İsrail, Filistin, Türkiye ilişkileri
İsrail, Filistin, Türkiye ilişkileri
Halkımız bir yandan Filistin faciasına göz yaşı döküp önemli bir yardım yapamamanın ıztırabını yaşarken bir yandan da bazı akıllı geçinenler, İsrail zulmüne meşruiyet gerekçeleri uyduruyorlar;

Yorumlar10

  • msn genc 15 yıl önce Şikayet Et
    Diyalogçuları savunanlar neyi savunduğunu bilmiyor.. "Aslolan La-ilahe İllah'tır. Muhammedur-Rasulullah işin Takva Kısmıdır" deme küstahlığını ve edebsizliğini gösteren zihniyet sahiblerinin nesini savunuyorsunuz? Günümüz Yahudi ve Hristiyanları Hem Kafir Hem Müşriktirler. Allah'ın Peygamberine S.A.V Saygısı olmayanlara Merhamet Nazarı ile bakmak Merhametlilerin en Merhametlisi Olan Allah Azze ve Celle'ye Muhalefet Etmektir.
    Cevapla
  • Murat Karahan 15 yıl önce Şikayet Et
    ?. Allah askina... Hayreddin Hocamiz neden bahsediyor siz zavalli yorumcular neden bahsediyorsunuz? Herkez konumunu bilsin... Türkiyenin gelmis gecmis nadir alimlerine laf atacaginiza, önce tarikat seyhlerine bi laf atinda görelim... Zira hicbirisi ne bir yürüyüse katildilar, ne bir eylem düzenlediler nede bir aciklama yaptilar!!! Boyunuzdan büyük islere bulasmasaniz sizin icin ahirette daha güzel olur!
    Cevapla
  • akif kılıç 15 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM HAK VE TEK DİNDİR. Yahudiler üzeyir.a.s ALLAH'ınoğludur dediler Hristıyanlar isa.a.s ALLAH'ın oğludur dediler KAFİR oldular buna merhamet nazarıyla bakan o yola girmişolur ALLAH iman nasip etsin onlara iman esasların a uymadıkça inanmadıkça cennete giremezler şimdi efendi iki şartla onları cennete yolluyo biz kerizmiyiz namaz zekat oruç haç amel edeceğiz onlar ALLAH'a iman ahirete imanla olur diyolar bizde onlaramı uyalım haşa ALLAH' vadinden dönmez eğip bükmenin anlamı diyalog olamaz .......
    Cevapla
  • murat yıldız 15 yıl önce Şikayet Et
    karaman hocaya. hocamında bu dinler arası dialoğa sahip çıktığını bir söyleşisinde izlemiştim . hocama şunu sormak istiyorum peygamber s.a.v hangi papazla dialoga girmiştir.mekkeli müşriklerle yapılan antlaşma dinler arası dialoğa girermi. lütfen bir yazısında açıklarsa sevinirim. saygılar
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilerle diyalog üzerine Hayreddin Hoca'ya gelen eleştiri üzerine. "Kuran: 3:113 Onlarin hepsi bir degildir. Kitap Ehli'nden bir topluluk vardir ki, gece vaktinde ayakta durup Allah'in ayetlerini okuyarak secdeye kapanirlar." İşte Hayreddin ve Fethullah Hocaların diyalogla seslenmek istedikleri Yahudiler ve Hıristiyanlar bunlardır. Onlara İslâm'ı tanıtmaktır amaç. İnşallah bunlar biz onlara seslenirsek kendi toplumları içinde İslâm'ın temsilcisi olacaklardır. Allah kendisi "onların hepsi bir değildir" derken bize ne oluyor da biz onların hepsine kan emici vampir diyoruz?
    Cevapla
  • Mehmed Mustafa 15 yıl önce Şikayet Et
    Prof. Hayreddin Karaman Hocamızın her zamanki güzel yazılarından. Hocamızın yazısı çok güzeldi. Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur, ama Hayreddin Karaman Hoca basit ve munis bir üslupla da olsa her zaman derinlikli bir İslâmî duruş göstermiş ve sükûnetle bu ülkenin dindar insanının yolunu aydınlatmış bir şahsiyettir. Onun "diyalog"la ilgili görüşlerini anlamadan ve hatta Kur'an'ın "ehl-i kitab" hakkında ne dediğini bile doğru düzgün bilmeden ona aşırı tenkidler yönelten yorumcu kardeşimizi kendini gözden geçirmeye ve dahî sükûnet, hilm ve hikmete davet ediyorum.
    Cevapla
  • msn genc 15 yıl önce Şikayet Et
    Kadim Kültür. Diyalog denilen Kelimenin ve bizimkilerin yaptığı işin türkçesi şudur "Müslümanlar Hariç Herkese ve herkesime Merhamet nazarı ile bak" Orada burada Diyalog peşinde koşanlar önce kendi içerisinde diyaloğu oluştursunlar. Papa Hazretleri diyenler usame Bin Laden için "En Sevmediğim Adam" diyebiliyor. bana diyalogu yanlış anlıyorsun felan deme. Korkaklığın ve yalakalığın bir diğer adı diyalog'tur. ne diyaloğu kimin ile diyalog? Karşında İnsan yokki bir iki kelime anlatasın.adamlar vahşi kan emici vampir bunlar.
    Cevapla
  • ali islam eyyubi 15 yıl önce Şikayet Et
    NE ERMENİ NE İSRAİL, ŞEHİTLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM.... Türkiye'nin, Filistin için israile yüklenmesi ileriki zamanda yeni sorunlarla karşımıza çıkacaktır. Örnek: kırım Kongo virüsü ve ya kuş gribi gibi namert biyolojik savaşlar… Yazıma Hz. Hüseyin (R.A)'ın çok önemli ve özel bir vecizesiyle noktalıyorum. "Eğer kanım dökülmeden ayakta durmayacaksa Ceddim Muhammed (S.AV) dini,ey kılıçlar haydi durmayın, alın canımı, parça parça edin bedenimi"
    Cevapla
  • Kadim Kültür 15 yıl önce Şikayet Et
    . Hoca ya saygılı olmanı öneririm. Hocanın diyalog anlayışı senin bildiğin gibi değil. Diyalog tiyatsosu hristiyanlar tarafından hazırlansın bizimkiler figuran olsun öyle değil işte. Müslümanların kendini ifade etmelerinde ve inançlarında sıkıntıları korkuları yok. Hamd olsun İslam akla, kalbe, ilme ters değildir. Diyalog aslında asırlardır var araştırırsanız görürsünüz. Üstad Mevdudini papayla yazışmaları var ve daha bir çok alimin diyaloğu var vesselam.
    Cevapla
  • msn genc 15 yıl önce Şikayet Et
    Devam etme. Yeter hocam devam etme. Sen değilmisin ki Dinler arası diyalog deyip bu yamyamların inancını din kabul edip bunlarla diyaloğu caiz gören. Bu Adamlar bu Vahşeti Dinlerinin gereği olarak yapıyor buna iman ediyorlar buna inanıyorlar Vadedilmiş toprakları almak için hertürlü vahşeti din adına yapıyorlar. Erbakan'ın dediği gibi..."Adamların Din'i bu Dini Dini" Adamların Dini öldürün diyor kan için diyor kendilerinin haricinde herkesin kanını canını malını helal görüyor.Yazma hocam kalsın samimiyetine inanmıyorum
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat