Darbeciye atılan tokat askerin gözünü çıkarmasın!
Darbeciye atılan tokat askerin gözünü çıkarmasın!
“O darbeleri yapan, o masum insanları, gençleri asan bu ordudur. Öyleyse ben de intikam almakta haklıyım” diyor nefis.

Yorumlar31

  • leventyıldız 14 yıl önce Şikayet Et
    kitap. allah razı olsun kitabın ortasından yazmışsınız
    Cevapla
  • Teomete Hansarayli 14 yıl önce Şikayet Et
    Hem nalına hem mıhına bir makale olmuş.. Hocamızın endişesini çok iyi anlıyorum ama bu endişelerini dile getirmek için bu makale doğru değil.Biz "Ehven i Şer" bir ülke istemiyoruz.Lübnan,Irak,Afgan ile mukayese etmesi Muhasır Demokrasi ülkeler liginde olma iddia ve arzumuz ile çelişiyor. Vesayet altında Baas'çı bir demokrasi(!) mi istiyoruz yoksa İskandinav ve orta Avrupa ülkeleri gibi özgürlükler,demokrasi mi istiyoruz ? "TSK'yı yıpratma" argümanı ise koz,avantaj yapılıyor. Halk sadece "işinin gereğini hakkı ile yapan" TSK,memur,hükümet ister oka.
    Cevapla
  • M.Reşat ŞAHİN 14 yıl önce Şikayet Et
    TİMURHAN. millet askerini seviyor ve ona saygı gösteriyor. Bu güne kadar korkusuda vardı . çünkü askeri milletin üzerinde bir kılıç gibiydi ama artık devir deişti dostum. sen daha askerdir boru mu ? demeye devam et. ancak yobaz dediklerin artık senden ve senin kafandaki bazı askerlerden çok çok iyi. Milletin de bi yere kadar sabrı var unutma bu da millet boru mu ?
    Cevapla
  • mahmut semen 14 yıl önce Şikayet Et
    kulak. ya çekilmiş ya da çekilmesin diye yazılmış cansimidi bir yazı
    Cevapla
  • YAHYA DEMİR 14 yıl önce Şikayet Et
    artık yetmedi mi. ya şu kompleksten sıyrılalım Allah aşkına.kimse orduyu felan yıpratmıyo millet ordusunu sevdiği için yıpratılmasını istemediği için içindeki çürüklerden arındırılmasını itiyor.ama adamlar arkasındayız diyip sahip çıkıyor.bu ordu iki üç paşanın ordusu mu ya.bu ordu milletin ordusu değil mi,onca şehidi bu millet vermiyor mu? ne yıpratması ya..bırakın bu kompleksi..bu ordu 80 yıllık ordu değil 1000 yıllık türk ordusu, peygamber ocağı, mehmetçik.millet bu anlayışta ise komutanı da bu anlayışta olacak.
    Cevapla
  • Ahmet Haberokuyan 14 yıl önce Şikayet Et
    Timurun Filleri. Öncelikle Mehmet Ali Bulut hocama yazılarından ve TV programlarından ötürü çok teşekkür ederim. Hocamın yazılarını beğenmeyip, kendisini eleştirenlere şunu sormak istiyorum, orduyu beğenmiyorsunuz atıp tutuyorsun ırak halki gibi ama ırak'ın hali ortada, halkı gaylana getirmekten vazgeçin orduya karşı kışkırtmaktan ordunun içinden çok iyi ve çok temiz subaylar var, karkaşa yaratmaktan vaz geçin ve bundan da eminimki savaş esnasında klavye delikanlılığı yapar gibi savaş meydanında olmayacaksınız ,
    Cevapla
  • hacı atik 14 yıl önce Şikayet Et
    senin gözünü çıkarmasında boş ver takmakafana. lafa bak ya
    Cevapla
  • yalçın eker 14 yıl önce Şikayet Et
    NE SÖYLEMELİ. Genelkurmayın ilgii birimlerinin nasıl da başarıı olduğunu ortaya çıkaran bir yazı.Tam bir beyin yıkama ve koyunlaştırma yazısı.İnsan denen yaratığın neleri yapabileceğini gösteren ibretlik bir yazı. İlim,kültür,tecrube bazan ayak bezi olur ve mensubunu bir yük taşıyan eşek haline getirir.Tıpkı bu yazar gibi.Bu yazının neresi doğru ki eleştirisi olsun.Bu yazara söylenecek çok şey var lakin hiç mi hiç değmez.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 14 yıl önce Şikayet Et
    sn. M.Ali Bulut. Ordu topyekun bir kavramdır,bir kuruluştur.Bizlerin eleştirdiği komuta kademesi ve asli görevi dışına çıkan subaylarımızdır.Hepimizin malumu oldugu üzere aynı eğitim sistemi ile yetişiyor.Yok birbirlerinden farkı,hepsi seküler laik inançlı ve dini hurafe sayan zihniyette yetişiyor.Hepsi aynı yöntemi uygulamasada,halkın seçtiği hükümetleri kendileri gibi haraket etmelerini koşul yapıyorlar,dolaysıylada halkı kendi yaşam tarzlarına zorluyorlar.Bir nevi asimilasyon.Halkın itirazı bu.
    Cevapla
  • musa karatas 14 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan. sen o kadar şeyi görüyosun biz görmüyoruz öylemi?peki o komutanlar neden o darbeci askerlere arkandayız destekliyoruz diye birde utanmadan destek çıkyorlar anlaşılan seni korkutmuşlar bu ordu temizlenir ama 20 sene sonra ve şimdiden bu temizliğe başlanılmalı
    Cevapla
  • menduh vural 14 yıl önce Şikayet Et
    sen de mi. hem nalına hem mıhına yazık .Yıllarca su vatanı kurtarmasaydı sen şimdi camide değil kilisede olurdunun bizim mahallede ki versiyonu filistin ırak vs olurmusuz. herkesin gözü bizim üzerimizde vs.kimse orduyu yıpratalım demiyor ordu kendi işine baksın siyasetin dışında kalsın.bari peygamber ocağı diyerek kutsamayın.nasıl peygamber ocağı ise askerlik boyunca cuma namazına gidemedim
    Cevapla
  • oğuz can 14 yıl önce Şikayet Et
    adalet mi!!!. ortalık kan revan 100 yıldır,işkenceler,ölumler surgunler idamlar ve hapıshanelerde yatan binlerce fikir suclusu!!! varken ve askerlerimizin içinden bu durumlardan beslenen vampırler varken bu suçlulara tokat atmak ve gözunu çıkarmak yanı adalet karşısına cıkarmak zalımlık mı oldu şimdi!!!! yazık yazık vallahı yazık ...suçlular ne zaman cezalandırılacak bunu bilmemek incitiyor insanı..
    Cevapla
  • kenan demirtaş 14 yıl önce Şikayet Et
    maşallah çok güzel bir yazı olmuş. adil bir yazı. "Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah'tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır. " (Maide Suresi, 8) Ordu içindeki darbeci ve derin güçlerin oluşturduğu topluluk ordumuza karşı adil davranmaktan bizi elbette sakındırmaz. TÜRK ORDUSU İSLAM ORDUSUDUR HER ZAMAN.
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Asıl siz halisane olun ve elinizi vicdanınıza koyun..... Tek bir cemaat,tek bir millet olmalıyız.Bilmem risaleymiş yok hocaefendiymiş.Bırakalım bunları sizler kendiniz kendinizden ne yapabiliyorsunuz.Ondan haber verin.Daha ne muhterem zatlarımız var.Ben çeşitli meallerden Yüce Kitabımızı,muhhaddislerden hadisleri okuyup anlayabilirim.Alim olmamda gerekmez.Her eziyet çekeni ağlayanı ulvileştirmeyelim.Hükümetimizde ordumuzda uzaydan gelmedi.Hepimiz bu vatanın evladıyız.Bu derin temelli cumhuriyeti yeniden yıkıp yapmak yerine hep beraber tamir etmeliyiz.
    Cevapla
  • NECMI KORU 14 yıl önce Şikayet Et
    IRKCILIK 2. Araplara sira gelince onlarla ortak degerlerimiz vardir asirlarça paylastigimiz. Hep gayemiz i'layi kelimetullah oldu. Din kardesligimiz vardir. Dindar araplar Osmanliya hayrandirlar oysa milletimiz içinde Osmali dusmanlarinin sayisi gayet fazla. Peygamberimiz arapti ve soyle dedi:"ne acemin arapa nede arapin aceme takve hariçinde bir ustunlugu yoktur".Ona hurmeten arapligi sayalim. Ve arap dusmanligi yapmayalim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat