'Delikanlı' muhafazakar yazarlar listesi
'Delikanlı' muhafazakar yazarlar listesi
"Ben son üç yıldır Kanal 7 camiasını da Yeni Şafak camiasını da Zaman grubunu da, Sabah grubunu da Star grubunu da yakından tanıdım.."

Yorumlar16

  • herrscher 14 yıl önce Şikayet Et
    fikri bey. sizi geçende ülke tv de gördüm.2-3 gün evvel.maşallah sağlıklıda gördüm (: şahsen yazılarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • herrscher 14 yıl önce Şikayet Et
    fikri akyüz. ne oldu yahu bu adama.niye yazmıyor.hastamı başka problemlermi var.bi açıklama yaparsanız sevinirim.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • osmanlı.61 14 yıl önce Şikayet Et
    böyle eleştiriler elzemdir. evet malesef işinin gereğini hakkıyla yarine getiremeyenler var muhafazakar basında da. Fikri abi bu yazıyı iyi ki yazdı. başka yazarların da yazması gerek gördükleri yanlışı ki \"düzelmek\" dediğimiz fiil işlesin.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • reiner werner fassbinder 14 yıl önce Şikayet Et
    haber 7'ye. Neden bu yazıyı sansürlediniz? Fikri Akyüz'ü susturmak marifet değildir. Bu son yazısı oldu. Ama delikanlı duruşundan taviz vermedi. Yeni tasarımı ile Haber 7 sitesi küçük bakkal dükkanını hipermarket yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıran ve eski güzel günlerini arayan taşra esnafına benzemiş. Kapitalizm , para ve iktidar sorunsalı her zaman ve heryerde geçerliliğini korumakta.....
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • zafer yakut 14 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Güzel yazılarınızın devamını bekliyoruz. Af ve afiyetler dilerim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bora aksal 14 yıl önce Şikayet Et
    selam. sizi ilk defa istanbul il müdürü ata özer hakkında yazmış olduğunuz yazıdan tanıdım zaman sizi ve beni haklı çıkardı. bu adam 3.5 yıl ist görev yaptı ama layık olduğu şekildede görevden alındı. rabbimize şükrettik yeni bakanada dua ettik. öncekine nasıl dua etmediysek. şunu göryoruzki yine bu toplumda seninle aynı düşünen insanalr var. ne yeni şafak alıyorum ne de kanal yedi yada atv yi seyrediyorum. bunlarda bir gün yani bahsetiğiniz yazarlar tasfiye olacak. fehmi koru hakkında bişey dememişssin.
    Cevapla
  • mahmuthoca 14 yıl önce Şikayet Et
    tebrik. Fikri Bey'in dikkat çektiği türde bir özeleştiriye uzun zamandan beri ihtiyaç vardı. Yazıda vurgulanan hususlar her ne kadar şahıslar bazında gözükse de büyük resme bakıldığında maalesef böyle bir tipolojinin oluşmakta olduğunu gözlemlemekteyim.
    Cevapla
  • modern müslüman 14 yıl önce Şikayet Et
    KALEMİNİ 5 KURUŞA SATANLARA GAZETECİ DENMEZ. 3 günlük dünya malı için şerefini namusunu 5 kuruşa satanlara biz gazeteci demiyoruz zaten, halk uyanıktır Fikri bey, malum fasıl gecelerinde kimin kimlerle dost olduğunu gördük, bunlar sağ gösterip sol sallar. Yazılarından birinde siz hiç gördünüzmü birlik ve beraberlikten söz ettiklerini, müslümanlar hercü merc içinde uyanın ey ahali, birbirimizi yemeyelim, bombalar altındaki çocukları kurtarmak için yazı yazalım fikir sunalım dediklerini?
    Cevapla
  • arif yonca 14 yıl önce Şikayet Et
    itici. arkadaş senin kadar negatif enerji yayan bir ikinci adam görmedim. sana önerim, aynaya bakman. bu yazıyı yazdığın için sana teşyekkür borcum var. zira, yanlız olmadığımı benim gibi muhafazakar kanatta olanların da aynı kanaati paylaştığını senden duymuş oldum. Hayatını düşmanlıklar üzerine bina etmiş sen, eminim başörtüsene de asla dost değilsin. Oradan geçinmek niyetiyle arada bir sahabetlik eder görünüyorsun. Ama görüldüğü gibi hasbi olmayınca maske düşüyor ve komik halde orta yerde kalıyorsun.
    Cevapla
  • Tuba TAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Kişisel!. Başkasına kızmış mağdur olmuş sonra o bana böyle yaptı aslında o kötü birisi :) ama bak iyilerde bunlar bunlar...Hıııımmmm
    Cevapla
  • hakkınkılıcı 14 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir yazı.... fikri Beyin bu güzel yazılarını çok beğeniyorum. muhteşem tespitler. ben her zaman söylerim muhafazakar kesimde doğru dürüst yazar yok diye. Taşı sağ olsun gediğine koymuş. saydıkları delikanlı isimler arasında da sadece sinemacı geçinen birine katılmıyorum. Harika bir yazı, tebrikler.
    Cevapla
  • Metin Yazar 14 yıl önce Şikayet Et
    Kirli çamaşırlar. F.Akyüz gibiler sayesinde kimlerin ne mal olduğunu öğreneceğiz. Siyasi görüşlerin o kadar önemi yok;önemli olan adamlık. İslamcı kesimin aslında göründüğü kadar samimi ve temiz olmadığını bir gün herkes görecek.. Görecek ve Allah diyenin,din iman diyenin,vatan millet diyenin peşine sorgusu sualsiz takılmanın imanın 7.şartı olmadığını anlayacak. Hüseyin Üzmez ve Ahmet Hakan,Kalkancı,Fadime gibiler herkese ders olsun.Doğru insan,Allah'ın hiç bir kuluna kapıkulluğu yapmayan ve sürekli sorgulayan insandır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mahir atakan 14 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir yazı olmuş.. Yazarın okuyucu ile kendi hayatına ait özeli paylaşması bana pek mantıklı gelmedi.Bahsettiği yazarlar özel hayatlarında tutarsız olabilirler.Ancak ben bugüne kadar eleştirdiği yazarların ne yazılarında nede yaptıkları ve çıktıkları tv programlarında tutarsızlıklarını görmedim.önemli olan da bu.Yazarın karakter olarak sert olması ve son dönemde yazarlık hayatındaki iniş çıkışlardan dolayı fazlasıyla kendi kişisel hayatını ilgilendiren ve diğer yazarları zan altında bırakan bir yazı yazmış ve bu da olmamış
    Cevapla
  • AHMETFURKAN 14 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Akyüz " Kıral çıplak" demiş... Sag cenahın röntgenini çekmiş .Böyle yazılara ihtiyaç var.Nefsi yazılmıyorsa , faydalı bir yazı.YAZAR :"Evet muhafazakarlık bu mudur? Sırtınızı dayadığınız Ak Parti
    Cevapla
  • cevat ulusoy 14 yıl önce Şikayet Et
    delikanlı bir yazı olmuş. fikri bey duruşunuzla zaten delikanlı maço bır yapınız var..yazınızda sizin kadar delikanlı ve cesur bir yazı olmuş..elinize sağlık
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat