Saadet'in içi kaynamaya başladı
Saadet'in içi kaynamaya başladı
Saadet Partisi’ni ve O’nun yeni genel başkanını partiden uzaklaştırmak isteyenler şuna karar vermeli;

Yorumlar15

  • MAHMUT ARDIÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞU MEŞHUR GAZETELERİ ARAYAN ADAM.... Saadet kongresiyle ilgili yaşanacakları birebir size anlatan kişi zaman gazetesi yazarını telefonla arayan kişi ile aynı kişi mi acaba? Kısaca şu meşhur iftarla ilgili gazeteleri arayıp iftara gelin orada size manşetlik malzeme çıkacak diyen kişi ŞABAN KALAFAT mıydı???
    Cevapla
  • Musab Ziyad 13 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah bin Selama selam olsun.. Abdullah bin selam yahudi alimi iken müslüman olur. Daha sonra kendi kavmini bir imtihan eder.Meraklısı internetten aratsın. 1990 lı yıllarda omuzumuzda taşıdığımız değerli insanları 2000 li yıllarda hain ilan ettik ( erdoğan,Gül v.b) şimdi de partiyi toparlayan, beyefendi, gerçekten "Türk siyasetinde ilkeli olmak nedir? "sorusunun cevabı olabilecek Numan beyi harcıyoruz. Yazık bize. Saltanata devam statikoya selam.. vay be.. ne hallere düştük. bu günleri de mi görecektik.
    Cevapla
  • mustafa akgül 13 yıl önce Şikayet Et
    sayın yazar ve aşağıdaki yorumcu. boş konuşuyorsunuz.kimse numan hocayı bitirmek istemiyor.numan hoca iktidar ve cemaatin gazına geliyor.akıl var mantık var erbakan hoca numan hocayı tasfiye etmek istese kurultayda karşısına herhangibirini çıkarır ve olay buralara gelmezdi.ama gece vakti cemaatin ve iktidarın neidüğü belirsiz adamlarını listeye koyarak numan hoca erbakan hocamızı tasviye etmek istemiştir.akp gibi iktidar olacaksak olmayalım.2002de ben akpyi destekledim.ama milli görüşün olmadığını gördüm.ve bundan sonra selam vermem.
    Cevapla
  • Mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    KURTULMUŞ SPsini DERİNDEKİLERİN KONTROLUNDEN ÇIKARIYOR. Sn.KURTULMUŞ SPsini derindekilerin kontrolunden çıkarıyor. Gürültü bundandır. 28 Şubatta tasfiyesine karar verilen SPsi zaman içinde marjinalleştirilmiştir. Ancak yükselen Ak Partiden ürken derindekiler liderlik vasfı olan Kurtulmuşun önünü kerhen açtılar. Belediye seçimlerinde bu yüzden CMHP bir çok belediye başkanlığı kazandı. Ama Kurtulmuş son kongrede derin uzantıları tasfiye edip yıkıcı değil yapıcı muhalefet ve referandumda EVET deyip SP oylarını % 50 artırınca derindekilere göre çizmeyi aşmış oldu
    Cevapla
  • Mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    KURTULMUŞu İNDİREMEYECEKLERİNİ BİLİYORLAR. Ama bezdirip istifa ettirmek istiyorlar. Kurtulmuş gerçek bir lider olduğunu kanıtladı, bu oyunada gelmeyecektir. Kurtulmuş 2 senedir Genel Başkan ve her 2 listeninde Genel Başkan adayıydı. Erbakanlar hariç listeye alınmayan 5-7 kişi için şu yapılanlara bakın. Eğer Kurtulmuş ilkelerinden dönmüşse niye her iki listedede Genel Başkan adayıydı? Kurtulmuş derindekileri iyice kızdırdı. Eğer Kurtulmuş güçlü şekilde EVET tarafında yer almasaydı EVET çıkma ihtimali oldukça düşüktü veya kıl payı EVET çıkardı.
    Cevapla
  • aydın ada 13 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu??. Daha düne kadar saadetten bahsetmezdiniz akp nin oyları bölünecek diye.Şimdi ne oldu da saadet partisini destekliyor gözüküyorsunuz..sebebi kurtulmuş u cok sevdiğinizden mi Erbakan a düşman olduğunuzdan mı.... akp nin yerine dik duramayan birilerini gertirmek istediğinizden olmasın....
    Cevapla
  • veysel 13 yıl önce Şikayet Et
    Vesayet !. Kaynayan yerlerden İstanbulda 31 İlçe Başkanı İl Yönetiminin değişmesini istiyor size göre bu nedir sayın yazar. Demokrasimi,İstişare mi , Erbakan Hocamızın vesayaeti mi ?
    Cevapla
  • kafkaskartalı42 13 yıl önce Şikayet Et
    HAYRET.... bugüne kadar saadet partisinin varlığından bile haberdar olmayanlar nedense numan kurtulmuştan sonra bir anda en koyu saadetli oldular,nedense bugüne kadar onu gömmek isteyenler şimdi onun ayağa kalkması için yazıp çiizyorlar..diğer partilere benzeyip iktidar olmaktansa yüzde 2 lerde kalıp hakkı hakikati savunmak daha iyidir..amaç iktidar olmak değil hakkı savunmaktır...milli görüş parti olarak belki az oy almış olabilir ama hala milyonları düzenlemiş oldukları mitinglerle meydanlara dökebilmektedir....
    Cevapla
  • ertan özer 13 yıl önce Şikayet Et
    aklımdan gecen. benim aklımdan ngecen ve gönlümde olan syn başbakanın cmhurbşknı kurtulmuşunda başbakan olması tam birlik yapma zamanı safları birleştirme zamanı görüyoruz chp ve mhp nasıl fitnede birleşti.bizde evette birlik olduğumuz gibi bu seferde birleşelim ve bi güzellik doğsun
    Cevapla
  • murat akman 13 yıl önce Şikayet Et
    erbakansız milli görüş olmaz. erbakansız milli görüş olmaz. bunu herkes biliyor. sayın numan kurtulmuş da biliyor aslında. erbakana rağmen zor.
    Cevapla
  • hasan demir 13 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Oradan!. Milli Görüş ve tabanı her zaman darbe ve darbecilerin karşısında olmuştur, ilk değişiklik değilki bu 16. Anayasa değişikliği ve hepsinde milligörüş partileri EVET demiştir. Numan Bey siaysi ihtiras sahibidir bence 310 oyla seçilip oldu bittiye getirmek olmaz hele ki 800 civarı delege kongre için dilekçe vermişken. Bindiğ. dalı kesen NUMAN beydir TABANSIZ siyaset olmaz ve taban NUMAN beye güvenmemektedir. AKP ile mi yoksa NUR cemaati ilemi kimle flört eder kendisi bilir ama şu bilinsin TABAN ONA GÜVENMİYOR!
    Cevapla
  • Hüseyin 13 yıl önce Şikayet Et
    Hedefimiz İktidarsa. başkanımız numan kurtulmuş olmalı
    Cevapla
  • mk 13 yıl önce Şikayet Et
    ciddi misiniz ?. " Hak yolda olsun , az olsun " bu doğru olur. Eğer ben Numan beyi savunmak isteseydim daha iyi savunurdum. Sizinki resmen yandaşlık.
    Cevapla
  • mk 13 yıl önce Şikayet Et
    ciddi misiniz ?. Sayın Ahmet bey siz ciddi misiniz ? Numan bey son kongreyi zamanından önce topladı. Ve çok az bir oyla seçildi. Ve parti ekibini değiştirdi. Üstelik yeni kongre için gerekn %20 üye katılımını 50 ye çıkardı. Şu anda ikide bir kongre yapamam diyor peki neden zamansız kongre yaptı ? - Ve şunuda unutmayın az olsun benim olsun diye ifade kullanmanız yakışmamış " Hak yolda olsun , az olsun "
    Cevapla
  • AHMET HAMZAT 13 yıl önce Şikayet Et
    herkes ne kadar çok şey biliyor. adam yazıyor. herşeyi biliyor. dallar kesiliyor falan filan. hoca ne söylemiş. içimizdeki çürükleri demek ki hala temizleyememişiz. temizlenecek. o kadar. türkiyenin 61 partisi değil milli görüşün partisi olacak saadet partisi. şahsen ben oyumu ak partiye verecem. ama iş o değil. erbakana rağmen iş yapılmaz. bindiği dalı kesen numandır. hocanın verdiği mücadelenin kaçta birini vermiştir. milletin ona itibarı hoca buna oy verin diyorsadır. hocanın desteğini çektiği adam herhangi biri gibi ortada kalır. o kdr
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat