etti.
Piril piril bi insandi. Mahserde sizi bekliyor.
BeğenCevapla
Orhan1 ay önceŞikayet Et
Hakimler bu ekoya neden toleranslı davranıyorlar anlamak mümkün değil. Adelet karşısında herkes eşit olmalı.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Ada1 ay önceŞikayet Et
Tarihe not düşülen yazı
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Vatandaş1 ay önceŞikayet Et
Ekrem hırsızı Çok göz Açık gibi görünüyor ama bence o kadar değil. Hırsız kuyruğu dik dutmaya çalışıyor.Kendinden emin vakarlı cesur Ayağına yatıyor ama ceza almaya başlayınca göreceksiniz.beyimizin Abdiyi sabdiyi kaybettiğini.biraz sabredelim.Tabii sizede katılıyorum hakimler veya Adalet bakanlığı bu işi biraz daha Ciddi tutsaklar önce kendileri sonra Türkiye için iyi olacaktır.
BeğenCevaplaToplam 15 beğeni
Değerlendirmeci1 ay önceŞikayet Et
Ya, bir kere mahkeme salonuna girip makamına gelmiş gibi ceketini çıkarıp sanık sandalyesinin arkasına asmayı, kıravatı çıkarmayı, kolları sıvamayı hangi sanık yapabilmiş de buna izin veriliyor anlamıyorum. Bu hakları verirseniz o da sizi sorguya çeker tabi. Bu işlerin hizaya bir konması lazım.
BeğenCevaplaToplam 27 beğeni
Kaan1 ay önceŞikayet Et
Ellerinize sağlık yazınız yine çok önemli tespitler içeriyor.
Yorumlar6