AK Parti’de hala Turan Çömezler var mı acaba?
AK Parti’de hala Turan Çömezler var mı acaba?
Şimdi de sanırım Ergenekon’un Ak Partiyi iktidardan indirme veya Ak Parti’yi ANAP’laştırma senaryosunda başrol oynayacak. Arkasındaki destek de güçlü.

Yorumlar25

  • yunus_cicek 14 yıl önce Şikayet Et
    Dursun Hocam Kardeşiz fakat!!!!. Hilal dünyanın her yanında islamın sembolüdür. . elbette MHP,BBP,SP,AKP kardeştir kardeşlikleri de Hilaldendir,Dikkat edin hepsinin ambleminde hilal vardır. Hepsi AB yerine Türk-İslam birliği isterler. Hiçbirisi İsrail-Amerika Projesinde (BOP) yer almaz. Hiç birisi suriye sınırını israile 49 Yıllığına kiralamaz. Hiçbiri IRAK ta müslümanları katledenlere yardım etmez. Efendimiz buyurdu kardeşliğimizi vedat hutbesinde. Selam olsun kardeşlere,onun hilalini sevenlere
    Cevapla
  • sami gül 14 yıl önce Şikayet Et
    Heyhat..... sayın yazar heyhat ki heyhat... AKP tam 5 yıl ,AB türküsü çağırdı.. Sabah akşam AB...AB... Siz de "aman gerginnik neyim" çıkarmayalım ,diye Baykal ile bile kuzu dolması olan iktidarın sırtını sıvazlıyordunuz,millete içirdiğiniz "NARKOZ" un etkisi kıyamete kadar sürer zannetttiniz! Toplumda her kesime bir sürü "açılım" getirdiniz alkışladınız,fakat bir tanecik bile ,gözünden gözyaşı değil, kan damlıyan başörtülü bacıma açılımınız olmadı!Sıkılmadan "çene altı" formülünü sundunuz! Milletin
    Cevapla
  • sami gül 14 yıl önce Şikayet Et
    Beyhude geçti iktidarım desene.... Sayın yazar,itiraf ediyorsunuz artık iyi.Bu da bişeydir."Beyhude geçti ömrü iktidarımız" diyorsunuz ve daha çok şeyler dersiniz kanımca.. Aslında yazının son üç parğrafında özetlemişsiniz bütün meramımızı... Fakat sinsice hala, kara sevdalı olduğunuz AKP nin "ömrünü uzatmak" için uğraşıyorsunuz.SP 'ye en ağır ithamları yapıyorsunuz,(daha önceki yazılırınızda gördük) sıkılmadan bir de destek ihtiyacınızı belirtiyorsunuz!Yahu Allah için bu AKP, milletin hangi "MANEVİ" derdine bir ilaç buldu?Merhem oldu?
    Cevapla
  • Adem Elmas 14 yıl önce Şikayet Et
    Nafile !. Eski tabiriyle tamamen "beyhude" bir yazı olmuş, tabii bu namenin müellifi kusura bakmasın ! Hesap meydanda, bu gidiş , yani AKP'cilerin gidişi gidiş değil, hani şarkısı da var ya; "kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına.." bu yolun sonu duvara toslamaktır ! sonra kimse ağlamasın ! zira en son ve mütekamil bir dine mensup olmakla , öğrenmek ve bilmek ayrı şeydir, üstelik bu dinde; " hiç bilenlerle bilmeyenler bir olurmu ?" deniyorsa ! anlamını bilmeden, ezbere devam edenler düşünsün ... anladınız mı acaba ?
    Cevapla
  • osman bereket 14 yıl önce Şikayet Et
    DUMANLI DUMANLI OY BİZİM İLLER-2. Kurumsal Kimlik ve ilkelerden uzak, feodal yapının etkisinde hala 75 yaşında aşiret reisi, şehğ, ağa-patronların veya hayatında ak partiye bir defa uğramamış adamlarının aday gösterildiği, teşkilatta yönetime alındığı, bu kapsamda olmayan ehliyetli ve liyakatli kişilerin dışlandığı yönetimle nereye kadar gidilebilir ki? Bu yüzden değil mi ki bir illeri iki geri adımla iktidar yürüyor. Güzel şeyler yapılmış olmasına rağmen vaad edilenlerin hiç biri de hala yapılmış değildir. Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler.
    Cevapla
  • dursun hoca 14 yıl önce Şikayet Et
    birlik. nefisler bir tarafa bırakılıp,AK parti,MHP ,SAADET veBBP birbirlerinin kardeşi olduğunun farkında olacak,asgari alanlarda birleşecek,ergenekoncuların oyunlarını başlarına geçirecek,ve bu partiler birbirlerini asla incitecek davranışlarda bulunmayacak(özellikle ak partiye büyük görev düşüyor)Allahın izniyle zafer yakındır.
