Olması gereken tabela şirketlerin Borsaya girmesine engel olunmalıdır. Aynı şekilde tabela şirketlerin de fon kurup yönetme yetkisi olmamalıdır. Bu iş sadece bankalara/katılım finansçılara ya da onları yüzde yüz hissedar olduğu şirketler aracığılıyla yapılmalıdır.
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
Sami İnce1 saat önceŞikayet Et
Fon yüzünden borsa 10 günde yüzde yetmiş düştü küçük yatırımcı soyuldu yüzbinlirası olan ky parası otuzbine düştü yetmişbin zarar kim karşılayacak bu kadar dalavere dönerken spk ne iş yapıyordu önlem alındı deniliyor ama biz bittik paramız pul oldu en azından bu dönemde zarar eden kişilere para yerine bedelsiz bölünme yoluyla hisse verilsin
BeğenCevaplaToplam 2 beğeni
yakup42 dakika önceŞikayet Et
haklısın kardeş.Herkes tutturmuş bir fon.Normal küçük yatırımcının fon ile işi olmayanın zararını kim karşılayacak.Fon olayı yüzünden bütün senetler neredeyse 10 yıl önceki haline döndü,hiç konuşan yok.Ayrıca bu saatden sonra borsa da hiç bir kağıt gitmez ki.
Beğen
krch2 saat önceŞikayet Et
Arkadaşlar 1 e 10 kaldıraç nedir, kredili işlem nedir, short ve long olma nedir. Bir lira tasarrufun var birisi sana 10 liraya vereyim şuna ya hep ya hiç zar attırıyor. Şunalar yükselecek diyor birileri long oluyorsun. Şunlar düşecek diyor short oluyorsun. Eninde sonunda tufaya gelince tasarruflarım gitti diye nara at.
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
za..2 saat önceŞikayet Et
borsa vatandaşın cebindeki paraya göz diken fonculara aracı olmamalı bilakis engel olmalı,kurallar koymalı art niyetli her zaman vardır
BeğenCevaplaToplam 1 beğeni
BABACIĞIM2 saat önceŞikayet Et
İyi oldu demeyeceğim ama kimse artık parasını fonda monda bırakmasın reel ticrete dönün kardeşim herkes faizci oldu
BeğenCevaplaToplam 4 beğeni
Bülent DUMAN3 saat önceŞikayet Et
kork allahtan korkmayandan.üç günlük dümya için ahireti satanlardan olmayalım
Yorumlar7