Yaşasın İslam ve O'nun ebedi saltanatı
Yaşasın İslam ve O'nun ebedi saltanatı
Üç beş kuruş murdar para gelecek diye dini tefecilerin nezdinde rehin bıraktık, ne elde ettik? Dinin meselelerinin terk ve feda edilmesinden, zarardan başka ne gördük?

Yorumlar15

  • M.Reşat ŞAHİN 14 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler petulya1. kardeşim en güzel şekilde anlatmış ve sonucu da Ali Bey' e vermiş.Ali Bey bence gerçekten Kuran-i eğitime ihtiyacınız var. Dünyevi bilginize dieceim bişey yok tabi
    Cevapla
  • petulya1 14 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Ali Erdoğan beye.... 10 yaşındaki çocukta eğer buluğ çağına girmişse, tam manasıyla akli melekeleri olgunlaşıncaya kadar anne baba himayesinde o da kurana ve sünnete sarılacak..Allah böyle emrediyor.. Kuran da Allah çocukların bir oyun olmadığını, keza biz insan çocuk olmadan insan olamıyoruz... ama çocuklarının sayısıyla ve ihtişamıyla böbürlenenler için bunların birer ciddi imtihan meselesi olduğunu bildirmektedir...Bence allahın ilmi ve dini ihtişamını ciddi biçimde araştırmaya ve eğitmeye kendiniz gayret sarfetmelisiniz..
    Cevapla
  • petulya1 14 yıl önce Şikayet Et
    Ali Erdoğan. Kuranı kerim din ahlakı ve insan merhameti üzerine o kadar çok durumuşturki, bu vasıfların hasıl olmadığı kişilerin manasıyla kendilerine özgüveni olmayacağı gibi çocuklarına peygamber ahlakıyla iyi davranmasının sevgiyle, güvenle yaklaşmasınında zorluklar içinde olacağını bildirmektedir....kurandamerhamet.com
    Cevapla
  • petulya1 14 yıl önce Şikayet Et
    Ali Erdoğan beye.... Kuranı kerim, insana hayatı boyunca uyması ve olması gerektiği şekli hükmeder..Yani bir nevi anayasa gibidir..İçinde bulunduğumuz duruma göre ayetlerin gerçek hayatta uygulanışını, peygamberimiz sünneti ve hadisleriyle öğreniriz.(kanun ve tüzükler ve yönetmelikler gibi)..Kuranı kerim herhangi bir bilim dalının eğitici kanadı değildir..Yol gösterir ama nasıl uygulanacağını peygamberimiz, sünneti vasıtasıyla eşleri ve ashabı öğretir..
    Cevapla
  • Ali Erdogan 14 yıl önce Şikayet Et
    Kuran'da her şey var gibi yazmışssınız.. Şimdi siz 40 yaşınızda Kuran'a sarılıyoruz diyorsunuz. Peki 10 yaşındaki çocuk NEYE sarılıcak? Ya da ergen çocuk NEYE sarılıcak? Size mi? Kuran'da her şey yazıryor iddasında olanlara bir sözüm var: Madem öyle, o halde Müslümanlar yani genel olarak BİZ neden KENDİNE GÜVENİ OLMAYAN topluluklar oluyoruz. Neden Kuran'da küçük çocuklara bir atıf yok da onun yerine 'Çocuklarınız sadece bir oyundur' gibi bir ayet var. Haaaa.. Demekki öyle çığırtkanlığa gerek YOK. Kuran'da HERŞEY yazmıyor. Anlatabildik mi?
    Cevapla
  • Ali Erdogan 14 yıl önce Şikayet Et
    Bakın Yazar 2 dakikada Ters Köşe. İzleyin.. Şimdi Kuran'dan yola çıkarak bir HAYAT tanımlaması yaptınız değil mi? Aynı tanımlamayı Hristiyan İncile, Yahudi Tevrata, Budist Budaya göre yapıyor. Ben de Müslümanım. Kuran'ı açalım. Bakalım sizle birlikte, bir Psikoloji ile ilgili ayet bulabillecekmiyiz. Mesela 'Ergen çocuklarınıza iyi davranın, onlar ilerde sizin geleceğinizdir' gibi bir ayet var mı? Ya da 'Küçük çocuklarınıza güven aşılayın da iler ki hayatları zelil olmasın' Ya da 'Küçük çocuklarınızı severek büyütün' gibi bir ayet var mıdır? :)
    Cevapla
  • sami gül 14 yıl önce Şikayet Et
    Evet!. Allah'ın hükümlerine dönün! Allah'ın hükümleri rahmettir. Hükümeti dolaylı uyarmayın kardeşim.Açıkca yazın! Foyanız döküldü deyin!
    Cevapla
  • mustafa pergel 14 yıl önce Şikayet Et
    teşekkür. Teşekkür ediyorum devamını bekliyorum. Bu tip yazılar her zaman uyarı görevi yapar.Çok önemli yazılar bunlar.
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale Ruhuna Atatatürk Açıklaması. Yüksek İslam Ruhu diyor Atatürk Çanakkale için. bu ruhu Erdoğan ve Gül'ün, muhalefetle, MHP başta olmak üzere Baykalla da, Saadetle de bir araya gelerek, ortak politiklarla oluşturması gerekiyor. Devir birlik devri. devir ayrılık devri, husumetleri unutalım. kavgaları bırakalım. birlik olalım. biz önce içte birlik sonra da dışta birliği oluşturalım.
    Cevapla
  • Turan Serendipli 14 yıl önce Şikayet Et
    Hocam Cidden Yazılarınıza Yazık Oluyor. Ben bazı yazıların neden fazla ilgi görmediğine üzülür kahrolurdum. sonra anladım ki, zaman ahir zamandır. elbette iyi şeyin müşterisi ya olmaz, ya da az olur. Sizin yazılarınız da öyle. Sansasyon yazılar 10 binli 20 binli okunuyor. hakikati, tam ortasından yazan yazılar iki üç bini geçmiyor. Sizin aldırmadığınızı biliyorum ama, bence artık böyle yazılar yazmayın. geçimlik yazılar yazın. O zaman insanlar sizi çok okurlar. Tabii yazılarınızın çokça okunması umurunuzda ise...
    Cevapla
  • Ali Saygin 14 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan bu yaziyi okusun. Basbakanimizin bastan sona okumasi gereken bir yazi.Gerekli dersleri cikarabilirse bundan guzel ogut ve hatirlatma olmaz.
    Cevapla
  • sarp gercek 14 yıl önce Şikayet Et
    meselenin özü..bunun için yaşıyoruz. Mehmet Ali Hocam Allah sizden Razı olsun, sizin şu yazınız da bir çok yazara örnek olur inşaAllah,gündemi takip ederken asıl amacımızdan uzaklaşıyoruz bazen....siz bunu yazınızda çok güzel hatırlatıyorsunuz hepimiz için haklılığımızı savunurken detayda boğulup amaçtan sapma tehlikesi var, siz esas olanı çok güzel hatırlattınız.... imanın, saf ,temiz, kafa karıştırmayan yolunu.
    Cevapla
  • kamer say 14 yıl önce Şikayet Et
    sayın başbakanımıza duyurulur.... Bu yazı en başta sayın başbakanımız, hükümet üyelerine ve milletimize yazılmış. yazandan Allah razı olsun. inşallah ülkeyi yönetenler yada yönettiğini zannedenler mayınlı arazi konusunda bizi israil bataklığına saplamazlar....
    Cevapla
  • ottoman30 14 yıl önce Şikayet Et
    haber. Bir gazeticinin asli işi haber sunmaktır Yeryüzünde bir insana ulaştırılması gereken en büyük haber: Allah'ın ayetleridir..Ölüm sonrası bir hayatın ihbarıdır..Mehmet Ali Abi, bizlere doğru haberi sunarak gerçek gazetecilikten örnek sunmuştur..Allah kendisinden razı olsun
    Cevapla
  • turkuaz 14 yıl önce Şikayet Et
    .... Allahın mülkünde Allaha isyan edenler, verdiklerini beğenmeyenler, verdiklerinin karşılığında bir şükrü çok görenler.... gittiğiniz misafirlikte, otelde size ait olmayan yerlerde size ikram yapanlara, güzelce ağırlayanlara karşıda mı bu şekilde davranırsınız. Bir kulun Allahın büyüklüğünden habersiz olması ne acı. Allahım, bizleri sevdiklerinden razı olduklarından eyle. Amin.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat