ABD'de her gün bir Malcom X doğuyor
ABD'de her gün bir Malcom X doğuyor
ABD’nin hapishanelerinde her gün yeni bir Malcolm X doğuyor. Çeşitli suçlardan dolayı cezaevine düşen çoğu Afrika kökenli ABD’li buradan Müslüman olarak çıkıyor. İşte ABD'de 'içeriden' yeşeren iman dalgası

Yorumlar12

  • MineL 14 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Ekber ... Öncelikle Ellerinize saglik.. Bence cok ibret verici bir yazi.. Empati yapmak lazim.. Bir mahkum olmak ve belki bir daha ordan sag cikamiyacagini bilmek aslinda ürpertici birsey.. Ama Rabbim kimisine hidayet nasip etti.. O´da kimisi icin Sabir kaynagi.. Elhamdulillah.. Bende bu konuyla ilgili daha cok yazilarinizi okumak isterim.. Selam ve dua ile..
    Cevapla
  • yasin koca 14 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel. ne mutlu o insanlara.
    Cevapla
  • mehmetbakım 14 yıl önce Şikayet Et
    İslam ordularına teslim olacak avrupa ve amerika. Yorum yapan arkadaşlar avrupanın ve amerikanın islam devleti olacagından bahsetmişler ben konuyu biraz açayım inşaallah.Alemlerin Rabbi olan ALLAH c.c murad ettiği yakın bir zamanda oluşacak islam ordularının ve ALLAH c.c halifesinin gücüne hiç bir güç karşı duramayacak bu muhteşem ve yenilmesi imkansız güce avrupa ve amerika teslim olacaktır.Çünkü bu ordunun yenilmesi imkansızdır bu ordu ALLAH c.c ve islamın ordusudur.Zaman ise çok yakın inşaallah kardeşler biraz sabır.
    Cevapla
  • Selim Dinçer 14 yıl önce Şikayet Et
    Adı yanlış. Sayın yazar, başlık yanlış olmuş. Malcom değil Malcolm X olacak.
    Cevapla
  • aytac saydan 14 yıl önce Şikayet Et
    Abd. Bu abd haberlerini neden ikide bir önümüze koyuyorsunuz anlamış değiliz.bizene abd nin x lerinden biz kendimize baksak nasıl olur..
    Cevapla
  • yalcin 14 yıl önce Şikayet Et
    güneş batıdan doğacak.. evet dünya nüfusunun yarıdan fazlası müslüman olucak. ve müslümanlık batıdan çoğalacak. bunu herkez görebiliyor umarım..
    Cevapla
  • ahmet aslan 14 yıl önce Şikayet Et
    HAK OLAN DİN İSLAM DİNİDİR. Ne güzeldir islamiyet hak olan hz.muhammed sav,ümmetinden olmak
    Cevapla
  • Gerçekçi Yorum 14 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın Diyalog ve Ilımlı İslam. yaşasın! ABD İslamın bayraktarlığını yapıyor. yaşasın çok sevindim))
    Cevapla
  • Qtax_ 14 yıl önce Şikayet Et
    2050 de dünya nüfusunun %60ı müsLüman..!. BBCnin raporuna göre 2050de dünya nüfusunun %60dan fazLası müsLüman oLacak..
    Cevapla
  • Bildiğim KADARIYLA 14 yıl önce Şikayet Et
    Mısır Camiül-Ezher Üniversitesi reislerinden meşhur Şeyh Bahîd Efendi İstanbula bir seyahat için geldiğinde,İstanbulda bulunan Bediüzzaman Said Nursîyi ilzam edemeyen İstanbul uleması, Şeyh Bahîdden bu genç hocanın ilzam edilmesini isterler.Şeyh Bahîd Efe. Buna karşı Bediüzzamanın verdiği cevap şu oldu: "Avrupa, bir İslam devletine hamiledir, günün birinde onu doğuracak Osmanlılar da Avrupa ile hamiledir, o da onu doğuracak. " Bu cevaba karşı Şeyh Bahîd Hazretleri, "Bu gençle münazara edilmez ben de aynı kanaatteyim. Fakat, bu kadar vecîz ve beliğane bir tarzda ifade etmek, ancak Bediüzzamana hastır" demiştir.
    Cevapla
  • ozgurcocuk 14 yıl önce Şikayet Et
    ....... negüzel hayatları kurtuluşa ermiş.zevkle okudum ve çok sevindim...hamza kardeşim tüm dünya müslüman olacak tek batı değil ama öncesinde güneş(bildiğin güneş)batıdan doğacak ve şeytanında görevi biteceği için ALLAH onun tövbesinide kabul etmiyecek ve öldürülecek..deccal büyük bir fitne yayacak 40gün dünyada büyük mucizeler yapacak..40gün sonunda şamda mehdi tarafından öldürülüp tüm dünyaya islamı yayacak..kıyametin son alameti budur...ama bana sorarsan insanın kıyameti öldüğünde başlamıştır zaten...
    Cevapla
  • siyah inci 14 yıl önce Şikayet Et
    cok guzel. guzel bir yazı bence burda noktalamamalısınız bu konu cok muazzam bir yazı dizisi halinde sunabilir bizde severek okur ibret alabiliriz diye dusunuyorum..
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat