Hilmi Özkök’ten İlhami Erdil’e çok ağır yanıt
Hilmi Özkök’ten İlhami Erdil’e çok ağır yanıt
Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, iki gündür köşesinde eski Deniz Kuvvetleri Komutanı İlhami Erdil’le yaptığı bir sohbeti aktarıyor.

Yorumlar6

  • ugur yiğit 17 yıl önce Şikayet Et
    yerim ben böle hapsi:). http://www.haber7.com/haber/20080113/Erdil-Pasa-Istinyeparkta-yakalandi.php linktenden anlaşıldığı gibi paşamız baya zor şartlarda cezasını çekmiştir:)
    Cevapla
  • Salih koç 17 yıl önce Şikayet Et
    Söyleyene ve yazana bak... Söyleyen İlhami paşa yazan Ertuğrul ÖZKÖK..Neden böyle birşey uydurduklarını da 2 yaşındaki bebe bile bilir..Aslında Hilmi paşa Mevlananın dizeleriyle sadece bir kişiye değil Fikret Bila dahil yalan yanlış demeden işine geldiği gibi yazan herkese cevabını vermiş oldu..Şimdi tekrar dönüp aynaya baksın herkes.. Benim söylediğim laf mı ve ben adammıyım diye..Asaletli insanın hali başka oluyor..Cevabından dolayı Hilmi paşaya teşekkürler..
    Cevapla
  • selçuk barse 17 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hizmet bekliyor. son elli yıl meydana gelen savaşlarda hava kuvetti ve savunmasının nemi ortaya çıktı.vatanımızı sinsi emellei olanlara karşı korumak için neler yapabiliriz?bunu tartışmak gerekirken..."tartıştıkları konuya bakın"
    Cevapla
  • Cafer KARAOĞLU 17 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık.. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Hilmi Komutanım yerinde ve kendine yakışır cevap vermiş.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 17 yıl önce Şikayet Et
    Şu hale bak. Bunların hepsi içkiye takmış. Yok o içerdi yok içmezdi yok şunu içerdi yok bunu içerdi. Ne ieçerseniz için. Bundan bize ne?Memleketin en önemli sorunu bu mu? Galiba Doğan medyası Danıştay saldırısı ve Ergenekon arasındaki ilişkiyi yazamadığı için başka konularla gündem şaşırtmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Mutlu CAN 17 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda Ben Tarafım .. Yazarın amaçı yeniden o günlere dönme isteğimi mi acaba, merak ediyorum. Hala anlaşılmadı mı İrtica ile mücadele etmenin aslında Halkla mücadele etmek olduğu. İsteyen Rakı içer isteyen Kola. Sayın Yazar Bu Danıştay saldırısı ne olacak sen onu yaz. Azmettirenleri yaz. Saldırının amaçını yaz. Bilelim ne kadar Türkiye sevdalısısınız? Ne kadar insan canlısısınız. Ne kadar demokratsınız. Bu yazıyla ancak 28 Şubat özlemi içerisinde olduğunuz anlaşılıyor. Haberiniz ola.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat