Kürtlerden özür dilersek ne olur?
Kürtlerden özür dilersek ne olur?
Ya kanı kanla yıkamaya devam edeceğiz, ya da “yüreklerimizin yağını eritip” (Teğabun,16), ‘işlerin en çetini olan’ öfkemizi yenerek kardeşimize ‘kanlımız da olsa’ el uzatacağız.

Yorumlar148

  • osman peksoy 14 yıl önce Şikayet Et
    Hakan aydın ve oguz kocyiğite 2. Elbetteki özür dileyecekler,ben,sen yatagımızda rahatca uyurken,kardeslerımız asit kuyularına atılmış,sırf konustugu dıl yuzunden işkence görüp hunharca öldürülmüş.yapılanların hepsinin kanıtları,degerli hukumetimiz tarafından ortaya cıkarıldı. Tabıkı bunu yapanlar özür dileyecek!!! bu ülkede Türklerin ne kadar hakkı varsa diger tüm toplumlarında ayrı ayrı o kadar hakkı vardır,kımse kımseden din,dil,ırk ayırmaksızın üstünlüğü yoktur.aklınızı başınıza alın,en kendini karsınızdakının yerıne koyup empati kur!
    Cevapla
  • osman peksoy 14 yıl önce Şikayet Et
    Hakan aydın ve oguz kocyiğite. ben öncelikle elhamdulillah musluman sonra kürdüm, siz simdi benden dahamı üstünsünüz? dedemle sizin dedeleriniz aynı cephede savaşmış,bu hepimizin vatanında benim hizmet almaya hakkım yokmu? Bu vatan sadece Türklerin mi? İki tane vatan haini serefini haysiyetini satmışşa niye koca bi topluma bunu mal ediosun? Ergenekon komple Türk ,ben Türklere laf ediyomuyum? Yavuz sultan ole bi laf etmisse halt etmis, (haşşa) pergamber efendimizin hadisi gibi hemen dogrulayıp kanıt gösteriyosunuz,siz kımsınız?
    Cevapla
  • Hakan AYDIN 14 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz Sultan Selim 500 yıl önce görmüş.... Yavuz Sultan Selim 1517 de mercidabık ve ridaniye seferlerine çıkarken muş a bir çeşme yaptırır. geri dönerken bir bakar ki çeşmenin hali harap.Pislik yıkık dökük. ve böyle bir kitabe yazdırır... " Kürde fırsat verme ya Rab Dehre Sultan olmasın Ayağını çarık sıksın Asla iflah olmasın Vur sopayı al haracı Karnı bile doymasın. Bu çeşmeden gavur içsin rum icsin Kürde nasip olmasın"
    Cevapla
  • adem ademoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    edi bese(artık yeter). reşat şahin'e aynen katılıyorum..!
    Cevapla
  • arif ayyıldız 14 yıl önce Şikayet Et
    kim kimden neden dilesin yaa.... Ya hocam çoook uzun yazmışsın. okuyana kadar canım çıktı. Neyse , lafın özü: bir özür dileme varsa kürtlerden, benden de dilensin bir gürcü asıllı laz olarak. sebebini anlamadım ancak banada gelin yahuu... bendende dileyin yaaaa....
    Cevapla
  • bahoz baran 14 yıl önce Şikayet Et
    barışçıl. yazıyı genel hatları itibariyle güzel buldum..gerçi yorumlarda gerçekleri göremeyen çivi çiviyi söker mantığıyla düşünen çokça insan barış yolunu tıkayan yorumlar yapmışş..bu iş anlamayanlar; bu insanlar cok sey istemiyor sadece demokratik haklarını verin yeter..yazarı yazıssından dolayı tbrk eder, bu tür barışçıl yazılarının devam etmesini bekliyorum..
    Cevapla
  • Cemal Yılmaz 14 yıl önce Şikayet Et
    KÜRDLERDEN NEYİN TAVİZİNİ İSTİYORSUNUZ?. Kürdler, Türkçe eğitim, Türkçe yayın, Türkçe isimler, türkçe coğrafik isimler vs. yasakmı olsun diyorlar? Kürdler, Türkler Kürdleşsin diye Türklere karşı 90 yıldır hala askeri ve kanlı operasyonlarmı gerçekleştiriyorlar? Allah katındanda bu kanlı olayların müsebbibi bellidir. Siz hala bile bile haksızlığı ne uğruna savunuyorsunuz? Barıştan, adaletten, hak ve hukkuktan bu ülkeye asla zarar gelmez. Zararlı olan bu anlayışın tersidir.
    Cevapla
  • M.Reşat ŞAHİN 14 yıl önce Şikayet Et
    2. ve aynı yorumum. Lütfen Türklerden de Kürtlerden de radikaller biraz sussun. Sağduyulu olsun herkes yaf.Biri Kürdü karalıyor diğeri Türkü bugüne kadar hep aynı geldi ve yorumlara bakıyorum yine aynı tas aynı hamam . Birazda bırakın sağduyulu ve samimi çözüm isteyenler konuşsun . Böyle radikal konuşanların çözüm ve barış için samimi olduklarına inanmak çok güç .
    Cevapla
  • mert muratoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarda olmaz. tüm tavizler bizden isteniyor,soros destekli taraf yazarlarından hiç bir farkın yok,bulgaristandaki türk öğrencilerin kendi aralarında türkçe konuşmaları bile yasaklanıyo,onlara hiç bir avrupalı sesini çıkarmıyor,biz avrupa uğruna taviz üstüne taviz veriyoruz,biraz kendimize gelelim,sen bir yazarsın,yazılarınla yüzbinleri etkilersin ama bu yazılarının etkisi pkk.nın istediği yönde ne yazık,milletimiz ve devletimiz yönünde değil,
    Cevapla
  • mert muratoğlu 14 yıl önce Şikayet Et
    bu kadarda olmaz. yani şimdi uyuşturucu ticareti yapan,kaçakçılık yapan,asker öldüren,haraç toplayan teröristler haklılar mı sayın yazar,türk devletinin adınıda değiştirelim olsun bitsin,taviz üstüne taviz,artık pkk ve onun siyasi partisi artık tavizleride beğenmiyorlar,diyarbakır belediye başkanı diyarbakırı tc.den koparmak ve o bölgenin insanını tc.ye düşman etmek için elinden geleni yapıyor,onun hakkında neden bir yazı yazmıyorsun?bir adıyamanlı olarak seni kınıyorum,bi daha seni okumayacağım
    Cevapla
  • oğuz koçyiğit 14 yıl önce Şikayet Et
    Çeşme kitabesi. Bugün ABD ve AB nin Müslüman Türk Milletini yok etme ihalesini almış bulunan kürtlere 500 yıl önce de çıkardığı fitne nedeniyle ecdadımız beddua etmiştir. İhanetlerini tebrik için Şimdi bize özür diletecekler!!!! Kürde fırsat verme ya Rab Dehre Sultan olmasın Ayağını çarık sıksın Asla iflah olmasın Vur sopayı al haracı Karnı bile doymasın Şol çeşmeden gavur içsin rum icsin Kürde nasip olmasın Yavuz Sultan Selim
    Cevapla
  • Asil TÜRK 14 yıl önce Şikayet Et
    top yekün özür dileyelim. Bu kadarına da pes doğrusu, aman mesele çıkmasın diye haklı haksız herkesten özür dileyelim. Hatta asil Türk milletini dünyanın başına dert ettiğimiz için top yekün tün insanlık tan özür dileyelim de bitsin bari bu iş. Bu kadar alçaltmayın milleti. Kim istiyorsa gitsin istediğinin elini eteğini öpsün, ama millet adına hareket edenler bu milletin onurunu temsil etteklerini unutmasın..
    Cevapla
  • Turkish hero 69 14 yıl önce Şikayet Et
    Kürtler kalleştir. İslam Dünyasında herkes kan ağlar ve bedel öderken onlar ABD ile İsraille işbirliği yapıp.Türkiyede Türklere Irakta Araplara İranda Farslılara karşı batıyla birlikte müslüman kanı döküyorlar.Hain bir milletten kimse özür dilemez
    Cevapla
  • Hakan ADANALI 14 yıl önce Şikayet Et
    olmaz hocam olmaz. gitsin bölücü örgüt kürtlerden özür dilesin biz neden özür diliyoruz aç değiller açıkta değiller tatil bölgelerinde heponlar hadi bunu zenginler yapıyor garibanı desen her gün postanede çocuk başına para alıyor devletten ben neden almıyorum ?türkiye genelidekinin %2 lik vergi ödemesi yapan bir bölgenin bize nekadar faydası vardır tabi burda bütün kürtleri kapsamıyorum ADANALI
    Cevapla
  • Hamurabe Haane 14 yıl önce Şikayet Et
    ÖZÜR BEKLEMİYOR BÜYÜK ÇOĞUNLUK. Bir Kürt olarak özür filan beklemiyorum.Kürtlere eğer yapılmış ise bazı yanlışlıklar bu gün onlar ortada yoklar.Türk milleti adına kimse özür dilemez çünkü Kürtler ve Türklerin büyük çoğunluğu birbirine yanlış yapmadı.Artık bugünden sonra bu iki büyük halkın aynı değerlere sahip olduğunu bilmeli ve bölünemeyeceğini kavramalı ve buna göre çözümler geliştirmelidir. Zaten iyi çalışmalar devam etmektedir.Komşu olan bu insanlar,birbirlerinin cenazesine gidenler,kız alıp verenler,alışveriş yapanlar ayrılamaz.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat