Ahmet Arsan mızrağı çuvala sığmadı!
Ahmet Arsan mızrağı çuvala sığmadı!
Hürriyet'in 'islami çevrenin hergelesi' diye tanıttığı gizemli yazar Ahmet Arsan'ın, Ahmet Hakan olmadığını ispat için atmadığı takla kalmadı ama bugün yaşanan iletişim kazası, yazarın kimliğini resmen deşifre etti!

Yorumlar17

  • Mücahit toygar 14 yıl önce Şikayet Et
    hacı yağını küçümsemeden bu iş yapılamaz mı?. Ayşe hanım, eskiden kolonyanın bayramların vazgeçilmezi olduğunu yazmış. Onun için, eskide kalmış olabilir kolonya ama bizim için hala yeni. acaba şimdi ne ikram ediyorlar misafirlerine doğrusu merak ediyorum. sadece bu da değil çikolatadan bahsediyor eski bayramlardan söz ederken. çikolata değildi eski bayramların ikramı, onun adı "şeker" idi. sonradan yaygınlaştı çikolata. gelelim hacı yağı meselesine nedense kimse beğenmez hacı yağını( ben hariç). beğenenleri de beğenmezler işin kötüsü.
    Cevapla
  • yalınayakbaşıkabak 14 yıl önce Şikayet Et
    Sürüştür veriştir. harıl harıl çalışırken bütün dünya taşıyoruz biz ne derler korkusunu şunu mu sürsem bunu mu sürsem derken bastıramıyor ne parfüm ne kolonya buram buram kokuşmuşluk kokusunu
    Cevapla
  • komatina 14 yıl önce Şikayet Et
    bu bir hastalık allah şifa versin. A.H yada A.A olarak kendini ifade ediyor çift karakterlilik bu ve ciddi bir hastalıktır şöyle bir benzetme yapabiliriz aynı bünyedeki karakterlerden biri ekmek yediği kaba hörmet gösterirken diğeri pisliyor sonuçta her ikisinin yediği halt aynı... afiyet olsun A.H, A.A
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 14 yıl önce Şikayet Et
    ADAM OLAN YALAN SÖYLEMEZ. HADİ BOŞ BULUNDU SÖYLEDİ, YALANINDA ISRAR ETMEZ.. Adam olsa, ben hem AHC yim hem A. Arsanım müstear isim kullanamaz mıyım der gene yazar. Hayır ben gerçek biriyim diyor TC kimlik kayıtlarında böyle biri yok. O zaman yalanı çeviriyor Başka biri ama müstear kullanıyor diyor.SANA HER TÜRLÜ DÖNÜŞLER, KIVIRTMALAR SERBEST. Bundan sonra A. ArSIZ müstearını kullan. Bizim için hiç sakıncası yok. Biz seni adam yerine koymadık ki Yıllık izinleri de aynı tarihlerde kullanmışlardı da AHC kendi okuyucularını olmaz böyle tesadüf diyerek aklıSIRA KEKLEMİŞTİ
    Cevapla
  • HAYRETTİN ALTINDİŞ 14 yıl önce Şikayet Et
    Sorun değişik isimlerle yazı yazması değil,. Sorun ben o değilim diyerek yalan söylemesi. ALLAH yalancının elini ayağını böyle dolaştırır. Bu tip insanların böyle çok basit konularda bile yalan söyleyebilmesi, onların ne tıynette olduklarının göstergesidir. Bunlara inananların gözünü açması için bir fırsattır bu. Umarım değerlendirirler.
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 14 yıl önce Şikayet Et
    BABASININ MÜFTÜ OLDUĞU SÖYLENİR. Hep Nuhun oğlu Kenan diyoruz da.. acaba neden genetik bozukluk olup olmadığını sormuyoruz? Adli Tıp aciz mi kalıyor?
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 14 yıl önce Şikayet Et
    AHC MEDYANIN YÜZKARASIDIR. Sadece müslümanların sorunu değil böyle çakma ve dönme heriflerin varlığı! Bu mesleği baştan sona kokutan ve kirleten insan tipolojileri bunlar.
    Cevapla
  • hakkınkılıcı 14 yıl önce Şikayet Et
    vallahi şöhret olmlak için üfürüyorsun bacım.... kusura bakma kalbini de kırmak istemiyorum ama şöhret olmak, dikkat çekmek için yazdığın öyle belli ki! esra gibi belki benimle de bir şöyleşi yaparlar da tanınırım diyorsun. ama sana da Esraya da tavsiyem. Önemli olan şöhret olmak değil, bilinmek değildir. Önemli olan sayğı duyulan, geleceğe kalan, eserleri olan gerçek yazar olabilmektir. ama bunlar da maalesef sizler de yok. Yazdıklarınız dedikodu, geyik. söyler misiniz kime ne faydası var? bu yazı olamasa millet ne kaybeder? Hadi geçmiş ola..
    Cevapla
  • ERDEM ESİN 14 yıl önce Şikayet Et
    MESELE YALAN KONUŞMAK.. ADAMLIĞA AYKIRI OLAN BU!. Ahmet Hakan veya Arsan bu kriterlere uyuyor mu? Hayır! Bu kadar basit!
    Cevapla
  • Ünal 14 yıl önce Şikayet Et
    bukelemunlar türedi. bu tayyip milli görüs gömlegini cikarali bu islami kesime cok kötü örnek oldu , cünki herkez milli görüsün geleceginde söz sahibi olacak kisilerin basinda onu görüyordu ve hatta idolu olarakta görenler vardi bu tipki temelden bir tasin cürümesi gibi , bundan sonrasinda benimde aklim var bende yapabilirimler ön plana cikmaya basladi gelinen nokta tayyipin akpside cözüm olmadi ekenomiden sosyal hayata kadar simdi ne olacak ben yapamadim deyip ceken gidende olmadi simdiye kadar Allah hakkimizda hayirlisini ver
    Cevapla
  • Halis Aydın 14 yıl önce Şikayet Et
    Ne Önemi Varki. İsterse 3 İsimle Yazsın. Bence Bunda Etik Olmayan Bi Durum Yok. Eğerki YAzacak Konu Bulabiliyorsa Bence Bi Sorun Yok.Bence Bu Ahmet Hakanı Küçültmez,Bilakis Bu Kadar üretebildiği İçin Taktir Toplar.
    Cevapla
  • Ahmet SELİM 14 yıl önce Şikayet Et
    Yorumluyorum.... Maalesef medya dünyası ikiyüzlülerle dolu.Birçok gazete veya tv kanalları gerçekleri yansıtmak yerine sahibinin yani patronun ticari ve siyasi çıkarlarını koruyup kollama görevi üstlenmiştir.Bu görevi yerine getirirken ahmet hakan gibi Dansöz yazar takımına ihtiyaç duymaktadır.Onlarda mütedeyyin kesime saldırılar düzenleyerek kendilerine biçilen rolü oynamaktadırlar.Kanımca işin özü budur...
    Cevapla
  • Ruslan 14 yıl önce Şikayet Et
    A. Hakan. Ahmet Hakan gibi ezik büyümüş tiplerde hep aynı sorun mevcut: ocaklarında pişen en büyük aş paradır, Bu tiplerin pusulası hep parayı gösteriyor :) A. Hakan yarın gazetesinden/programından kovulsun yine islamcı olur, zira orda da hatırı sayılır para var..
    Cevapla
  • falih aytar 14 yıl önce Şikayet Et
    BU ADAMI HİÇ TUTMAM. Türkiye kamuoyu onu &quotGazeteci" kimliği ile tanıtmaya başladığı ilk günden beri bu kişiyi makbul bulmadım.Hep şüphe ile karşıladım.Ve birgün biryerlere hazırlamak üzere kompresör ile pompaladığına inandım.Suni bir şişkinlik ve kimlik.Hala da aynı görüşteyim.Sevmiyorum,inanmıyorum,beğenmiyorum ve şüpheliyim.
    Cevapla
  • 426TR 14 yıl önce Şikayet Et
    Böyleleri Yüzünden. İki yüzlü gazetecilik dedikleri şeyi yaptığı zaten ortada bunu fiziki bir tesbitlede ortaya koyduğunuz için de teşekkürler.Ahmet HAKAN denen şahsın kim olduğunu ne yapmak istediğini kimse net olarak bilemez çünkü ne yapacağı belli olmayan biri tabiri caizse &quotDANSÖZ GAZETECİ" dir kendileri.Ama kendini kandırıp bu gibi şahısları takip edenler gene takip edecektir çünkü onları tatmin eden yazılar yazıyordur ama mantıklı akıllı hiç bir vatandaş bunlara pirim vermeyecektir...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat