Moğultay, HSYK ve Ak Parti
Moğultay, HSYK ve Ak Parti
Bu üçtaş oyunu bozulmalı... Çünkü millet meseleyi gördü artık. Ne kadar tutarsız, kuralsız, keyfi ve cebri hareket ettikleri ayan beyan aşikâr oldu.

Yorumlar17

  • Üzeyir ARI 14 yıl önce Şikayet Et
    ALEVİLERİN MUAVİYELEŞMESİ. Ellerinde yeterli bilgi ve çelişkilerle yaşayan, ayrıca sünnilere karşı şiddetli bir nefretle büyütülen ALEVİ çocukları ATEİZM'in kucağına düştüler. Bu ATE'ler aslında ALEVİ'liği çoktan unuttular. ASKER ve YARGI içinde yuvalanan bu yapı BAAS tipi bir rejim kurmak için ÇOK uğraştı. SİVAS ve BAŞBAĞLAR katliamı bu yapının bir projesiydi. MUAVİYE gibi her türlü hileyi denediler. ALEVİ DEDELERE sukastte onların projesiydi. ÇÜNKÜ; ALEVİ desteği onlar için yetersizdi. Bu kişisel bir fikir tabi. Saygılarımla...
    Cevapla
  • Yusuf Çınar 14 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti yargı reformu yapıp, refaranduma sunmalıdır. Bizdeki yargı ortaçağdaki kilise gibi. Kendi adamlarını cennete, kendinden olmayanları dünya cehennemine atmaya çalışıyor. BU LAİKÇİ (ASLINDA DİNSİZ DEMEK DAHA DOĞRU OLABİLİR) KİLİSEDEN KURTULMAK İÇİN AK PARTİ GEREKENİ YAPMALI VE HALKA SUNMALIDIR.
    Cevapla
  • salih şahin 14 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar istihkam üzerine istihkam kurmuşlar. Hemde cumhuriyet,demokrasi laiklik kandırmacalarına rağmen. dokunulmazlıklar kalksın diyorlar en ala dokunulmazlık bunların kadrolaştıkları kurumlarda. MGK kararlarına kimse dokunamaz YSHK kararlarına kimse dokunamaz. ama TBMM nin kararlarına 411 kişilikde olsa bunlar dokunur. ne enteresan düzen.
    Cevapla
  • LOZAN... 14 yıl önce Şikayet Et
    MANTELİTE BELLİ.... ''savaşta tanrı sizin , barışta bizim'' !..
    Cevapla
  • Ekrem Erol 14 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanız ama Amel Yok!. Bizi amelsiz müslüman yapanların Allah inancı, ihtiyaçları olduğu zamanlaradadır. Başları sıkışınca Allah'ı hatırlarlar. Doğuda Vatan-millet-bayrak-iman, Batıda ise bunlar irticanın ve çağdışılığın simgesi. Tam bir saksağan-karga karışımı bir millet olduk. Güvercin gibi yürüme ile serçe gibi sekme arasında kalmış saksağan-karga karışımı bir milletiz işte!
    Cevapla
  • murat pirim 14 yıl önce Şikayet Et
    nihayet biri:" KIRAL ÇIPLAK" dedi! 2. şu anki ordu içi ergenekon grubunun orduyu tehdit eder noktada bulunmasının yegane sebebi ordu içi marksist alevi kesimin deşifre oluşudur.ordunun general ve amirallerine ve hatta genelkurmay başkanına yönelik suikast timleri de DHKPC ile ortak eylem planı içerisindedir tahminen! Ordu içerisinde makedon-çerkez kökenli kesimin( anadolu çocukları irtica adıyla ordudan tasviye edilmişlerdir) marksist alevi cuntasının bu kadar derin yapılanmasını görüp tayyip erdoğan ile anlaşma duymasının yegane sebebi budur.
    Cevapla
  • murat pirim 14 yıl önce Şikayet Et
    nihayet biri:" KIRAL ÇIPLAK" dedi!. Atatürk sonrası inönü dönemi alevi yapılanması hız kazandı.1960 darbesiyle ordunun içindeki makedon ağırlık alevi kesimin ağırlığına dönüşmeye başladı. Ordunun 1980 darbesi sonrası yapılanma sindirilmiş sanılsa da aksine 28 şubat çevik bir, güven erkaya kesimi ile alevi cuntası tekrar kendini göstermiştir. özellikle kurmaylık sınavlarındaki jüri ve soru şejilleri alevi kesiminin kurmaylık sistemini ele geçirmesine sebep olmuştur.
    Cevapla
  • hursit dilaver 14 yıl önce Şikayet Et
    aşağıdaki yorumuma ektir.. laklakla vakit geçirmenin zamanı değil tabi.. AAAH NERDE, CUMA KÜRSÜNE ÇIKIP,' ULAN HÖDÜKLER, SİZ NEYİN CUMASINI KILIYORSUNUZ' diyen SÜTÇÜ İMAMA SELAM VE RAHMET...nerde ondaki milli mücadele ruhu.. miskinlik tekkesinin 2009 versiyonu oldunuz bre.. allah daha fazla bela vermiyor, o dudakları dualı ,ak saçlı yaşlılarınıza şükredin...
    Cevapla
  • ömer mirza 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.. hakikati eğip bükmeden söylemişsiniz,Allah her şeyi hakkıyla görüp bilendir. Ol der oluverir.
    Cevapla
  • nevzi bekirov 14 yıl önce Şikayet Et
    TURKIYEDE EN BUYUK TEHLIKE!. Turkiyede en buyuk tehlike-pkk dan bile- ALEVI KIZILBASLARIDIR. Devletin butun kademelerini ele gecirmisler ozellikle YARGI ve ASKERIYE. Butun milletime onemle duyurulur.
    Cevapla
  • TİMUR YEDİYILDIZ 14 yıl önce Şikayet Et
    yani. hsyk da 3 yargıtaydan gelen 2 danıştaydan gelen üye var.bu üyelerden 3 ü yarsav üyesi.yarsavında toplamda 1000 civarında üyesi var.toplam savcı ve hakim sayısı ne 11000 civarında. özellikle üylerin çoğunluğu ankara da çalışan üst derceli hakim ve savcılar olsa gerek. sayın yargıtay başkanı gerçekerde yarsav üyesi.şimdi siz hsyk için seçime giren biri olsanız yarsav üyesi olmanız avantaj sağlar mı sağlamaz mı diye düşünmezmisisniz. adalet bakanı hsyk dan çıksın deniyor.tamam çıksın üyeler nasıl seçiliyor.
    Cevapla
  • hursit dilaver 14 yıl önce Şikayet Et
    devekuşu kafayı gömmekle,müslimler secde ile .... türkiyenin bir MYANMAR veya KUZEY KORE olmaması için halkta bir çaba görülmüyor.miskinlik ve kendini kurtarmak adına 'ULULEMRE İTAAT'' saçmalığına sarılmışlar. ya da 'bÜYÜKLERİMİZ BU İŞLERİ BİZDEN İYİ BİLİR' ya da 'ALLAH BELALARINI VERSİN',DOKUNMAYAN YILAN' miskinliğine,dingilliğine,hödüklüğüne ve pısırıklığına bel bağlamışlar.böyle bir toplumda tayyip beyin şövalyeliği,benim yorumlarım, sayın yazarın yırtınmaları fayda eder mi..türkiyede kıyamet kopuyor, müslimler secde ile devekuşluk yapıyorlar.
    Cevapla
  • hikmet özdemir 14 yıl önce Şikayet Et
    teneke. pakistandaki gibi bunları bir kamyonun içine dolduracan arkasınada bir teneke bağlıyacan ...
    Cevapla
  • Yasar özdemir 14 yıl önce Şikayet Et
    isabetli. Selamünaleyküm Hocam dilinize saglik tespitleriniz cok yerinde hükümet daha dik durup daha hizli hareket ederek bu gibi kurumlari bazilarinin tekelinden kurtarmalidir.Vassalam
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 14 yıl önce Şikayet Et
    HSYK ÜYELERİNİ HALK SEÇSİN.. Şimdi meclis seçsin desem birileri kırmızı görmüş boğa gibi olacaklar. Bu ülke milletvekili düşmanı dolu. Madem öyle direkt halk seçsin. Her seçim dönemi madem il genel meclisi üyeleri vs. seçiyoruz. HSKY üyesi olmak isteyen hukukçular da aday olsunlar. Onları nasıl tanıyacağız derseniz; adelet bakanlığı bir site yapsın. Adaylar orada özgeçmişleriyle açıklansın. Onları tanıyanlar da bize yorumlarını yazsınlar. Nasıl biri, çarığı çürüğü var mı? Biz de ona göre seçelim. Biz seçersek, bize şaşı şaşı bakmazlar.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat