Bahçeli'nin korumalarının darbesini son anda polis önledi
Bahçeli'nin korumalarının darbesini son anda polis önledi
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin…

Yorumlar24

  • demir 14 yıl önce Şikayet Et
    yorum yazdığımdamı sizden editör. ne oluyorsa bu yazara yazdığım yazıları yayınlamamak da ısrar edersiniz akp li editör
    Cevapla
  • demir 14 yıl önce Şikayet Et
    akp li editör. yorumları yayınlamayacaksan açık olun
    Cevapla
  • Muammer Karan 14 yıl önce Şikayet Et
    MHP, A-Ke-Peyi kendi silahıyla vurdu. Bir kaç gün önce A-Ke-Pe genel başkanı ve bşbkn Erdoğan ailesinin GATAya alınmadığından bahsederek halka şikayette bulunuyordu. MHPde bunu yineleyerek kendisini peygamber olarak niteleyenlerin liderinin eşinin GATAya alınmamasından bahsetti. Ondan sonra "vayy efendim ailemi nasıl dile getirirsiniz?" İyi de sen aileni nasıl dile getirdiysen MHPlilerde işte aynen öyle dile getirldi. MHPyi karalamanız ona zarar vermez. MHP olmasa bu milletin anasını belleyecektiniz....
    Cevapla
  • hursit dilaver 14 yıl önce Şikayet Et
    mühim konu bunlar, uyumayın. bir CHP-MHP koalisyonu, doğunun bölünmesini getirir.AB nin yapacağı ilk şey amerikanın saddama çizdfiği 17.paralel gibi sınır çizmek olur.BUNU CHP VE MHP DE BİLİYOR. VE TIPIŞ TIPIŞ VE ÇOK DAHA FAZLA TAVİZLE KÜRTLERİN HER DEDİĞİNİ KABUL EDECEKLER.VE AKPYİ ARAYACAĞIZ.AKP kapatılma davası konuşuluyor, iyide İRAN AMERİKAN SAVAŞI ORTADOĞUYU YANGIN YERİ YAPARSA,TÜRKİYENİN HALİ NE OLUR.CHP-MHP BU İŞİ GÖTÜREBİLECEKLER Mİ,İSRAİLİN ROBOTU MU OLACAKLAR bu nedenle PKK ile barış mı yapacaklar mı,APOyu salacaklar mı.
    Cevapla
  • ihsan öztürk 14 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer AKP. İnanın daha önce MHP ye oy vermiş bir kişi olarak son bir kaç aydır şu yaşanan ve beni çok üzen demokrasi dışı hareketlerden sonra oyumu AKP vereceğim.. Hemde sonuna kadar..
    Cevapla
  • ahmet okutan 14 yıl önce Şikayet Et
    MIŞMIŞ LI SANAL OLAYLAR.. Hiç bir olay ortada yok.olmayan şeyleri konuşturuyorlar.
    Cevapla
  • şükrü ertaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Mehape hayatında hiç ikdidar oldumu,. Olmaz ve olamaz siyasi hayatlarında hiçbir hükümet plan ve programı vede vizyonu olmayan kişiler eğer barajı aşabiliyorsa şükretmesi lazım son günlerde müslümanlara baş örtülülerede savaş açan yavru muhalefetçiler artık barajı aşmasıda tehlikeye düşmüştür durmuşun son çıkışından sonra birçok kişi hay elim kırılaydıda mehapeye oy atmasaydım diyor ülkemizi yine o yokluk kuyruk ölüm günlerine döndürmek istiyorsanız AK Partiden başkasına atarsınız yine geceden kalkıp hastane ilaç,benzin,yağ kuyruklarına gireriz
    Cevapla
  • olgar kara 14 yıl önce Şikayet Et
    Sadi Somuncuoğlu.....vb. MHP nin kuzucuklarına söyleyecek birşey yok..onlar kapılmış bir akıntıya, gidiyorlar bakalım. Devletin başına devlet geldi de, yapacaklarını yapmadığından sandığa gömüldü..ama Partinin başından Devlet gidemedi..istifa etti, sonra tekrar parti lideri oldu..MHP li arkadaşlar,siz kendiniz yazın kendiniz söyleyin..
    Cevapla
  • cengizhan 14 yıl önce Şikayet Et
    Militancılık. yine peşpeşe aynı parallelikte atıyorlar. Belli ki bir grup ya da 3-5 kişi burada mhp yi savunma işini üstlenmiş.Nasıl benim dememle akp %50 olmaz ise sizin demenizle de olmaz. kusura bakmayın. Siz bahçelinin emrindesiniz. Bu kadarını biliyoruz zaten. Bu ülkeyi daha iyi konuma getirmek için ne yapacaksınız onu söyleyin. Bu işler sloganlıkla, militanlıkla olmaz, kültür gerektirir, bilgi gerektirir, yetenek gerektiri.
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    koro halinde. tutturmuşunuz mağdur,mazlum yaftası neyin mazlumuna,mağduruna yatiyoruz ?dörtbir koldan saldıran,ak partiyi yoketmeye çalışan sizler değilmisiniz?perinçek ve baykalın emrinde siyaset yapmak size ağır gelmiyormu ?pardon ya sizlerin darbelerin daimi figüranları olduğunuzu unutmuşum !.
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    baş örtüsü. ak parti mhp nin dümenden destek vermesiyle anayasada değişiklik yaptı.bu anayasa değişikliği ak partiye açılan kapatma davasında aleyhte delil olarak kullanılırken mhp ye bişeycik olmadı !malum adamın veledi bölükbaşının tezgahladığı oyunu unutmadık !onun için gerçekleri örtbas ederek saldırmanız ancak küçük olan sizleri sadece dahada küçültmekten başkaca bir işe yaramaz !
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    akıl,izan,ahlak. koruma vazifesini ifa eden bir polis memurunun meclisin vekillerine şiddet uygulamak kasdıyla meclise girmeye çalışmasının ne kadar vahim bir olay olduğunun farkında değiller !çünkü akıldan yoksunlar,çünkü izandan yoksunlar ve çünkü ahlakdan yoksunlar ! bahçeli izin versin yapacağımızı biliriz diye efelik yapan zavallı dua et ki izin vermesin !bizi koministlerle aynı kefeye koyma gafletisiz zavallılara pahalıya malolur !
    Cevapla
  • uc nokta 14 yıl önce Şikayet Et
    ?. Hala MHP ve Devlet Bahçeliyi savunan varsa rahmetli Alparslan Türkeşin oğlu Tuğrul Türkeşe yazdığı mektubu okumasını tavsiye ederim.Arama motoruna Alparslan Türkeşin mektubu yazınca bir çok farklı kaynaktan bilgi alınabilir.
    Cevapla
  • cengizhan 14 yıl önce Şikayet Et
    işte klasik darbeci mantığı. Bunların hepsi aynı ordu başa geçsin. Ordu ne anlar ülke yönetmekten. daha bir sınırı korumaktan acizler. tek bildikleri fişlemek, darbe planı yapmak sonra holding sahibi olmak. hepsi bu. mağdur muhabbeti de ayrı bir saçmalık.siz de mağdur etmeyin kardeşim. osman durmuş akplimi, chp limeclis başkanı akplimi. her yasayı aymye götüren akp mi. akpye kapatma davası açan savcı da mı yoksa akpli. hem vuruyorlar hem sus ağlama diyorlar. böyle adalet anlayışı yerin dibine batsın
    Cevapla
  • Diyalog iklimi 14 yıl önce Şikayet Et
    MHP LİLERE CEVAP. MHP Başörtüsünü sorununu çözecem dedi.Erkeğe oy verin dediler.Mecliste Nesrin Hanımın başını açtırdılar."-Eli Kanlı katiller" diyen Rahşan Ecevit önünde saygı duruşuna gectiler.Mesut Yılmazla ve Solcuyla koalisyon yapmaya utanmadılar.Apo yu asamayan MHP dir.Onu adeta saraya yerleştirenler yine bellidir.Hepiniz birleşin AK PARTİ"NİN YARISI ETMEZSİNİZ...Milletin inanç degerini sömürüp oy toplayan sonra halkına sırt çeviren MHP milletten beddua almıştır.Gidin ülkü ocaklarını bitiren Bahçeli-ye çatın
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat