6284 kaldırılır, çalışma hayatına erkeklere teşvik edilir ve zina yasaklanırsa bu iş düzelir.
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
tirebolu1 saat önceŞikayet Et
Bu millette artık uyanmalı,sorumluluk almalı ve devlette çıkardığı hayvan yasasını gözden geçirmek zorunda.Mevcud iktidar gittiğinde bunlar bize yine kurban kesimini yasak edecekler hayvan hakları diye
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
Vagukpçç1 saat önceŞikayet Et
Zekeriya Say bey, hep aynı şikayeti yapıyorum, yaş itibarı ile uzun yazıları okuyamıyorum, saydığınız sebeplerden dolayı çocuk yapılamıyorsa, yani teşhis konulmuşsa, tedavi kolaydır. Neden tedavi yapılmıyor, sadece “ çocuk yapın, nüfusumuz azalıyor” diye akıl vermek yerine önlen alınmıyor.
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
Zehra1 saat önceŞikayet Et
çok isabetli çok iyi
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Musdi1 saat önceŞikayet Et
Hayvan satan dükkanlar yasaklansin
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
isini yap38 dakika önceŞikayet Et
Bu sekilde yapildiginda ulkede dikdatorluk var derler. Yapilmasi gereken hayvan besleyenlerden yillik vergi alinmali, izinler zorlastirilmali.
Beğen
Abdullah1 saat önceŞikayet Et
Kaleminize kuvvet Üstadım!
BeğenCevaplaToplam 5 beğeni
Seri1 saat önceŞikayet Et
Herşeyi de siyonistlere bağlamayın birazda çuvaldızı kendilerine batırsınlar. Suçla hep başkaları! Köpekleri baş tacı yaptılar şimdi suçlu dış mihraklar. Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi. Kaçıncı çocuğu köpek yedi ülkemde ama durum ortada. Benim ilçem köpek dolu öyle toplayanda yok. Şikayet edersen linçlenmek cabası (OF)
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
İbrahim Kaya1 saat önceŞikayet Et
Ağzınıza sağlık kaleminize zeval gelmesin isabetli tesbitler Allah razı olsun.
Yorumlar9