    Cevapla
  • george micheal 14 yıl önce Şikayet Et
    doğrularıyla ve yanlışlarıyla. Ahmet Davutoğlu'nun 'Stratejik Derinlik' adlı kitapta belirttiği gibi stranç oyununda eğer vezir veya şah olmayı değilde piyon olmayı kabul ederseniz başkalarının oyun düzenini kabul etmek zorunda kalırsınız. Tavizler tavizleri doğurur ve sonunda da piyonu oyundan alırlar. enfes bir açıklama. eğer akp ekibi strateji geliştirmek yerine etö ve diğerlerinin atraksiyonlarına göre plan yaparlarsa KAYBEDERLER. Açılın yurt dışına, yeni kanunlar çıkartın. Öncesinde red eden birc.başkanı vardı. ne duruyrsunuz?
    Cevapla
  • turkuaz 14 yıl önce Şikayet Et
    ..... Böyle güzel aklı başında yorumunu görünce yaşını düşünmeden Davut Ayhan ağabey diyebilirim. Bende sizin gibi düşünüyorum. Ak parti ve saadet birbirine destek vermeli. Birbirini küçük gören düşüncelerden uzak olmalı. Ak parti de saadet te aynı inanç, vatan millet sevgisi çizgisinde değilmi. Ancak yanlışlık yöntemlerde belki. hedef doğru yöntemi bulmak olmalı.
    Cevapla
  • Rifat Topcu 14 yıl önce Şikayet Et
    COK DOGRU AMA EKSIK. SAYIN ; M.Ali Bulut öncelikle endiselerine bende katiliyorum. Herkes hesap yapiyor, nasil eylesek ne yapsakda AK PARTIyi uzaklastirsak diye, Bende Allaha söyle dua ediyorum; Ya Rabbi sayet hayirliysa hizmetlerini daim eyle, degilse bildigin gibi yap'diye. Allah tuzak kuranlarin ve dalaverecilerin bütün hilelerini baslarina geciren DEGIL MIDIR?
    Cevapla
  • Adnan Yaşar 14 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH inananlarladır.. İçim bunalıyor hocam.....ama herkesin bir hesabı varsa ALLAHında bir hesabı var ayetini hatırlayınca moral buluyorum..önemli olan bu çorbada bzim ne kadar tuzumuzun olduğudur..saygılarımla
    Cevapla
  • ugur temiz 14 yıl önce Şikayet Et
    asıl tehlıke.... erbakanı mehdı gorenlerdır...
    Cevapla
  • Davut Ayhan 14 yıl önce Şikayet Et
    3-güzel yazı dediksede.... Yalnız yazıda saadet ,akp karşısında her gatakulliye hazır yorumu hem haksız hem de vebali ağır bir itham...Bunun dışında sorun akp,saadet sorunu değil mevcut kokuşmuş sistemin tek alternafi akp değil ..Hatta alternatifi bile değil ancak gizli faşizmden demokrasiye geçişte eğer bırakırlarsa ve desteklenirlerse bir rol oynama şansları var ancak bu durumları İSLAMa kayıtsız,şartsız gönül vermiş kişiler için yeterli değil.İKİ oyumuz yok tercih yapmak zorundayız.Tercihimizi bulanık olandan yana değil daha duru
    Cevapla
  • Davut Ayhan 14 yıl önce Şikayet Et
    2-güzel yazı. Fakat oyumu saadete vermiş olmam rejim karşısında akp nin bazı atraksiyonlarını desteklemediğimiz anlamına gelmiyor.AKP ,Türkiye ile beraber çok büyük bir imtihandan geçiyor desteğe ihtiyacı var ve o destekde şart ancak izlediği yolda birtakım karanlık noktalar,zorlu dönemeçler ve tehlikleler var en önemli tehlikede akp nin anaplaştırılması ve kendi geleceğini ve yaslandığı zemini yok edecek kararlara imza atması ihtimali ...Bu durum ülkemizde bizim kesimimizin en önemli açmazıdır.
    Cevapla
  • Davut Ayhan 14 yıl önce Şikayet Et
    1-güzel yazı. evet ne yazıkki çember daralıyor..Oligarşik yapı seçim sonuçlarından aldığı cesaretle ve pes etmeye zaten niyetleri olmadığından yine harekete geçtiler,korkarım arkası gelecek ama hiç bir şey bitmiş değil...Yalnız bir şey daha var akp ve saadet parti taraftarlarının birbirlerini delilsiz ve indi zanlarla ağır şekilde suçlamaları...Defalarca söyledik bu yanlış..AKP içinde turhan çömezler olabileceği gibi saadettede olabilir.Son seçimde oyumu saadete verdim ama bunun bana göre önemli nedenleri var.
    Cevapla
  • Göktuğ HİLAL 14 yıl önce Şikayet Et
    Muharrirlik özentilerim. Kaçıncı maddede kaldığımı unuttum ama Önümüzdeki BBP Kurultayıda çok önemli henüz başarılı olamamış olsalarda BBP'ye Alp-Eren Ocakları üzerinden çeşitli tezgahlar düzenlemek isteyenler var, hatta bunların başında Genel Başkanlığa aday olan bir zat geliyor.Eğer bu zatı şahane BBP Gnl Bşk. Olursa (ben ihtimal vermiyorum ama bellide olmaz) Önceki sıraladığım senaryolara BBP'yide dahil edebiliriz. Sahi sizin sivil endişelerinizi giderecek tek siyasi oluşumda yine benim kanaatim BBP idi.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat