Askerin görmemesinin 2 temel nedeni
Askerin görmemesinin 2 temel nedeni
Asit kuyularından çıkanların askerin arınma ihtiyacının olduğunu ortaya koyduğunu belirten Prof. Nevzat Tarhan, askerin darbeyi suç saymamasının iki nedenini yazdı.

Yorumlar73

  • asım ateş 15 yıl önce Şikayet Et
    ölümüne haklının yanında olmak.... Bülent ARINÇ'n yanındayız ve alkışliyoruz(bu gerçekleri kim söylerse durum değişmez),gerçekleri söylediğine inandığınız kişinin yanında olmak.Bu tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz.Boğazımıza bıçakda dayasanız...çünkü güneş balçıkla sıvanmaz, ey deve kuşları...çıkarın kafanızı.
    Cevapla
  • adnanaygul 15 yıl önce Şikayet Et
    bir soru. sayın hocam; komplo teorileriyle yoğrulmuş bir nesiliz. toplum mühendisleri açısından akp'de acaba doğruları mı oynuyor? yoksa gerçekten bizim adımıza güzel şeyler oluyor mu? bu psikolojik durumumuz bir abartı mı? yoksa endişelerimizde bir haklılık payı var mı? işin erbabı olarak düşüncelerimi paylaşanları psikolojik açıdan bir kritik edermisiniz
    Cevapla
  • ahmet Salter 15 yıl önce Şikayet Et
    tarhan hoca. çok değerli ve yerinde bir yazı. tamamına katılıyoruz. haksızlığın karşısında cesur olmak ve dik dur- mak... hocam sizden ve sayın bülent arınçtan öğreneceğimiz çok şeyler var. saygılar sunuyorum.
    Cevapla
  • erhan diker 15 yıl önce Şikayet Et
    orduya karşı cephe. Rejimin bekçisi askere saldırılar pek tabi bu iktidarla beraber dalga dalga çoğalarak gelmektedir. Sebebini anlatmaya gerek yok. Bu prof da o güruhtan sanıyorum...
    Cevapla
  • rasim mirza 15 yıl önce Şikayet Et
    tesekkurler. hocam bır kez daha ellerınızden opuyor...beynınıze,aklınıza saglık dıyorum.ıyıkı varsınız.
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin KAPTAN 15 yıl önce Şikayet Et
    DİİİKKKAAATTT. Haber 7 portalı olarak size Remzi DANACI okurunuzun yorumunu incelemenizi ve araştırmanızı şiddettle tavsiye ediyorum birde tayad ve trabzon olayları.
    Cevapla
  • halil erdoğan 15 yıl önce Şikayet Et
    nevzat bey'e katılıyorum.... pek doğru bir analiz yapmış... ve bir vicdani sesi dile getirmiş... hata her hal-ü karda hata dır... doğru her hal-ü karda doğrudur... daoğru pikniktede cephede de ekonomi de de doğrudur... mümtaz silahlı kuvvetlerimizin başına daha mümtaz şahsiyetleri görmek isteriz... yani %47 oranında oy verenler doğruyu bilmiyor aptal gerizekalı da sadece onlar mı "kurmay" akla sahipler?..
    Cevapla
  • Alkin Pehlivan 15 yıl önce Şikayet Et
    TSK'DA DARBECİ GELENEK DEVAM EDİYOR... Ordular mahiyetleri gereği disipliner,otoriter ve demokrasi geleneği içinde barındırmayan kurumlardır,bizim ordumuzda da bu özeller en katı şekilde mevcut,hele bir de eskiden beri halkına karşı,yönetimlere karşı kazan kaldırma geleneğinden gelmiş,günümüz darbeclik ve envai çeşit(postpodern vs.)geleneği terketmemiş bunu kendinde bir hak olarak gören,bunu tekraralamak için çeşitli bahaneler arkasına sığınarak bu yetkiyi de sivilere yaptırdığı anti demokratik yasalara dayandıran bizim gibi azgelişmiş ülkekerd
    Cevapla
  • remzi danaci 15 yıl önce Şikayet Et
    giresunda pkk hayrola ne is. nevzat tarhan hocanin ergenekon sorusturmasiyla teror azaldi demesi askerlerimizi terore ispiyon eden terore istihbarat veren bu orgutmuydu sorusunu akillara getiriyor gerci isin icinde is oldugunu seziyorduk ama bu ergenekon sorusturmasindan once cok fazla bir mana veremiyorduk sadece seziyorduk ben giresunluyum veli kucuk giresunda komutanken hic ilgisi olmadigi halde pkk giresun yaylalarina ve koylerine kadar inmistide biz ne is diye sasirmistik
    Cevapla
  • tuncay ayaz 15 yıl önce Şikayet Et
    mustafa sert. bülent arınç'ın ve yazarın söylediklerini iyi anlamadığın ortada..arınç ne dedi..iyiki bu paşalarla savaşa girmemişiz dedi..demekkki hedef ses kayıtları oraya çıka darbe sever paşalar..ordu değil..kimsenin orduya laf ettiği yok..ama ordununda bu ses kayıtları karşısında sessiz kalmaması lazım..sessiz kalınca onları desteklemiş görünüyo çünkü
    Cevapla
  • Eyüp Selahattin DOĞAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Sert Bey. Çok sert yazmışsın yok ya her türlü pisliğin içine bulaşacaksın sonra laf söylenmeyecek sen nerde ve hangi devirde yaşıyorsun gözlerin görmüyorsa olup biteni kulağındamı duymuyor.
    Cevapla
  • ebubekir şengül 15 yıl önce Şikayet Et
    m.sert'e. doğru söylü yorsun herkes haddini bilecek.bu milletin evlatlarından kurulu ordunun başına geçipte hile ile, acizce ve alçakça bu miille tin hür iradesi ile seçtiği hükümeti yıkmaya çalışmayacak.milletin iradesini hiçe saymayacak.birde tabiki iyilerin içinde kötüler çıka bilir nedense ordunun kötüleride hep asker idare edenler.
    Cevapla
  • xxx yyy 15 yıl önce Şikayet Et
    kral ciplak. kac yilina geldik, yuzyil gecdi hala kral ciplak kimse goremiyor. Bulent Arinc dogrulari soylemis hatta eksik bile soylemis. Ama millet herseyin farkinda, biz ordumuzu severiz, savas olsa canimiz veririz ama nerde canakkaledeki ordu nerde simdi ki ordu. bunlar nasil insanlardir? nasil bu kadar bu topraklarin insanlarina yabanci olmus onlari asagiliyici sekilde bakmaya baslamislardir? Isin ozu egitim, demek bi yerlerde bu isin egitimine el atan birileri ordudan bu tarz dusuncede insanlar yetistirior.
    Cevapla
  • nizamettin akar 15 yıl önce Şikayet Et
    teskkurler. hocam once bulent arinc beyefendiye duygularimiza tercuman oldugu icin binler tesekkurler. sonra da size bu guzel yazilarinizdan dolayi sukranlarimi sunuyirum.haksizliga karsi susan dil seytanndir mealindeki hadisi serifi bilen bir mumin neden bu tepkisiz kalir anlayabilmis degilim. selam ve dua ile
    Cevapla
  • hasan 15 yıl önce Şikayet Et
    ihanet içindeki zavallılar. hocam gercekleri sölüyosunuz ya yorumlara bakıyorum halen gercekleri göremeyen insanlar var gercekler hala birilerinin zoruna gidiyor. siz ve sizin gibi aydınlarımızın günden güne cogalması dileğimle.. ülkemde vatansever görünüpte ihanet içinde olan cok zavallı var bilmiyolar ki hiç bir zaman emellerine kavuşamayacaklar.. izmirde çanakkalede sakaryada maraşta kısaca kurtuluş mücadelemizde yenilmelerine ragmen hala akıllanmadılar.. az kaldı; hepsi hak ettikleri yerlere gönderilecekler.. tasviye edilecekler..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat