Türkiye'de terörün yükselişinin 13 nedeni
Türkiye'de terörün yükselişinin 13 nedeni
İşte farklı bir perspektiften ve bölgenin akil insanlarının gözünden yükselen PKK terörünün arka planı ve asıl nedenleri:

Yorumlar34

  • salih güngör 13 yıl önce Şikayet Et
    13:24:07. Cok fena güldüm gece gece yahu,süpersiniz.
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Yazarın hangi analizi tutmuş ki. Bu analizini gerçek sayalım. Açılım oldu pkk tasfiye oldu diye yazan yazarın tüm yazılarını okuyun hiç bir analizinin tutmadığını göreceksiniz
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 13 yıl önce Şikayet Et
    BİR NEDEN DE BENDEN: HERKESİN SAVAŞ İSTEDİĞİ BİR ÜLKEDE TABİ Kİ SAVAŞ OLUR.. Eyt, vuralım, kıralım, asalım. Vurdum ama elim acıdı, o da bana vurdu belim acıdı. Demek ki vurmakla olmuyormuş. Oturup konuşmasını bilmeyen adam tabi ki trafikte de, ticarette de , sokakta da , dağda da dövüş eder. Türkiye milleti, militarizme yakın duruşuyla hakettiklerini yaşıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • veysi topal 13 yıl önce Şikayet Et
    Tokat. Öğrenmiş Bi Marksist Leninist Mao cu kelimelerini sallayıp duruyor, daha kullandığı kelimelerin anlamlarını bile bilmiyorlar, Ateist israil dediğin Senin ülkenden ve Arap ülkelerinden daha çok dinlerine bağlı, İsraile en büyük destek yine müslüman ülkeleri veriyor unutma, Filistinlerlein başına yağan bomba parasının bir kısmıda türkiyeden gidiyor unutma, işiniz gücünüz israil şöyle pkk böyle, önce bi kendinize bakın,
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Mutabakat. Daha geçen hafta Barzani ziyaret etti her konuda mutabakat sağlandığı belirtildi
    Cevapla
  • mehmet tokat 13 yıl önce Şikayet Et
    TEK NEDEN: ATEİST MASONLARIN EVRİMSEL MARKSİST TERÖRÜ HORTLATMASI VE SİYON. dicle ve fırat israilin vadedilmiş toprakları. GERÇEK İSLAMİ ANLAYIŞTA, VADEDİLEN TOPRAKLARDA İSRAİLLİLER İSTEDİKLERİ YERDE, BARIŞ İÇİNDE YAŞAYABİLİR. ama savaş asla yapamaz ve bu topraklardan başka insanları sürüp çıkaramazlar. ama ateist israil hükümeti bu bölgede kan dökmek istiyor, tek hakim olmak istiyor. bu asla olmaz, zaten 5 milyon yahudiye bin kat fazla o topraklar. AÇGÖZLÜ ATEİST İSRAİL HÜKÜMETİ PKKYI BU BÖLGEDE SAVAŞA SOKUYOR TÜRKİYE İLE. ama masum musevilerin bunla ilgisi yok.
    Cevapla
  • Suat Güçlü 13 yıl önce Şikayet Et
    Daha onlarca sayabiliriz..... 14.-Size bir kürt kedisini bile teslim etmem diyen talabani ve barzaninin yalan ve dolanları. 15-Fukaralık ve töre baskıları. 16.-Bedavadan geçinme ve devt deniz düşüncesi 17.-Marksist ve Leninistlerin Allah korkusu olmamaları. Vs.vs...
    Cevapla
  • musti 13 yıl önce Şikayet Et
    HUKUMETİN TAVİZLERİNİ EKLEMEMİŞSİN. Ben de onu ekleyeyım
    Cevapla
  • serkan doğan 13 yıl önce Şikayet Et
    tek nedeni var. pkk açılımı bu kadar yüz verirseniz olacağı bu sen teröristi kırmızı halılarla karşıla sonra bahane ara yok ergenekon şimdi halk ergenekonu yemiyor sırada israil bahanesi var
    Cevapla
  • batırüzgarları 13 yıl önce Şikayet Et
    veli abileri veli küçükleri ne de çok görüyoruz. meydanları boş bulanların kahramanları ne de çok konuşuyor. öyle bilgisayar arkasında kükremekle olmuyor. ha suç devletin gönüllü yapacak askerliği göreceğiz o zaman kim ne kadar kahraman bakalım o zamanda konuşabilecek misiniz. gerçi devletin üst kademesindekilerin bu gibi yazarların çocuklarını gönderin sınıra bak nasıl çözülüyor bu sorun.
    Cevapla
  • umut beydağı 13 yıl önce Şikayet Et
    DEDE-BABA-TORUN = MASONLUK-ERGENEKON-PKK. Bu kadar basit bir formüldür şehitleirn nedeni. Hükümet bu formülü bozacak formül baksın bir an önce.
    Cevapla
  • Ahmet Beşikçioğlu 13 yıl önce Şikayet Et
    5 Maddelik Çözüm! (Kesin Çözüm). 1-İdam cezası tasarı olarak TBMMye sunulmalı ve bekletilmeli. 2- Bebek katilinin Avukatlarıyla görüşmeleri tamamen veya Örgüt hakkında konuştuğu an Avukatları dışarı çıkartılmalı yasaklanmalı. 3-Dağda yaşayan Özel Harekatçılar geri gelmeli... 4-pkk yandaşı gösterilerde (Plastik Mermi) kullanılmalıdır. 5-pkk savunucularına acımasız davranılmalı çünkü onların safı artık bellidir Kürtlükle alakaları yoktur. Kürt bizim kardeşimizdir. Pkk ve savunucuları açık seçik düşmanımızdır.
    Cevapla
  • Batu Han 13 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl inanalım. Yazar defalarca PKK nın açılım ile biteceğini falan yazdı arşivlerde durur şimdi de yükselişi yazıyor hangi yazdığına inanalım
    Cevapla
  • sinan 13 yıl önce Şikayet Et
    EYVAHHH.. EYVAHH... Aslında o yazılan maddelerin her biri diğerini tetikliyor.. ama şuda bir gerçek Kürt sorunu en büyük sorun.. evet bunu çözmeye çalışan bir yönetim var ama zayıf kalıyor.. gerek devlet içindeki eşkiyalar ve gerekse dış kesimler yüzünde sağlıklı bir ilerleme söz konusu değil.. Umarım herkes sağ duyulu davranır..
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 13 yıl önce Şikayet Et
    ONDÖRDÜNCÜ NEDENİ DE BEN EKLEMEK İSTİYORUM. Evrensel normlarla yapılan terörle mücadeleden vazgeçilip tüm silahları içine alacak bir mücadele başlatılmalıdır. İnsan olmayanlara insanca davranarak, onların insan haklarını koruyarak bu iş bitmez. Yine tutuklu bulunan terör elebaşılarının durumları gözden geçirilerek, gerekirse bazı ceza yasaları askıya alınmalıdır.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat