Deniz Baykal'ın 18 yıllık siyasi bilançosu
Deniz Baykal'ın 18 yıllık siyasi bilançosu
İstifa olayının sıcaklığıyla Baykal Hadisesi tam olarak tartışılmazken aslında kaset iddialarından çok daha vahim bir durum var ortada. Deniz Baykal fenomenini daha iyi anlayabilmek için bazı istatistiklere bakmakta fayda var.

Yorumlar10

  • Kamil 14 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bilirdiniz ?. herşeye itiraz eden,her yasayı anayasa mahkemesine taşıyan,bağırıp çağıran,bir söylediği diğerini tutmayan,asabi,hiç yapıcı olmayan aksine hep yıkıcı olan,hiç seçim kazanamayan vs. işte bilanço (dahası var da yazmaya gerek varmı acaba)
    Cevapla
  • KEREM ONURCAN 14 yıl önce Şikayet Et
    ZATEN HİÇTİ, YERİNİDE BULMUŞ OLDU.... Ülkenin ve ülke insanının kabuğunu kırıp demokratikleşmesinin ve insanca yaşamasının önünde okyanus gibi duran Ergenekona avukatlık yaptıktan sonra, 10 yıllardır kızlarımıza analarından emdiği sütü burunlarından getiren Başörtüsü yasağını kaldıran düzenlemeyi AYM ye koşup iptal ettirdikten sonra, gerek medyasında yaptığı İslam düşmanı yayınlarla gerekse kaçırdığı vergilerle sülükten farksız Aydın Doğanı savunduktan sonra ve Peygamberimize hakaret eden Ö.Sava özür bile diletemedikten sonra ne beklenirki...
    Cevapla
  • mehmet tokat 14 yıl önce Şikayet Et
    BAYKAL YAZILARI ÇOK GEREKSİZ, NEDEN HALA BAYKAL YAZILARI?. ergenekoncular atı almışlar üsküdarı geçiyorlar biz hala baykalda kaldık. ASIL BÜYÜK HATAYI BİZ YAPIYORUZ. AYNI, BOŞUNA SEVİNEN, SAHAYA GİREN FB TARAFTARI GİBİYİZ (ben de fenerliyim ve maç öncesi ellerini kaldırıp dua eden bursa taraftarını, ertuğrul sağlamı tebrik ediyorum). bakın, ergenekon davaları birleşmeye başlayınca bazı yargı mensupları bu durumu nasıl illegal durduracaklarına dair konuşmalar yapmaya başladı. büyük bir organize hareket var. ama biz bitmiş baykalı konuşuyoruz.
    Cevapla
  • behlüldane 14 yıl önce Şikayet Et
    oy oranı artmış!.... gecen gün bir haber kanalında kamu oyu araştırma şirketinin yöneticisi konuşuyordu CHP deki malum olaylardan sonra oy oranında artış olmuş!. hayret tabiki ısmarlama bir araştırma. sahabine göre bir sonuc bu araştırmayı neye göre yapmışlar.
    Cevapla
  • SERDAR AYNA 14 yıl önce Şikayet Et
    !!!. Siyasette bilanço olmaz !
    Cevapla
  • bedirxan34 14 yıl önce Şikayet Et
    SOSYAL DEMOKRATLIK ve CHP YANYANA ŞIK DURMUYOR. CHP lileri sosyal demokrat olarak kabul eden zihniyet ya demokrasiyi algılayamıyor ya da CHP nin duruşunu analiz edemiyor.CHP nin halı hazır vizyonuşöven,gerici ve kendini aşamıyan insanlar yığını haline geldiklerini görme zamanı geçiyor bence.
    Cevapla
  • osman 14 yıl önce Şikayet Et
    çok acilen ADAM gibi bir 2nci Parti lazım Meclise.. Ülkemizde çoğunluğun özlediği Tablo gerçekleşir İnşallah ve Saadet Partisi Meclise girer. Geleceğin Partisi de zaaten sokaktaki İnsanlara göre O Parti. Buradan tekrar MHP li Kardeşlerimize seslenmek istiyorum. Bahceli yi o Koltuktan indirin, yoksa Bahceli MHP yi Halkın Gözünden ve Gönlünden indirir. Özünüze dönün, gerektiğinde Genel Başkanınızı İstifaya açıkca davet edin. Yoksa sizlerde Etek giymiş İskoçyalılardan öte gidemessiniz. Saygılar ve Selamlar ile.
    Cevapla
  • osman 14 yıl önce Şikayet Et
    % 19.4 CHP. o gece şaşırmıştım, nasıl olur da bir Türkiye Düşmanlığı sergileyen bir Parti bu kadar oy alır diye? Sonra anladım ki, seçimlere hile katılmış ve Ergenekon CHP nin oyklarını cinlikle bu seviyeye çıkarmış, yoksa nerde CHP nerde % 19.4 oy almak. Mümkünmüdür, bir Toplumun 5 e 1 böyle omurgasız bir Partiye o kadar oy versin?! Deniz Baykal a yakışır bir İstifa oldu, CHP Kadınları da halen Sus Pus olduklarına göre, demek o Kadınlar da kendilerine bunu yakıştırabiliyor. Sadece Verilere bakarak konuşuyorum.....
    Cevapla
  • ömer 14 yıl önce Şikayet Et
    ondan artık biç bir şey olmaz. bırakın artık iktidar olmayı barajın üstuüde kalmayı bile başarırsa çok güzel ama inşallah en kısa zamanda barajın üstüne bile çıkmaz halk nasıl dyp ve diğerlerini sandığa gömduyse chp de o olacak inşallah
    Cevapla
  • İshak KESKİN 14 yıl önce Şikayet Et
    BAYKAL =HER ŞEY ONUN İÇİN POLİTİKA. Politika= benim anladığım şekli eski polis arabalarının tepe lambası gibi Yani Baykalın bugüne kadar hiç bir sözünde durduğunu görmedim duruşu dik değil yazıyı baştan sona okudum sanırım bu durumda olmak istemezdim kendi seçmeni bile inanmazken üç beş kişi çıkmış açlık grevi yapıyo sayın baykal nekadar rahat adammış iyki iktidar deyilmiş yoksa indsan düşünürdü nasıl millet vekili adayı oldular diye şimdi mazlumları oynuyu halbuki yine aynı tepe labası bir seferde dikdur sayın baykal
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat