Türkiye yardım kuruluşları eliyle küreselleşiyor
Türkiye yardım kuruluşları eliyle küreselleşiyor
Bosna savaşından beri yardım kuruluşları Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer işgal etti. Televizyonda yapılan yardımlar anlatıldı, fakir fukara ile yardım etme istidadında olan insanlar buluşturuldu.

Yorumlar9

  • veysel 14 yıl önce Şikayet Et
    beddua.... YÜCE ALLAHIM a yalvarıyorum.... İnşallah insanlara yardım etmeye çalışıyor bildiğimiz kulların haksız kazanç elde etmek için çalışıyorlarsa onlarıncezasını ver... ama eğer gerçekten yardım ediyorlarsa onları yücelt ve de onlara haksız yere dil uzatan ve yardımları engellemeye çalışan kullarını cehennemin en ateşli yerine koy ve orada kavrulsunlar.... fakir fukaranın hakları burunlarından fitil fitil gelsin...
    Cevapla
  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    haramzade 2. Yardımları yurt dışında yapıyorlar çünkü yurtdışında özellikle Afrikada kontrol mekanizması banka takip sistemi yok..Ayrıca tarikat bağlantılı holdingler bunların tedarikçisi.Yani ihaleye çıkıp ucuza mal etme yok.Senin benim zekatımla kendi şirketlerine para aktarıyorlar.Ayrıca yardım kumbaralarına giren para hiç bir surette konrtol edilmiyor.Ama yüzbinlerce kumbara var.Neden yurtdışında yardım yapıyorlar Türkiye çok zengin oldu da biz mi bilmiyoruz..Çünkü yurt dışında paralar kontrol edilmiyor..
    Cevapla
  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    Haramzade1. Yorumlarım bazılarının hoşuna hiç gitmemiş.Yok ben gayrı meşruymuşum falan..Ben sizin dilinizle konuşmayacağım.Sizin ahlakınız bukadar.Tahammülünüz yok bir de dinden kitaptan bahsedersiniz..Geçmiş on yılı inceleyin görün övdüğünüz tarikatların holdinglerinin gurbeyçilerden söğüşlediği paraları bi hesaplayın bakalım.Şimdi isim versem yorumum belki yayınlanmaz..Ayrıca o çok övdüğünüz faiz haram diyen ABD menşeeli tarikatın bir de bankası var.Yok Sudan da yardım yapıyorlamış.Türkiye de fakir mi kalmadı..
    Cevapla
  • Ahmet Kır 14 yıl önce Şikayet Et
    M.Borahan Bilen, Milli görüşü bilenler bilir.... Senin vereceğin bilgilere bizim ihtiyacımız yok. Millî Görüş de, Deniz feneri de, Nur Cemaatleri de, Süleymancılar da, Nakşiler de... vs.. hepsi MÜSLÜMANLARIN VE GARİPLERİN YANINDADIR. Sen hangi GAYRIMEŞRULUĞUN, hangi AZGIN AZINLIĞIN yanındasın? Bu ülkeye, bu millete, müslümanlara ve gariplere KARŞILIKSIZ OLARAK ADANMIŞ KAÇ KURUŞUN VAR?! Söyle bakalım!...
    Cevapla
  • necdet kızılırmak 14 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye&amp8217den bütün yardım kuruluşlarını orada gördüm.. Biraz da Türkiyedeki emeklilerin halini görseler ya, dünyaya sonra baksınlar.
    Cevapla
  • fikret güler 14 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ile beraber kurumlarımız da profesyonelleşiyor.. Size katılıyorum.Yanlışlar,eksikler ve hatalar olsa da gelişen,büyüyen Türkiye ile beraber sivil toplum kuruluşlarımız da büyüyor. Yarın daha güzel,daha iyi ve daha profesyonel olacağından kuşkum yok.Hayırlı ve güzel işlerin daha da yayılması dileği ile Emeği geçen herkesten mevla razı olsun
    Cevapla
  • Hasan Seyre 14 yıl önce Şikayet Et
    İHH ya canı gönülden teşekkür ederiz.... Laik kafalı biriyim..kurban paramı her sene bir yardım kuruluşuna yollarım..İHH, Kimse Yokmu ve Kızılay arasında ayrım yapmadım..Her sene birini seçerek yolluyorum.. İnsanın ideolojisine ve dinine bakılmadan..ellerinin tutulması..gülmeyen yüzlerin güldürülmesi için çalışanlara şükran duyuyorum..Paraların iç edilmesi hadisesine gelince..halkımın Fakirliğine yoruyorum..gözünü o kadar İslami emre rağmen doymamışlığına..açlığın yaratttığı saldırganlığına bağlıyorum.Açlık felsefesi böyle ters sonuçlar doğrurur
    Cevapla
  • fatihintorunu 14 yıl önce Şikayet Et
    siz kendi hesabınızı verin gerisini düşünmeyin. M.Borahan gibi kişiler islamla özdeşleşmiş kuruluşları karalamaya çalışanlar siz önce kendi hesabınızı düşünün.Merak etmeyin herkes hesap verecek ama iş kendi hesabına gelince işte bu hesap çetin olacak onun için başkaları için kaygılanacağına önce kendi hesabınızla ilgililenın tutumunuz hiç müslümana yakışır gibi gelmedi.
    Cevapla
  • M.Borahan Bilen 14 yıl önce Şikayet Et
    milli görüş. Evet global bir şekilde rezil oluyoruz...Dün Almanyada yeni bir dava başladı Almanya Milli Görüş vakfı toplanan kurban bağışlarının 30 milyon Euroluk kısmının hesabını veremiyor..Ama nedense haber 7 de bu haberi göremedik..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat