Birbirimizi Hangi Sayfada Unuttuk?
Birbirimizi Hangi Sayfada Unuttuk?

Yorumlar11

  • Enis Dereci 1 saat önce Şikayet Et
    O vakit, bu kitabın hangi sayfasında olduğumuzun çok da bir önemi yok, zira bişekilde buluşur konuşur ve de anlaşırız.. Yeterki okunan kitap aynı kitap olsun..
    Cevapla
  • Çırakoğlu hakan 1 saat önce Şikayet Et
    Yüreğinize sağlık
    Cevapla
  • Sefer Yazıcı 1 saat önce Şikayet Et
    Yüreğinize sağlık kıymetli Hocam
    Cevapla
  • Seyit Ahmet KAYHAN 2 saat önce Şikayet Et
    Kardeşliğimize, birlik ve beraberliğimize dair mesajlar edebiyat ve sanat boyutuyla ancak bu kadar güzel ve veciz bir metinle anlaşılabilirdi. Kaleminize ve yüreğinize sağlık hocam. Bizi aynı zamanda büyük bir coğrafyada seyahat ettiren çok güzel bir yazı olmuş.
    Cevapla
  • Hasan 2 saat önce Şikayet Et
    Dilinize Yüreğinize sağlık Mükemmel bir yazı olmuş. Allah Razı olsun.
    Cevapla
  • alp 2 saat önce Şikayet Et
    yüreginize kaleminize saglık
    Cevapla
  • hiçlik53 2 saat önce Şikayet Et
    "Yakınlığın hakikati, zor zamanlarda birbirimizin hakkını ne ölçüde koruyabildiğimizde ortaya çıkar...." ikili ilişkilerde bile bu hassasiyetler gözetilmezken gönül coğrafyası denilen "şeyin" ne kadar geçerliliği kaldığını sorgulamamız gerekir Sayın Bakanım. Kaleminize sağlık, yazılarınızı severek okuyoruz.
    Cevapla
  • esima 2 saat önce Şikayet Et
    emekli maaşının en düşük ile en yükseği bir katını geçmesin, evli ve bekara aynı asgari ücret verilmesin diyoruz, özel sektörde çalışan ile devlette çalışan aynı haklara sahip olsun diyoruz, emekli ölünce maaşıda ölsün istiyoruz ailesinde düşkün varsa devlet düşkünlük maaşı versin, fakat ölen emeklinin maaşı yüzyıl daha verilmeye devam ediyor.
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 3 saat önce Şikayet Et
    Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu.Kuran ne diyor oku.ama önce kendini oku tanı
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Nejdet YILDIRIM 3 saat önce Şikayet Et
    Dingin bir panorama sunmuş yazınız. Kaleminize sağlık.
    Cevapla
  • Salih Açıkmeşe 3 saat önce Şikayet Et
    Aynı manayı konuşmak yetmiyor aynı sözcüklerle ifade etmek hatta noktası virgülü ile aynı olmak gerekir.İnsanın içindeki kini ve ihtirasları başkasını kabul etmiyor.Kıssa hisseye tam oturdu.Herkesin bir saygı ve hoşgörü içindeki yaşadığı güzel ülkemiz duasıyla.Kalemize sağlık kıymetli hocam.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat