'Kudretli' paşaların, ürkek korkak halleri
'Kudretli' paşaların, ürkek korkak halleri
MAHKEMEYE SEVKEDİLMENİN DAYANILMAZ ŞAŞKINLIĞI Darbecilere yönelik soruşturmanın başlamasından bu yana olağanüstü şeyler oluyor. Aslında demokratik yönetimlerde olağan sayılması gereken olaylar, sayısız darbeler ve darbe girişimleriyle sindirilmiş Türk halkının gözünden olağanüstü bir gözle izleniyor.

Yorumlar11

  • mehmet akif 14 yıl önce Şikayet Et
    akp lilerin eli kanlıdır.... barajın altına düşün o tezkereyle öldürdüğünüz ırakta ki o masum müslüman çocuklarının hesabını ilk ben sorucam sizden...ilk ben mahkemeye vericem yüce divandan önce...o ölen yavruların gizli kapaklı tezkeresini çıkartan akp nin yakasına yapışcaz...şu an sabrediyoruz...
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    takmayın. sahiplerinin tasvirinden oldukça rahatsız oldukları anlaşılıyor !sn yazar eğer bu asker eskileri hakkında KAHRAMAN,VATANSEVER vs gibi övgüler dizseydi,accık da hamaset ilave etseydi eminim ki baya bi iltifat alırdı !sn gemici yüreğinize,elinize sağlık 4x4 gözle yeni yazılarınızı bekliyoruz ..
    Cevapla
  • Muammer Karan 14 yıl önce Şikayet Et
    Milleti güzel günlere mi götürecek?. Adamı güldürme! Milleti değil A-Ke-Pe militanlarını güzel günlere (!) götürecek demek istemiştir. Sahtekarlığın, yalanın, dolanın, hilenin, hurdanın en gün görmemişlerini bu hükümet zamanında gördük....Üstü kalsın!
    Cevapla
  • Ekrem Erol 14 yıl önce Şikayet Et
    Ziyaretçiler Kükremiş yine!. Fareler gibi deliklerden kafaları çıkarıp "Haddi bil yazar!" tehditleri de ne demek oluyor? Haber7nin ziyaretçi ünvanı ile yorum yazma imkanını sulandırmadan yazsanız, tehdit yerine sorulara cevap verseniz nasıl olur? ABD imiş! Kendinizin yaptığı kaç uçak var acaba? 28 Şubatta İrticacı dediğiniz Erbakan projelerinin kaçını gerçekleştirebilirdiniz? Şimdi tutturmuşlar bir ulusalcılık? Düşmana atacağınız kaç bombanız var? Tabi sizin düşmana değil vatandaşınıza tertip yapmakta üstünüze yoktur!
    Cevapla
  • Ekrem Erol 14 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli Ocak!. Şerefli ocak 28 Şubatta Müslüm Gündüzleri, Fadime Şahinleri, Ali Kalkancıları bize irticacı diye yutturmuştu! Kontrgerillayı araştıran savcı Doğan Özü öldüren katil 3 kez idama mahkum olduğu halde Askeri Yargıtayca beraat ettirilmedi mi? Ağca Askeri Cezaevinden kaçırılmadı mı? 12 Eylülden evvet sıkıyönetim varken parmaklarını oynatmayan askerler günde onlarca insanın ölmesini şartların olgunlaşması adına seyretmediler mi? Evet Cevap verin Hasan Ömer Özdönmez Bey! Sloğan atmayla olmuyor bu işler.
    Cevapla
  • Hasan Ömer Özdönmez 14 yıl önce Şikayet Et
    Millicili Ulusalcılık basit ağızlarda kirlenmez. Bu yazarın millicilik ve ulusalcılıkla sorunu olduğu anlaşılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Millet olan bu şerefli milletin önemli eğitim ocaklarından biridir..! Bu seviyesiz işbirlikçi kalem ve ağızlar ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, mandacı atalarından öte gidemezler..! Biz bu şerefli milletin bağrından çıkan er-erbaş-astsubay ve subaylardan oluşan bu eğitim ocağında kirli insanlar varsa tabii ki arındırırız.Ama ahmak ve hainlerden de hesap sorarız.
    Cevapla
  • Ekrem Erol 14 yıl önce Şikayet Et
    İşkembeden Sallayanlar!. Ne yani sen CIA ve MOSSAD ile çalışan birisi misin? İşkembeden atıyorsunuz! Yazarın deyim ile o kudretli paşaların pilot olanlarının uçtukları uçaklar TÜRK malı mı? Çok ovündüğümüz F-16lar gece uçuş kabiliyetini daha 3-5 sene önce kazandı! Seyrü sefer sistemleri, dost-düşman teşhis cihazları herşey ABD ürünü! Bu konuda çalışan 3 mühendisi de ASELSAN atölyelerinde CIA veya MOSSAD öldürmüştür Allah bilir! Ne hikmetse 3ü de intihar ediyor gencecik ve mesleklerinin zirvesinde iken!İşkembeden sallamayın!
    Cevapla
  • Hüsnü Çarıkcı 14 yıl önce Şikayet Et
    sonra ne olacak peki?. sayın gemicininde gözlerinin parladığı yazısından gayet açık bi şekilde belli oluyor. madem bu kadar cesursunuz madem bu kadar objektifsiniz. bu işi tezgahlayalarıda kaleme alında görelim CIA veya MOSSAD hakkında bi satır yazı yazında görelim cesaretinizi. aslında sizin gibi aydın geçinenen kesimin bu olayları tasvip etmemesi lazım kurumlar arası çatışma türkiyenin faydasınamı olacak sizce? ama türkiyeyi düşünen kim varsa yoksa akepe gerisi boş allah sonumuzu hayr etsin...
    Cevapla
  • ilhan aşkın 14 yıl önce Şikayet Et
    acaba neden...!. saygı değer yorumcular hiç farkettinizmi bakınız bu balyoz operasyonu olalı beri, sınırlarımızdan ne terör sızması oldu, ne ülke içerisinde terörist bir eylem ve yaralama oldu nede her hangi bir sınır karakollarımıza saldırı düzenlendi. neden acaba vakit mi bulamadılar, kendi dertleriyle veya korkularıyla uğraşmaktan unutuldumu, yoksa dokunulmazlara dokunulduda dehşetemi kapıldılar. kimbilir. anlayamadım. bilen varsa beri gelsin.
    Cevapla
  • damaroperasyonu 14 yıl önce Şikayet Et
    ASKERİN DOKUNULMAZLIĞI KALKMADAN MİLLETVEKİLLERİNİN Kİ KALKAMAZ. Miletin vekillerinin dokunulmazlığını kaldırmak isteyenler,milletin sözünü hiçe sayanlardır.Cuntacıların,postallıların önlerine attığını yiyenler ancak bunu teklif edebilir. Medyadan paşaların surat hallerini gizliyorlar ama biz çok iyi biliyoruz psikolojilerinin bozulduğunu.
    Cevapla
  • necmettin tiryaki 14 yıl önce Şikayet Et
    inşallah herkese ders olur.. artık milletin onlar gibi düşünmedigini anlarlar şu yaşananlardan ders çıkarırlar ordumuz aslı görevine döner.ama en büyük sorun bence askerin subayların egitim sisteminde milletin efendileri gibi tetiştiriliyorlar.bu vatanın gerçek sahipleri subaylarmış gibi kafaları artık miadını doldurmuş bir egitimle yetiştiriliyorlar artık ordumuzun islam,la barışma zamanı gelmedimi sistem ingiliz ordusunda nasılsa bizde,de aynı olsun.bu darbecilik bence o zaman biter.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat