Birileri Oray Eğin'e Türkiye'nin gücünü öğretmeli
Birileri Oray Eğin'e Türkiye'nin gücünü öğretmeli
Evet; Türkiye sizin felaketinizi düzeltiyor, Oray!

Yorumlar15

  • efsane 13 yıl önce Şikayet Et
    oray sen git magazin yaz. ulan senin neyine memleket meseleleri üstelik dis politika yorumlamak.senin bilgin birikimin ne ki yaziyorsun.filistini,israili gazzeyi haritada gösteremez tutar yorum yapar.sana köse verenler utansin
    Cevapla
  • darbecilere ve monşerlerekarşı dikdur 13 yıl önce Şikayet Et
    gerek yok sevgili yazar. başbakanımız öylelerine ne güzel cevabını konya mitinginde verdi, onların cibilliyetini cümle alme biliyoruz artık onlar siyonistlerin ve dış güçlerin basit kalemleri , yazdıklarınıda sadece monşer eskileri okuyor olsa gerek çünkü onlardan başka umursayan yok
    Cevapla
  • Cenkay Güvener 13 yıl önce Şikayet Et
    :) ORAY ÖNEMLİ.... Sn Ayhan Bey bu yapıdaki kişilere hem söylenecek çok şey var hem de ne söylense kifayetsiz, söylenecek tek kelime bulamıyor insan, söylesen de anlamıyorlar zaten çünkü politika bilmez anlamaz oturur yazarlar öylece:)Fakat bu Oray Türk gençliğinin temsilcisi ve bana çevremdeki arkadaşlarım gibi çok tanıdık geliyor:)Kızlarla önce sevgili muhabbeti yapıp sonra devlet meselesine girerler,olayları budur yani:)Şuan sözlüklerde forumlarda sitelerde yorum yazanların belki %80i Oray ayarında.O nedende Oray önemli:)
    Cevapla
  • mehmet kılıçoğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    O-Ray. O ray istanbulda bir semtin adımı?O raydakiler makası yapılmış tren gibi hepsi tek yönemi gider açaba.Çünkü O ray gibiler nedense hep israilin istediği gibi yazarlar ve yorumlarlar.Tren gibi makası nere yaparsan tren oraya gider ve istesede altarnatifi yoktur.Aynı bu kafa yapındaki gibi.Hiç gerçekleri görmezler ve kendilerine emredileni yapalar.Hamas terör görürler.Hamas filistin topraklarını İsrail işgalcine karşı savunuyor.Kendi halkını vurmuyor.Bir terör varsa bölgede o da israildir o-ray,makası deştir.
    Cevapla
  • ALİYA İZZET BEGOVİÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman mahallesinde müşteri arayan salyangozcu oray. israil din devletiymiş tamam yahudi gibi hissediyorum diye yahudi lobilerinin medyalarına açıklamalarda bulunabilirsin ama iranı din ve şeriat devleti olarak tanımlarken yanına da srailin bin defa daha fazla şeriat ve din devleti olduğunu sınırlarının sürekli genişlemesi de dini inançlarından ileri geldiğini filan yazmazsan Atatürkün dahili düşmanlar dediği kesime girdiğin düşünülür.
    Cevapla
  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    kafayı bir rot balans ustasına götürse iyi olur derim. hepsini okumaya dahi dayanamadım doğrusu,sinirleri harap ediyor,bence sizde bu insanların yazılarını bize okutmayın
    Cevapla
  • fatih kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    oral eğil. tövbe tövbe isme bak lan sekiz dokuz film terimleri gibi
    Cevapla
  • muhittin muhtar 13 yıl önce Şikayet Et
    oray eğinmi dediniz??. bu kendini adam zanneden türkçeyi amerikan aksanıyla konuşmaya çalışan ve dünyayı nişantaşı cemiyetinden başka bir yerden tanımayan ve birilerinin torunumudur yoksa torpillisimidir ne idüğü belli olmayan insan sıfatını pekte hakketmeyen nefes alıp veren bir canlıdır kendisi! o yazdığı yazıyı bile yazabilecek kapasitesinin olduğuna inanmadığım bir varlık! bütün dünyanın hakverdiği tebrikler ettiği bir olayı ancak bu kadar analiz edebilirdi zaten! haa pardon böyle olaylar bunlar gibi burjuvaya zarar veriyor..
    Cevapla
  • hursit dilaver 13 yıl önce Şikayet Et
    turgut sunalp paşaya selam çakma zamanı işte... deminki yorumumda bir eksiklik var diyordum.meğer,12 eylülde parti kurdurulan paşamızın meşhur sözünü yazmayı unutmuşum.. editör beyimiz de sanırım yorumu bu söz yüzünden iptal edebilir yani..o da, diger yorumbaz ihvanlar da, bu paşamızın dünya varoldukça, var olacak o sözünü anlamıştır tabi..
    Cevapla
  • serhat emin 13 yıl önce Şikayet Et
    . sömürge yanaşmalı kafalar ülkenizin gücünü hiçbir zaman anlatamazsınız.onlara göre tek güç batıdadır.onların kucağına oturmadan yaşamak imkansızdır.aldıkları eğitim onun gibileri böyle şartlandırmıştır.çanakkale zaferini,kurtuluş savaşını kazanmadan önce eminim böyle düşünüyorlardı.çünkü batıya karşı koymak onlara göre imkansızdır
    Cevapla
  • fahrettin bekiroğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRUYA DOĞRU. Adamın yazdığı yazıyı okudum her satırı gerçek.Cinsel tercihinden bahsetmişsiniz o doğru olabilir.Bir yazarın doğru söylemesi için Recep beyin söylediklerini tasdik etmesimi gerekir beyler.Her sözünü kanun saydığınız Pensilvanyalı hoca ile israil dışişleri bakanının söyledikleri arasında ne fark var?
    Cevapla
  • Yüksel Akın 13 yıl önce Şikayet Et
    BEN OLSAM... Bu adamcığın değil yazdıklarını okuma,gazetesini elime almam değil ki bir de kalkacam bu pespayenin yazdıklarını ciddiye alıp ona cevap yetiştiricem.Zaten serdar turgut onun cinsel tercihleriyle alakalı bir şeyler gevelediydi ama bizi ilgilendirmez kimin ne olduğu.Ben bu çocukcağızı ciddiye alıp ona cevap vermek abesle iştigalden başka bir şey değildir.Çok daha önemli işlerimiz olduğunu düşünüyorum,DÜNYAYA NİZAMAT VERMEK gibi..
    Cevapla
  • abbas yolcu 13 yıl önce Şikayet Et
    siyonizm sempatizanı böyledir. Malesef medyamızda dünya görüşü ve yaşam tarzı siyonist yahudi gibi olanlar var.oray ein,erturul özköşk,satih altıaylıks.ergin,cölajanı gibi örneklemek çok,sorsan bende müslümanım derler,fakat M sinden haberleri yok islamın,kitap ve sünnete göre bu tür kişilerin sonu,ahireti iyi değil,müslümanı bırakıp kafiri dost edinenler kafirlerle aynı akibete düçardırlar,dünya hayatı qeçiidir,
    Cevapla
  • hursit dilaver 13 yıl önce Şikayet Et
    70 MİLYONUN GÜCÜ FAZLASIYLA YETER BRE... başlık güzel ama,içi doldurulmamış. türkiye niye bu adama gücünü göstersin.70 milyon neyine yetmiyor.güç orda işte.. tam güç. çevik güç. turp gibi güç. türk gücü..o daha türkleri tanımıyor zaar. medyaya da zaten yeni girdi..neysa öğrenir artık. KİMLER ÖĞRENMEDİ Kİ..
    Cevapla
  • kılıçarslan 13 yıl önce Şikayet Et
    malesef..... birisi dün bir programda çıkmış israilin geri adım atmasındaki büyük faktörlerden brisininde arap ülkelerinin ve arap birliğinin olduğunu söylüyor. merak etmesin. israilide alacağız sonra senin o başında durduğu devletin topraklarınıda... bilirsin ki YAVUZ SULTAN SELİM HAN SANA BİRŞEYLERİ HATIRLATIR UMARIM.mısır değil ha... TÜRKİYE çok güçlü bir devlettir. kimse onunla ortadoğuda lider devlet olmak için uğraşmasın. tarih tekerürden ibarettir. Hak gelince batıl gider, batıl elbette gidecektir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat