Mutlu evliliklerin ardındaki sır
Mutlu evliliklerin ardındaki sır
Birçok kişi evliliğe adım atarken, yaşanılan romantik duyguların da etkisiyle, “Bizim birbirimize olan duygularımız o kadar güçlü ki biz hiçbir sorun yaşamayacağız, her zorluğu yenebiliriz, uğraşmamıza gerek bile kalmaz” diye düşünür.

Yorumlar11

  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızasını gütmek. işte mutlu evliliğin sırrı. insanların rızasını gütmeye çalışanlar daima yeniliyorlar.
    Cevapla
  • zeynep gül 14 yıl önce Şikayet Et
    Güvenmek. Herşey açık ve net olmalı. Evlilikte ve öncesinde söylenen küçük yalanlar ortaya çıktığı zaman, eşlerin birbirine duyduğu güven mutlaka sarsılır, güven ve saygının olmadğı hiçbir evlilik yürümez.
    Cevapla
  • trabzon sever 14 yıl önce Şikayet Et
    :)). mutlu evlilik olmaz. evlilik ve mutluluk ayrı şeylerdir. sayın psikologun dünyadan haberi yok. psikolojiden ise hiç yok. :))
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 14 yıl önce Şikayet Et
    MUTLULUK DİYE BİRŞEY YOKTUR. Ancak mutluluğu istemek vardır. Mutluluğu istemek ise karşılıklı saygı, sevgi, anlayış, fedakarlık, güven duygularının var olmasıdır. Biri eksik olursa mutluluğu ancak rüyada görmek mümkündür.
    Cevapla
  • ezadğn 14 yıl önce Şikayet Et
    NAMIK KEMAL. siz 4-5 çocukla garanti diyorsunuzda dışarda hala vücudu doğumdan dolayı bozulmamış yüzlerce kadın varken o babanın çocukları düşünüceğini hiç sanmıyorumm ...üstelik bırakın şunu bunu aşk yeter birtek aşkkk
    Cevapla
  • namık kemal 14 yıl önce Şikayet Et
    çok çocuk. 4-5 çocuk evlilik için bir garantidir.
    Cevapla
  • Sinan YILDIZ 14 yıl önce Şikayet Et
    MUTLULUĞUN FORMULÜ. ''mutluluğun formulü çok açık bir sen bir ben bir de bebek.'' şarkıcı izel böyle diyor. gerisi yalan:)
    Cevapla
  • ismail damar 14 yıl önce Şikayet Et
    evlilik. yalansız evlilikler heyecanını yitirir o yüzden hocamıızn yazdıklarına katılmıyorum..
    Cevapla
  • Bedrettin TALAN 14 yıl önce Şikayet Et
    BEKARLARIN MUTLU EVLİLİK FORMÜLLERİ VERMELERİ NE KADAR ABES!. Kelin melhemi olsa başına sürer. Olmayan melhemi de siz başınıza sürün:)
    Cevapla
  • fedai 14 yıl önce Şikayet Et
    amaaaaan. bugune kadar 50000 kere ayti tarz yazilar cikti, sanki millet aksine inanip tersini soyluyor gibi. kardesim bu birlikte halletme dedigin seyin nasil olacagini anlat sen, birlikte halledin diyip birakma
    Cevapla
  • yusuf sanli 14 yıl önce Şikayet Et
    güzel yazi olmus sayin yazar. fakat birde su var.aslinda herkes cikan tartismalarda,sorunlarda kendisininde hatasi oldugunu bilir.vicdaninda bunu bilir.ama cogu kes bunu bile bile yinede kendini hakli cikarmaya calisir.cünkü bunun sebebi kisinin nefsindeki afetlerin,hastaliklarin yani kötülüklerin olmasindan kaynaklaniyor.kisi ancak Allaha yönelip gerekenleri yaparsa nefsini tezkiye ve tasfiye ederse hersey cok güzellesir.tartismalar kavgalar biter.aksi taktirde afetler durdugu müddetce tartisma herzaman cikabilir,cikmaya müsaittir
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat