Kuruluş maliyeti yüksek, sürdürülebilirliği zor, çıkış stratejisi ise önceden planlanmış?
Yorumlar10
Kerimoglu3 ay önceŞikayet Et
Hakan hocam çok enfes tespitler. Siyasi irade inşaallah bunları dikkate alır.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
6284 beka sorunudur3 ay önceŞikayet Et
Maalesef son yapılan yasal düzenlemelele birlikte, erkek için ,evlilik, çok büyük bir risk haline geldi.
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Gazi3 ay önceŞikayet Et
Hocam günümüzde hastalık derecesine gelmiş konulara değindiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Kaleminize sağlık.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Tecrübeli3 ay önceŞikayet Et
Düğün hazırlıkları çetelerine bir operasyon çekin çok şey düzelir, adamlar mafya gibi bir birilerini koruyor ve çıkarları tamamen milleti soyma üzerine kurulu.
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
Mustafa3 ay önceŞikayet Et
Hocam bu devirde kadın erkek olmuş erkek kadın olmuş erkeğin hükmü bitti hocam.kadinda ar edep saygı kalmamış hocam fedakarlık kalmamış erkek te evine sahip sorumluluk alması lazım ama günden güne bozuluyor insanlık.
BeğenCevaplaToplam 7 beğeni
Hüseyin Türk3 ay önceŞikayet Et
Kaleminize sağlık olsun hocam.Eskilerin bir lafı var kitabın ortasından konuşmuşsunuz hocam.fakat bu yazı kitabın başına layık.sağolun var olun.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
Adalet3 ay önceŞikayet Et
Nafaka Süresiz Olduğu müddetçe evlilikler bitmeye mahkumdur.
BeğenCevaplaToplam 6 beğeni
AĞACAN3 ay önceŞikayet Et
"Kullan, at, yenisini al" kültürüne mesafe koymak özendirilmeli, gösteriş dışlanmalı, sadelik ise aranan değer olmalı. Kaleminize sağılık Sayın Hocam.
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
Adem3 ay önceŞikayet Et
Tebrikler
BeğenCevaplaToplam 3 beğeni
Fatih3 ay önceŞikayet Et
Kanunlar sadece kadınlardan yana olduğu müddetçe aile yıkılmaya mahkumdur?
Yorumlar10