'Star' olmak neden bize göre değil?
'Star' olmak neden bize göre değil?
GS, Şampiyonlar ligi’nde Arsenal’ı yendiği gün,“Eyvah, bu takımı yerler, dağıtırlar” diyen M. Ali Bulut haklı çıkmıştı, ertesi sene, o GS’den eser yoktu. Ona göre sebep belli:

Yorumlar7

  • nahit şanli 14 yıl önce Şikayet Et
    BÜTÜN RESMİ KURUMLAR. Yaz geldiginde kamu kurumlarındaki çalışanlar izinlerini kullandıklarından eksilme oluyor işler rölantide gidiyor hizmetler aksıyor izinler 12 aya dagılmalı diger husus turizm bölgeleri yazın yogun yolcu aldıgından hizmette aksamalar oluyor
    Cevapla
  • burhan 14 yıl önce Şikayet Et
    bizimkiler kızmasın ama. Nerdeyse bizim Ordu -Gölköy dolmuşlarında bile artık su ikram ediliyor.Eğer minübüste su yoksa turşucunun orada mola veriyorlar .Mehmet Bey' e katılıyorum.Pazartesi akşamı aynı hataya ben düştüm.Thy diye aldığım biletle Sun Express hizmetinden(1 meyve suyu 5 tl)yararlanarak uçtum.Samsun -Sabiha/SAW 20:50 uçuşu .Müşterek uçuş olabilir ama müşterek hizmet kaydıyla.
    Cevapla
  • empatik OSMANLI 14 yıl önce Şikayet Et
    Altyapı yetersizliği. Benim gördüğüm kadarıyla bu tip sorunların temelinde çok hızlı artan talebi karşılayamayan altyapıdaki yetersizlik. Geçenlerde bir yazar İstanbul için yazmıştı; Ankara'da yaşayanlar da zaman zaman şahit oluyorlardır iniş yapabilmek için havada turlayan uçaklara. Yolcu sayısında deyim yerindeyse patlama oldu, bir kere uçup rahatı gören bir daha otobüse katlanmak istemiyor. Ama gel gör ki, ne hava alanları, ne de uçak filosu ihtiyacı karşılayamıyor, özellikle büyük şehirlerde. Hızlı büyümenin götürdükleri..
    Cevapla
  • can dost 14 yıl önce Şikayet Et
    THY'nin dergisi SKYLİFE'de sol bülteni gibi. Eleştirileriniz çok doğru THY'nin kalitesi iyice düştü.Birde SkyLife dergileri var ne zaman elime alsam hep Can yay.gibi belli bir ideolojinin insanlarının kitapları tanıtılıyor.Yahu bu iktidar AKParti değilmi?Nerde Timaş'ın kitapları yada İz yayıncılık?Nerede Sadık Yalsızuçanların yada Mustafa Armagan ,Mustafa Kutlu gibi yazarlarımızın kitapları.Temel Kotil için para, karlılık önemli olabilir ama bu iktidara biz fikir için oy verdik fikir.
    Cevapla
  • İNANMAZSAN İNANMA 14 yıl önce Şikayet Et
    Bizden Olanlar ve Bizden Olmayanlar. Biz bir eleştiri getirdiğimizde onlar bizim kardeşimizde dış düşmanlara karşı ittifak bölünmemeliymiş gibi abuk subuk mazeretlerle müslüman kardeşlerinin hatalarına göz yumanlar yüzünden bu hale geldik. Kombassan ve İhlas mesela. Ümmetin parayla imtihanı oldu. O zaman müslümanın malla mülkle ilişkisi olmaz diyenlere bazıları kan kusmuştu. O bazıları TV'ler de bağırıyordu sonra giden para yüzünden sağlığım bozuldu diye.
    Cevapla
  • Göktuğ HİLAL 14 yıl önce Şikayet Et
    Kol Kırılır. "Kol kırılır,yen içinde kalır" sözü Yazarımızın anlayışına göre haklıdır. Ancak benim bu sözü algılayışım, haksızlık karşısında "Benden birisi" diye "susmak" şeklinde değil onu cezalandıracaksam ben cezalandıracağım şeklindedir. Yani "kendi çocuğumu kendim döverim ele dövdürtmem" hesabı yoksa kişi yada kuruma hatasını söylememek korkaklığı değil. Tabiki yazarımız haklı sakın bunun altında THY'nin "artık iyi hizmet veremiyor" gerekçesi ile satılmaya aday kurum olacağı yatmasın.
    Cevapla
  • Suat Güçlü 14 yıl önce Şikayet Et
    Münker de var,Nekir de var..... Kaleminize sağlık çok güzel bir yazı.Memleketimizde tuz kokmuş.Şikayetçimisin? İspiyoncusun,haksızsın,hemen hemen hiç şansın yok.Zamanın herşeyin telef olur.Yahu parasızı koruyun baride paralıya para yetiştirelim.Yani -hak değirmende-tam bizim için söylenmiş bir söz.Selametle kalın.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat