TSK en temel partidir. Diğerleri fasa fiso!
TSK en temel partidir. Diğerleri fasa fiso!
Belge sahteyse sahtedir, Asker yalan mı söyleyecek?

Yorumlar31

  • herrscher 14 yıl önce Şikayet Et
    sayın bulut. sizin kitaplarınızı okuyan ve kendimce sizin düşüncenizi takip etmeye çalışan biri olarak bu yazıyı size pekte yakıştıramadım.yer yer milletimize olan güvensizliğimizi söylemişsiniz.geçmişte maalesef dirayetsiz dik durmayan,şapkasını alıp giden liderler yüzünden ülkede bu kadar darbe oldu.milletimiz liderinden güç alır.lider pısırıksa yada bilerek oyunlara geliyorsa halkımızın yapacağı pek bir şey yoktur.ama şu anki durum cok farklı.dirayetli dik duran bir lider ve bu dik duruşu bilen ve gören bir millet va
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 14 yıl önce Şikayet Et
    ...devamla. Acaba okyanuslar ve kıtalar ötesi operasyon yapan, ülkeler işgal eden İngiliz ve ABD'li generaller bu başarılarından sonra bile bu şekilde onlarca generali arkasına alıp açıklama yapıyorlar mı? Bu ülkeler alan generaller her canı sıkıldğında basın toplantısı düzenleyebiliyor mu? Yahu şu kıytırık pkk'yı başımıza büyüp bela eden bu anlayış değil midir? Bu mudur kurmay zeka?
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 14 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir kağıt parçasına elli generalle cevap veriyorsak yazık!. Bu kadar general bir kağıt parçası için mi toplandı? Aslında bu durum bile ordunun ne halde olduğunu gösteriyor. EGER BU KAĞIT PARÇASIYSA, ELLİ GENERALİN ORADA İŞ NE (Bir başçavuşa açıklama yaptırsaydınız)?
    Cevapla
  • cagdas turkoglu 14 yıl önce Şikayet Et
    bu yazida kagit parcasi.... Eger dusunceyi ifadede agzimizi kullanmak yerine kalemi kullanmak suc teskil etmiyorsa, ben o zaman birilerine afedersiniz ana -avrat kagit uzerinde kufur edeyim..Koskoca genel kurmay baskaninin mantigina bak. Sevrler mondroslar, butun askeri siyasi anlasmalar kagit parcasimi yani? Cok komik ya....
    Cevapla
  • fevzi demirci 14 yıl önce Şikayet Et
    bu yazıda yanlış tek cümle yok. lakin başbakana destek verirken `acaba gaza getirip adamı astırırmıyız` endişesi yersiz. bundan bizim suçluluk duymamız gerekmez. elbette erdoğanı destekleyeceğiz ve olabildiğince arkasında duracağız. başbakan da liderliğini gösterip bizim desteğimizi nasıl kullanabileceğine kendi karar verecek. tabiki sıkıyı gören başıbozuk halk kaçar ancak örgütlü bir halk, bu tip vaziyetler için hazırlıklı organize bir halk elbette tanklı silahlı serkeşlerin kolay lokma sayıp küstahlaşabileceği bir sürü olmayacaktır.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 14 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi kolay kazanılmaz. Bize bu güne kadar cumhuriyeti,bir halk rejimidir diye yutturdular. Avrupada adı cumhuriyet olan devlet varmı.Bir çogu krallık, demokrasi var.Halk mücadele ile kazanmış zor olmuş ama imkansız değil.Biz avrupaya benzemeye çalışırken yanlış yaptık.Orada bizdeki gibi komutan çıkıpda siyasilerden,basından,halkta hesap sorabilirmi.Mümkünmü neden bizde böyle.Halbuki subaylarımız devlet memurudur.Halkın bir kısmınında işne gelmiş çıkar hesabı.İnsansak,insan gibi yaşıyacagız.Hak,hukuk ve adalet demokrasi ile olur.
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 14 yıl önce Şikayet Et
    Halk cesur liderin arkasından gider!. Menderes aslında bir direniş göstermedi. Biraz safça gitti. Demirel ve Erbakan şapkalarını alıp gitti. Halk cesur liderin arkasından gider. 2.Mahmut, sürekli kazan kaldıran yeniçerilere karşı sancağı Sultanahmet meydanına dikip halkı itaate davet etmiş ve halk, azıtan yeniçerilere gerekli dersi vermiştir. ERDOĞAN VE GÜL DİK DURURSA CANIMIZ FEDA OLSUN. Zillet içinde yaşamaktansa ölmeyi tercih edirim. Büyük dönüşümler büyük liderlerle olur. ERDOĞAN'I YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ. ONUR VE CESARET İSTİYOR ARTIK...
    Cevapla
  • M. H. Aksam 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazının. altına imzamı atıyorum. 1960 fecri kazibti. İnşallah bu sefer fecri sadık...
    Cevapla
  • Ali Erdogan 14 yıl önce Şikayet Et
    Haaa Ordu biz yaptık demiyecek ama Yazar Paşa, Durun belki hata vardır Ordu masumdur diyecek öyle mi. Yazar efendi şöle gel bir hele. Sen Ordunun 'acaba hata mı yapıldı' diye yanında olur musun olmaz mısın sen onca ona cevap ver. E sen düşman bellemişsen Orduyu, Ordu düşmanın evet dediğine evet der mi? Sizin hiç mi aklınız çalışmıyor? Siz ki Orduyu gavur bellemiş, Allah'lığa soyunmuşsunuz vallahi sizden korkulur. Zamanın İmamı Azama da kafir deyip öldürmediniz mi. Sen Bediüzzamanın öğrencisi değil misin? E senin gibi bir adamdan Ordunun yanında yazı yazman beklenir mi? Sen de bunu açıkla.
    Cevapla
  • aydın vatandaş 14 yıl önce Şikayet Et
    CHP PARTİMİDİR ? 2. Az önceki yorumumda Avrupada böyle bir parti yok demiştim evet yok şunu demek istemiyorum avrupada sağ partiler sol partiler milliyetciler radikal partiler var ama Bizim Chp gibi fikri olmayan vizyonu olmayan neyapmak istediği belli olmayan muhalifliği bile yerli yerince yapamayan birilerinin etekleri altından siyaset yaptığını zanneden parti yok o acıdan dedim ve parti değil dernek gözüyle bakıyorum subjektif amalar derneği fikirlere saygım sonsuz sorunum fikri olmayanlarla kuraldşı oynayanlarla Selmlar
    Cevapla
  • aydın vatandaş 14 yıl önce Şikayet Et
    Abi Gercekleri Dile getirmissin. Anlamadığım Chp neden demokrasiden yana değilde hep diktadan yanadır neden siyasi partidir veya kendini öyle görür bence chp bir siyasi parti değildir olsa olsa TSK. İçersindeki üçbeş muazzaz subay ve emekli generallerin derneği gibi birşey bu kadar kandırılır secmen veya halk ama anlamadığım hala bu derneğe oy veriliyor olması bu insanımız bukadarmı bilincsiz pes avrupada olsa böyle bir şey chp anca aile ve akrabalarından oy alır ne yaptığı belli değil görüşü duruşu politikası yok sadece herşeyemuhalif
    Cevapla
  • SEZAİ GÜNER 14 yıl önce Şikayet Et
    halkın düşüncelerinin yazıya dökülmüş halidir. Mehmet Ali bey milletin ekseriyetinin sahip oldugu bir fikri cesaretle yazıya dökmüştür.Milletimiz bu fikre sahiptir fakat cesaretle dile getiremez.Ancak bu fikrini bu tür zevata seçim sandıklarında gizlenerek vermektedir.Öyle bir pıstırılmışızki sormayın önce okullarda sonra asker ocagında sakın ha!!!!!Şimdi bazıları bu içimizden geçenleri dillendirince hoşumuza gidiyor.Mühim olansa gelecegimiz için bu tür sözcülere sahip çıkarak millet olarak onları KORUYUP KOLLAMAK tır. M.ali beyde bunu diyor sanırım.
    Cevapla
  • muhammet öztürk 14 yıl önce Şikayet Et
    Yazıya imzamı atıyor. ve arşivime ekliyorum...
    Cevapla
  • MESUT SERİN 14 yıl önce Şikayet Et
    cennet mekan yavuz sultan selim han. yahudinin osmanlıya sızma teşebbüsleri yavuz selim han zamanında başlar.ne yazıkki bu gün devletten kovmak için debelenip duruyoruz.cesur,azimli ve sadakatli olursak mikroplardan arınır huzuru ALLAH'ın izniyle buluruz.
    Cevapla
  • halil albayrak 14 yıl önce Şikayet Et
    SUPER Bİ YAZI--saol mehmet abii. Yok belge gercek yok sahte yok darbe yok asker yok sivil yok demokrasi yok laiklik.hepsini atın çöpe gitsin.bu yazıyı okudunuz zaman herşeyi öğrenirsiniz.çok güzel özetlenmiş.dicek bişe yok.gecen akşam iskele sancakta darbeler tartışılıyordu.yiğit bulut güzel bir söz söyledi.dediki 12 eylül darbesini yapanlar için amerkalılar bizim çocuklar iyi iş çıkardı dedi.onların bizim çocuklar dediği askerler, aynı zamanda bizim çocuklar olamaz.bu laf bile herşeyi anlatıyor..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat