Baykal’a Zincirbozan, Bahçeli’ye idam hatırlatması
Baykal’a Zincirbozan, Bahçeli’ye idam hatırlatması
Böyle muhalefet olmaz

Yorumlar16

  • Cafer UÇA 14 yıl önce Şikayet Et
    YANILIYORSUNUZ. MHP NİN üLKÜCÜ KADROSU BÜYÜK DARBE ALDI. O zaten biliniyordu. Mevzubahis devletse gerisi teferruattır.Sloganı onlar içindir. Parti yönetimi devlete küsülmez diyerek ülkücü gençleri yatıştırdı. Darbeciler ayırım yapamazdı,o zaman yanlı darbe yapmış konumuna düşer hesaplar alt üst olurdu. Darbenin amacı dinden arındırılmış bir toplum yapısı gerçeğidir.SUDA ISITILAN KURBAGA MİSALİ YAVAŞ YAVAŞ OLACAK ve FARKINA BİLE VARAMIYACAKTINIZ. Öğlede oldu 28 Şubat Asimilasyon için son harekattı.KARŞI GELEN VARMI,KİMLER
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 14 yıl önce Şikayet Et
    YAPILAN DARBELERİN ARDINDAN KİMLER ZARAR GÖRMÜŞTÜ. CHPliler ile MHPliler hapislere atılıp, işkenceler görmüştü. Hatta bu zihniyete sahip bazı insanlara idam cezaları verilerek infaz edilmişti. Şimdi iktidar partisi darbecileri koruyan yasayı iptal ediyor, CHP ile MHP red oyu veriyor. Ozaman ben vatandaş olarak kandırıldım mı, bunlar milleti kandırmak için göstermelik hapis yatıp, göstermelik işkence mi gördüler. Hiç değilse bu yasanın iptaline evet demeleri gerekmez miydi. Vatandaş olarak ben soruyorum onlar da bana cevap vermek zorunda.
    Cevapla
  • ahmet okutan 14 yıl önce Şikayet Et
    ÜLKÜCÜNÜN ARDINDAN FATİHA BİLE OKUMAYANLAR,TEZGAH KURUYOR. Bu kadar takiyye olmaz.Ülkücü senden akıl alacak değil.Aklınca ülkücüye tuzak kuruyorsun.ne millisin ne milliyetçi.akp nin batı yandaşı politikalarına,pkk açılımına,ermeni açılımına destek istiyorsun.Sen Irak işgaline destek verirkende böyleydin.başka kapıya.
    Cevapla
  • ahmet sami 14 yıl önce Şikayet Et
    artık timsah gözyaşları dökmeyin ey mehapeliler... adil şahin sen kimseye bir şey hatırlatma..kendi mensubu olduğun partinin bu ülkeye ne tür bir hizmet yapmış onu hatırlat varsa tabi....12 eylül den nemalanıyodunuz oda bitti ona destek vermediniz..size anayasa ya destek verin diyen yok geçici 15.maddeye bile destek vermediniz...artık işkence yalanına sığınmayın o dönemde işkence görenlerin çoğu zaten bugün ki zihniyete sırt çevirdi başta muhsin yazıcıoğlu olmak üzere artık timsah gözyaşları dökmeyin..
    Cevapla
  • bahtiyar 14 yıl önce Şikayet Et
    MEMET EMMİNİN KAFASI ÇALIŞIYOR ARTIK..2. 12 eylül bahane..27 nisan e-muhturacılarıyla kucaklaşmak şahane..
    Cevapla
  • bahtiyar 14 yıl önce Şikayet Et
    MEMET EMMİNİN ARTIK KAFASI ÇALIŞIYOR..1. 12 eylül bahane..28 şubatcılarla kucaklaşmak şahane...
    Cevapla
  • Cemal Gören 14 yıl önce Şikayet Et
    Hayret ki ne hayret!. CHP, MHP, DSP, BDP birlik olup &8220istemezük&8221 safında yer aldılar... Hadi diğer üçünü anladık da MHP&8217yi anlamak mümkün mü?... Ülkücülere kan kusturan ve binlerce ülkücünün katili olan 12 Eylül&8217cülerin hem anayasasına destek verdiler hem de yargılanmalarına karşı çıktılar. Akıllara durgunluk veren bir durum... İnsan düşünmeden edemiyor bunlar kim? Yıllarca perde arkasından memleketi idare edenlerin MHP&8217yi ve tabanını ülkücülükten uzaklaştırmak için görevlendirdiği kişiler mi?
    Cevapla
  • Orhan Erol 14 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Akif Kardeşe. 27 Nisan E muhtırasını veren Yaşar Büyükanıt neden yargılanmıyor veya Ergenekoncular yargılanıyorda 28 Şubatçılar niye yargılanmıyor diye bazılarına makul gelecek sorular soruluyor.Bakın bu iki demokrası dışı eylemin oyuncularınında yargılanmasını engelleyen bir anayasa maddesi yoktur.Yani işin özü bunları yargılayacak olan hukuk sistemimizdir.Buda yürütmenin veya yasamanın değil yargının işidir.Ama 12 Eylülü diğerlerinden farklı kılan eylemlerinin dokunulmazlığının anayasal teminat altına alınmasıdır.
    Cevapla
  • Yusuf Yıldırım 14 yıl önce Şikayet Et
    BAYKAL , BAHÇELİ VE DARBELER.. İnsanın ister istemez aklına Darbe olduğunda bu sayın liderlerin yargılanmalarının konsept gereği olduğunu düşünüyor.!!! Eğer gerçekten Darbe mağduru olsalar sivil bir Anayasa yapmak ve Cuntacıları yargılamak için en önde giderlerdi. Ben zaten oldum olası merak ederdim, bu siviller her seferinde şamarı yer ama bunun önüne geçmek için bir adım bile atmaz acaba korkuyorlarmı diye de düşünürdüm .!! Demek ki hepsi bir oyunmuş !! Gözümüzün önünde oynanan onca açık ve net tiyatrodan sonra başka ne düşünelim ?
    Cevapla
  • darbeleredurde 14 yıl önce Şikayet Et
    sn kıskaç. bu adamın yazılarını okuyunca ilave edecek bişey bulamıyorum.yüreğine,bileğine sağlık..
    Cevapla
  • şükrü ertaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara ne denir sayın Kıskaç.sadece yazıklar olsun,. O 5000 küsur şehit dedikleri ülküdaşlarının kemikleri sızlıyor,nerden biliyorsun dersen bende Mhp camiasına yıllarca gönül verdim fakat ülkücülük son zamanlarda iyice ayağa düşdü sen ülküdaşını şehit eden kişilere destek verirsen müslümana karşı masonun yanında olursan ETÖ destekcisi darbe yandaşı olursan sakın ha ben ülkücüyüm diye ortalarda dolaşma sen olsan olsan ulusalcı olursun partinin başındaki milliyetçi ibaresini çıkarın sadece hareket partisi kalsın çünki sizde yanlız hareket var gerisi taze bitmş
    Cevapla
  • Metin Yazar 14 yıl önce Şikayet Et
    +++. Ayhan Kıskaçın bu güzel yazısı milliyetçiliğin m sini bile bilmeyen, milliyetçiliği mahallede,kahvede racon kesmek zanneden,ellerindeki malum işaretli tesbihler ve yüzüklerle caddelerde piyasa yapan, çıngar çıkarmak için şehit cenazelerinin yolunu gözleyen,Ergenekoncuların avukatlığını yapan, Maocu bozkurtlarla/ulusalcılarla aynı ağızı kullanan ve 12 eylül öncesini yaşamadan ahkam kesen tam takır kuru bakır cinsinden olan tıfıl efendileri çok rahatsız edecek. Hatta etmiş bile.
    Cevapla
  • adil şahin 14 yıl önce Şikayet Et
    sen neden zorlanıyosun sayın yazar. senin zihniyetin işkence görmediki..ülkücüler gördü evet..bırakta ülkücüler zorlansın sana ne oluyor!!! akp nin yaptığı anayasadan bu millete hayır gelmez..bende size haburu hatırlatıyorum yazarefendi..haburu unutma
    Cevapla
  • ahmet ilker 14 yıl önce Şikayet Et
    MHP nin Gerekçesi: Değişikliği Gelecek Meclis Yapsın!. Ne tuhaf, ne kadar acınası, traji komik bir mazeret! Hani özrü kabahatinden büyük derler ya, tam o hesap. Millete verecekleri cevap yok çünkü. Ne diyecekler yani, şu madde bize uygun değil, milletimize uygun değil mi? Böyle birşey diyemeyecekleri için kıvırtıyorlar! Gelecek mecliste yerleri garanti ya ağaların! Rahşan la birlikte kurdukları (Pardon B.Ecevitle!) koalisyondan sonra milletin tokatını ne çabuk unuttular. Ama onlar da haklılar, sonuçta AKP bu yüzden kapatılırsa CHP ile hükümet kuracaklar ya!
    Cevapla
  • şakir yüksel 14 yıl önce Şikayet Et
    gdolu ülkücü olmaz. ülkücü geçmişine, değerlerine, milletine sahip çıkan kimsedir. genetik şifreleriyle oynanmış adamlar bizlere müsvette diyor, marmariste yatanın aleyhine anayasa değişikliği yapılmasına karşı çıkıyor, ülkücü vicdanıyla hareket eder. nürmetler
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat