Gidip hasmınızın evinde oturacak yürek var mı?
Gidip hasmınızın evinde oturacak yürek var mı?
Ben dua ediyorum ki, o belge ‘gerçek’ olsun. O zaman suçluları kendi adaletimizle cezalandırır demokrasimizi güçlendirmiş oluruz. Aksi takdirde, gelecek adına endişe etmeliyiz.

Yorumlar16

  • empatik OSMANLI 14 yıl önce Şikayet Et
    Otururuz, da.... Ben CHP ve Baykal'ın samimiyetine inan(a)mıyorum ki. Ordumuzun içindeki paşaların, komutanların benim en önemli değerim olan dinime düşman olmadıklarına inan(a)mıyorum ki. Attıkları her adım, yaptıkları her açıklama aradaki mesafeyi daha da artırıyor. Çok şey de beklemiyoruz aslında: değerlerimize saygı ve hoşgörü. İnanmalarını beklemiyoruz, sadece biraz hoşgörü. 80 yıldır çektirdiklerini bir tarafa koymaya da hazırız. Küçük bir adım atsalar, biz koşacağız, emin olsunlar.
    Cevapla
  • Hakki Bekar 14 yıl önce Şikayet Et
    Hasmimda?. Ya hasmımda beni evine kabul edecek yürek var mı?
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Biz asker milletiz.Sivil işlerimiz önemli değil.. Sayın Yazar bu işlerin altında yatan onlarca sebebi bilmezmiş gibi sanki bir derneğin açılışındaki dilek ve temenniler benzeri bir yazı yazmış.Yani ortada kurtlar kavga ediyor.Bir bülbülde çok güzel şakıyarak onları ayırmaya çalışıyor.Siyasiler ve asker itidalli davranıyorlar.Çünkü her an iç dş güçler güce yer değiştirtebilir..Burası tamtamlar ülkesi.Burada hiçbir sistem doğru işlemez.Bunun yegane sebebi vardır.O da şudur.Egemenlik hikayesi tamamiyle traştır....
    Cevapla
  • mansur çalışkan 14 yıl önce Şikayet Et
    dünkü yazıya bak bugünküne bak. husumete vakti olmayanların anlaşılan türlü çeşitli dalavereye vakti oluyor. üç kuruşluk aklıyla dünyaya nizamat verme davasındaki efendi ve aklıevvel takipçileri fitneyi uyandırdılar. bundan sonra Rabbim bu milletin ve tayyibin yardımcısı olsun. bindik bir alamete gidiyoruz bakalım.
    Cevapla
  • zafer yakut 14 yıl önce Şikayet Et
    Bravo ,. Tam bir akil adam yazısı. Mehmet Ali Bey değerli bir yazar ve hiç merak etmesin 'hak sözün alıcıları' onun düşündüğünden daha fazla.
    Cevapla
  • Mahmut Hüdayi 14 yıl önce Şikayet Et
    sami gül'e. sayın sami bey yazarın yazdığı bu yazıyı AK Partiyi aklamak üzere yazdığını düşünüyorsanız sizden ricam ya yakın gözlüğünüzü takıp bidaha okuyun yada hali hazırdaki at gözlüğünüzü çıkarın.Akil olan kim bu yazıyı okusa anlarki, ülkemizin bekası için AK Parti dahil bütün kurumlara uyanık olmaları ve eskiden olduğu gibi birbirlerine düşmemeleri için bir uyarı niteliğindedir.yazarımızada tüm yazılarında ülkemizin bekası için vermiş olduğu uyarı ve bilgiler için teşekkür ederim.
    Cevapla
  • mahmut semen 14 yıl önce Şikayet Et
    aynı hikaye. Bu yazıda anlatılan "bağ silkme" olayına benzer, bir olayı yaklaşık 10 gün önce "Meles u Melisa-I" hikayemde yazmıştım. Benim bahsettiğim olay gerçek bir olay ama buradakini bilmiyorum. Benzerliği çok dikkatimi çekti. Bir bakıma ürktüm bu tesadüf olamaz. saygılar
    Cevapla
  • Aziz Tekin 14 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah hiç bu kadar güzel bir yazı okumamıştım... Çok faydalandım yazara teşekkür ederim..
    Cevapla
  • sami gül 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın yazar...... Sayın yazar, burda yine AKP yi "AKlamışsın koymuşsun kenara bravo size!" Ya siz 2,5 ay önce yapılan yerel seçim kampanyalarına bakmadınız mı hiç?İktidar ve muhalefet nasıl vuruyordu ?toz nerden çıkıyordu? Bir gün eleştirdiniz mi?Eline mikrofonu alan,Erdoğan şöyle demiş,Baykal böyle demiş,Bahçeli şunu demiş vs...!Ama siz de biliyorsunuz ki ikisi de iktidar ve muhalefet de "gerilimden " beslendi ve besleniyor son 3 yıldır! İktidarı aklamayı bırakın lütfen,o hiç masum olmadı!Madura oynadı hep!
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz migren olduk-2-. Siyasetde,yargıda,askerde,emniyet de,milli eğitimde,sağlıkda vs.. yeniden yapılanma şart.Hakkı verilmeyen insan bu hakkım de çaşlar,ölçüyü kaçırır çalarda çalar.Bize abd,isral o bu hiçbirşey yapamaz fakat biz yapsın istiyoruz.Kravatlılar,papyonlular birbirlerini çağırıyorlar.Millet patlayacakda siz hocalara,dedelere dua edin.Bu millet gerçekten çok asil bir millet.
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Hepimiz migren olduk-1-. Biz kendimiz birşey isterken karşıdakine ne verebiliyoruz.Şimdi diyoruzki asker siyasete karışmasın,darbe yapmasın.Millet iradesi boşa çıkmasın.Bu sistemde seçilen milletvekilleri orada hangimizi temsil ediyor.Neredeyse herkes yönetmeyi usulden yapıp kendilerinin ve çevrelerinin dünyalıklarını kurtarmaya çalışıyor.Bu düzen komple değişmeli ve mecliste gerçekten halkın temsilcileri oturmalı.Vahamet buradadır.Onun için karşılıklı iyi niyetli insanlar bu işler için yetmez.
    Cevapla
  • Ali Cengiz 14 yıl önce Şikayet Et
    Güzel teklif!. Göreceğiz ileriki günlerde. O eve gidemeyen; gidipte oturamayan ülkenin yanmasını istiyor demektir.
    Cevapla
  • furkan 14 yıl önce Şikayet Et
    ... Mehmet abi bir de bunları muhalefet tarafına ve medyaya anlatabilsek hiç bir derdimiz olmaz. Stadyumları dolduran 10 binler gol yerine ol diye bağırsalar hiç bir sorun kalmaz. (Üstad)
    Cevapla
  • ahmet över 14 yıl önce Şikayet Et
    karışık işler. belge sahteyse daha vahim .doğru.ergenekonun içinde onlarında farkında olmadığı ve onları kullanan kesim hem kesinleşmiş olur hemde genel kurmayı tehdit edecek pozisyonda güçlü oldukları ortaya çıkmış olur.Sayın yazara bir çok yerde katılırken ben her iki durumdada (sahte veya gerçek) iyi olduğunu düşünüyorum.sahteyse ergenekoncular şapkalarını önlerine koyup düşünmeliler.doğruysa askerimiz düşünmeli.bu aradada bütün devlet birimleri çeşitli senaryolar üzerine çalışmalı.düşmanın gücünü belli etmesi akıllı..
    Cevapla
  • muhalif61 14 yıl önce Şikayet Et
    Ben de vatanperverlik yarışındakilere sesleniyorum: Bakın vatan bir ateşe doğru sürükleniyor. Siz de. Bravo sayın Mehmet Ali Abim. Uzun zamandır beklediğim en erkekçe yazı sizden geldi. Allah razı olsun. bu ne güzel yazı idi ya... Gerçekten yaarından, okuyucusuna, gazetesinden patronuna, askerinden siyasetçisine hepimize görev düşüyor. çünkü gemi batıyor mazallah. batarsa hepimizi içindeyiz. lütfen sorumluluk sahibi olalım.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat