Kaygı tek bir hedefe yönelik: Hükümetle birlikte yükselen muhafazakar kesime. Ve öyle bir boyutta ki 'gerekirse ordu bizim yaşam alanımızı garanti altına almak için devreye girebilir' düşüncesi kabul görüyor.
Yorumlar7
arif ayyıldız16 yıl önceŞikayet Et
avrupa birliği iyidir iyi.. yaw kızmayın emmiler. inanın avrupa birliği iyidir. onlar bizi içlerine alırlarsa inanın onarı osmanlı ederiz. yemin ederim. size söz veriyom ve ahaaaa da buraya yazıyom. bizi ab ye alsınlar, onların avrupa kimlikleri sadece 15 yıl sürer. ben birşey biliyom da söyleyom. ahada buraya yazıyom.
BeğenCevapla
arif ayyıldız16 yıl önceŞikayet Et
avrupa birliği iyidir iyi.. yaw kızmayın emmiler. inanın avrupa birliği iyidir. onlar bizi içlerine alırlarsa inanın onarı osmanlı ederiz. yemin ederim. size söz veriyom ve ahaaaa da buraya yazıyom. bizi ab ye alsınlar, onların avrupa kimlikleri sadece 15 yıl sürer. ben birşey biliyom da söyleyom. ahada buraya yazıyom.
BeğenCevapla
Mehmed Mustafa16 yıl önceŞikayet Et
Eskilerin Mürekkep Cehalet Dedikleri Şey: Okudukça Cehalet ve Önyargısı Artanlar. Ülkemizdeki seküler ve dine yabancılaştırıcı eğitim sadece bu yabancı liselerle sınırlı olsa yine iyi derdik, ama öyle değil. Önde gelen bütün lise ve üniversitelerimiz, ya dindar düşmanı ya doğrudan İslâm dini düşmanı yetiştiren birer cehalet fabrikası gibi. Bu insanların ortak özelliği nasslarının birçoğuna inanmadan daha iyi temsil ettikleri veya tam aksine ortaçağ kafası diye nefret ettikleri İslâm dini hakkında ya kara cahil veya daha kötüsü yarı-cahil ve küstah olmaları. Tecrübe ve gözlemle sabit...
BeğenCevapla
efsane16 yıl önceŞikayet Et
ne batisi. bunlarin bati falan görmüslükleri yok. gittilerse bir iki tatil beldesine o kadar. bazen anlatiklari :"efendim avrupada söyle, avrupada böyle" palavaralarini duydukca gülme krizine giriyorum. hepsi yalan yanlis seyler. bir örnek: avrupada kamusal alanda dini semböl yokmus. yalan. devlet dairelerinde bile hac asili.
BeğenCevapla
mehmet tokat16 yıl önceŞikayet Et
Batı Türk İslam Birliğine niye muhtaç?. Çünkü radikalizm, yanlış dini
uygulamalar ancak bu birlikle biter.
Avrupa rahat rahat ürünlerini satar
bu birlik olunca avrupa ticareti
zenginleşir. amerika radikal
tehditten kurtulur. doğu ticareti
zenginleşir.
BeğenCevapla
namık kemal16 yıl önceŞikayet Et
BATILI Türk denen insanlar. bu ülkeyi felakete sürüklüyor ve bencilce yaşıyorlar. DTP ye oy verenlerin belli bir kısmı bile daha Türktür onlardan. Ülkenin ana mayası olan İslam ile uğraşmayı görev bilirler. Avrupa=Çöküş
BeğenCevapla
cafer aydoğan16 yıl önceŞikayet Et
BATILI TÜRKLERİN ÖFKESİ. Yapılan aeraştırmadan anladığım kadarıyla ,Batılı Türkler Batılı olmayan Türkler le eşit olmaktan muzdaripler.Öfkeleri buna.Yıllarca Üst sınıf olarak gördüklerinden kendilerini ,birgün ötekilerin kendileri gibi olmasını kabullenemiyorlar.Ülkemizde milyonlarca Kürt yaşıyor ve bu insanların hiç Kürt arkadaşları olmamış.
Yorumlar7