İnsan tamiri için dükkanı açılabilir mi?
İnsan tamiri için dükkanı açılabilir mi?
Yazar Mehmet Ali Bulut'a göre, "Evet insan tamir edilebilir bir varlıktır. İnsan kendisini tamir edebilir. Kendisi yapamazsa onu tamir edecek birileri bulunabilir"

Yorumlar10

  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    bozuk robotlar. siyasetde ticaretde yargıda,orduda,diyanetde sokakta,mekanizması bozulmuş ,kemikten robotlar -demirden olması şartmı-kemik robotlar işte,nereye gideceğini ne yapacağını ne könuşacağını bilemeden,yaşıyorlar ama kırarak dökerek yakarak,öldürerek,soyarak söverek,manasız manasız,doğumu manasız,yaşaması manasız,ölmesi manasız,kabri manasız,ismi cismi manasız,fikirleri hayalleri duyguları manasız,ezelleri ebedleri manasız,dolaşmaları koşmaları manasız
    Cevapla
  • KADİRUZUNKÖK 14 yıl önce Şikayet Et
    inadcı aksi şöför arabasını sanayiye çekmez. yolu tıkar trafiği tıkar,arabasını kamyonunu millete iteklettirir,aküyü şarz etdirmez,motor bakımını yaptırmaz,akışı tıkar,millete illallah çekdirir,İNSANI YARADAN ALLAH,sanayisinide yaratır,yaratmış,ama bozuk adam,sanayiyi ve ustayı hakir görüyor,kendini kral ustayı hamal gibi görüyor,veya deli meczup gibi görüyor,yada şeytan öyle gösteriyor,dolayısıyla toplum içinde,mekanizması bozulmuş,nereye gideceğini bilemeyen ROBOTlar gibi dolaşıyorlar,kızılayda görüyorum,köprü altlarında görüyorum.
    Cevapla
  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    İlk kez bir yazınıza katılıyorum.. Evet bu yazıya hangimiz karşı çıkabiliriz ki.Ve şunu da eklemeden edemeyeceğim;Batı uygarlıkları İslam Coğrafyasını sömürmek için Sentetik Tarikatlar yarattılar.Ve bunların liderlerini içimize saldılar..İslam Coğrafyası bugün kendi kendiyle çatışmaktadır.Çünkü tarikatlar toplumu binlerce parçaya ayırdı..Kur'an dini yerine tarikat islamcılığı, Peygamberimiz yerine tarikat şeyhleri ve Seyid denilen insanlar konuldu. (bu doğrumu kimse bilmiyor).İslam toplumları ilimle uğraşmadıkça köle olmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • Levent Çelik 14 yıl önce Şikayet Et
    Siz var ya siz. Hemen Atatürk'e Hayırı yerleştirin oraya tam sizin erbabı olduğunuz iş. Atatürk karşıtlığı..
    Cevapla
  • Rahim HAS 14 yıl önce Şikayet Et
    Elinize sağlık abi... Yazılarınızı beğenerek ve faydalanarak okuyorum. Hep böyle devam etmeniz temennisiyle Allah'a emanet olun.. :)
    Cevapla
  • ihsancengiz 14 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel bir konuya krirko atmışsınız:). Çok güzel bir konuya krirko atmışsınız, ama bu insanlar kendini tamir etmeyi ettirmeyi boşverin yeni arızalar yaratmak için çaba sarfetmekterit. Muhatab olduğunuz zaman mutlaka bir sıkıntı problem yaşıyorsunuz.
    Cevapla
  • ahmet akkuş 14 yıl önce Şikayet Et
    Gizemli Sorular.. Mehmet Ali Ağabeyin yeni çıkan kitabını sipariş verdim .Merak ediyooom nasıl bir kitapmiş.
    Cevapla
  • Ali BENEZ 14 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Yazarın kitaplarından ruhun şifresi adlı kitabını okudum çok beğendim.Ruh ve beden ilişkisini,beyin denen muhteşem bilgisayarın neler yapabileceği halde yapmadığımızı,mutlu ve huzurlu olabilecekken neden sıkıntı sitres içinde yaşadığımızı,insanların mucizeleri başarabilecek gücü varken kendi kabuğumuzda sıkışıp kaldığımızı anladım.Kısacası Allah'ın bize bahşettiği imkanları (ruh,beden,beyin,duyu organlarımız)tam olarak kullanmadığımızı anladım.Bütün gençlere tavsiye ederim.
    Cevapla
  • eren 14 yıl önce Şikayet Et
    kendimi buldum. şu zaman da o kadar güzel bir eksikliğe değinilmiş ki okudukca eksikliklerin bir bir çıktığını gördüm umarım okuyan insalar kendine pay çıkarır
    Cevapla
  • ercan yılmazer 14 yıl önce Şikayet Et
    Çpk iyi olur. müşteriden geçilmez. her tarafımız arıza.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat