Numan Kurtulmuş'un üç aşamalı planı
Numan Kurtulmuş'un üç aşamalı planı
Numan Kurtulmuş yol haritasını 3 aşamalı plan üzerine oluşturdu. İlk aşamada kendisine destek verenleri etrafına toplamak var. Bu toplanma sanıldığından çok daha kısa sürede gerçekleştirilecek.

Yorumlar20

  • MUHARREM VURAL 13 yıl önce Şikayet Et
    Ey Yazar.... Allah senin selametini versin. basiretini açsın. Fatih erbakanı da nereden çıkardın. başa geçecekmiş. bunun için askere gidiyormuş. bu nasıl bir akıl bu ne vicdansılık. Allahtan korkmaz mısın böyle uyduruk iddia atarken. Eğer ispatla. Bu sayfaya muharrem vural eşşektir yazacağım. Allah senin selametini versin. Seni yüce divana davet ediyorum. orada verirsin hesabını.ama ispatlayamazsan aynısını senden beklerim.
    Cevapla
  • mustafa akgül 13 yıl önce Şikayet Et
    sn yazar sizi kutluyorum. partinin adını önceden bildiniz.MEDENİYETLER İTTİFAKI PARTİSİ.ŞUNADA İNANIYORUM DAHA ÖNCE AKPYİ iktidara getirenler bu partiyide iktidara getireceklerdir.nede olsa planlayanlar iyi plancı.devlet planlama teşkilatı gibiler allah etmeye.güzel gerçekten güzel.
    Cevapla
  • Mustafa 13 yıl önce Şikayet Et
    DEMEKKİ ERBAKANLAR DÖNEMİ BAŞLADI. Fatihten sonrada Fatihin çocuğu geçer herhalde. Biz o günleri göremeyiz ama o günlerde gelir. Birkaç saf bulurlar nasıl olsa kendilerini alkışlatmak ve sırtlarında taşıtmak için. Biz zamanında Fatihin babasını sırtımızda çok taşımıştık. Dünyadaki tek saf biz değiliz ya muhakkak başkalarıda vardır.
    Cevapla
  • bilgi milgi 13 yıl önce Şikayet Et
    Ilımlı müslümanlara (müslüman amerikancı nesle). Başımıza kulağı kesik köle bile gelse hak yoldaysa itaatten şeref duyarız. Kimse fatih erbakan polemiği yapmasın.
    Cevapla
  • Hakkı ŞENER 13 yıl önce Şikayet Et
    Hiç biri farklı değildir. Yıllardır her duyuşumda tüylerimi diken diken erden bir söylem vardır."sadece biz islamı temsil ediyoruz diğerleri işbirlikçi..."Kardeşim Türkiyede bütün partiler mevcut anayasa doğrultusunda kurulur.halihazırdaki bütün partilerin tabi olduğu kurallar saadet için de geçerlidir.demem o ki ne saadet ne de başka bir parti= islam değildir.her partiye oy veren bu milletin ferdidir.Biz ve diğerleri diyerek milleti birbirine tokuşturmaktan bıkmadınızmı.
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE 3 AŞAMALI PLAN. Kurulduğu günden beri Milli Görüşe karşı olan kartel medyandan destek alırsın bu bir. Saadet camiasından çok kartel medyanın yanında yer alırsın bu iki. Kartel medya istiyor diye Erbakana karşı olursun bu üç. İŞTE KURTULMUŞUN MÜTHİŞ!! 3 AŞAMALI PLANI.
    Cevapla
  • ali sen 13 yıl önce Şikayet Et
    Eger bu yazıda geçen iddaalar doğru ise????. EEEEyyy Erbakanı alim ulema gören zevat! 1. Önce niye fatihi bu makama layık görmüyorsunuz?? 2. Eger fatih, elif olmasaydı Numan başkan hala yerinde olmazmıydı? Azmı direndi? 3. fatih eskerden sonra bu paticigin başına geçerse hala oy verecekmisiniz? 4. Hocanın beynine yeterli oksijen gittigini hala düşünüyormusunuz?
    Cevapla
  • ahmet demircan 13 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisinin serencamı. oğul erbakanın ifadesi ile babasının partisine oğul erbakan yaraşır hatta elif hanımıda başkan yardımcısı yapsınlar.zaten artık genel merkeze gitmelerine de luzum yok.bir avuç kalacakları için.babaları ile beraber akşam yemeklerinde gerekli kararları alırlar.
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 13 yıl önce Şikayet Et
    YALAAAAN yazmış.... fatih erbakan ,saadette genel başkan olamaz..en azından uzun yıllar....milli görüş,islami öncelikleri olan bir görüştür...milli görüşün partiside ismi ne olursa ,olsun İSLAM ÖNCELİKLİ olmak zorundadır...AKP veya diğerleri kapitalist,liberal sisteme entegre olmuşlardır..FARKIN ÖZÜ buradadır...global dünya düzenine teslim olan eski milli görüşçülerle ,teslim olmayanlar karşı,karşıya gelmek zorunda kalmıştır..birileride komployu gizlemek için habire erbakan ailesini karalamaya çalışıyorlar ama nafile ..
    Cevapla
  • yusuf tekil 13 yıl önce Şikayet Et
    öcu yer öcu. Eger öcunun yiyecegi biri varsa.agzi sut kokan cocuk varsa,oda fatih erbakandir.Bu ne hirstir,bune saltanat duskunlugudurki bir cocuk icin parti tarumar ediliyor.
    Cevapla
  • Yunus KILIÇ 13 yıl önce Şikayet Et
    BKurulacak Parti Bana Sanki AKPyi çağrıştırdı. Yazar eğer uydurmadı ise "Yeni partinin kodları muhafazakarlık, özgürlükçülük ve demokratlık olacak"mış. Sanki bu kavramlar bana AKPnin kimliği olan "muhafazakar demokratlığı" çağrıştırdı. Böyle bir partiye ayrıca ne gerek var ki.
    Cevapla
  • baybars can 13 yıl önce Şikayet Et
    numan beyin yoluda bahtıda açık.... yahu hoca hala karşısında 5,6 yaşında bir çocuk vr gibi kurt kapanar,seni öcüler yer deyip duruyor,hoca hoca karşında duruşuyla müslüman demokrat bir adam var.
    Cevapla
  • Serkan 13 yıl önce Şikayet Et
    KUSURA BAKMASIN AMA. Fatih Erbakan denen şahsa oy değil günahımı bile atmam
    Cevapla
  • mücahid elibol 13 yıl önce Şikayet Et
    hoca olunu koymak isteseydi. çoktan gençlik kolları başkanı yapardı.. sizin gibi cahiller nereden bilecek siyaseti
    Cevapla
  • veysel 13 yıl önce Şikayet Et
    : ) : ). Sen Hocayı Anlayamadığın için kalkıp Adam dövmüşşün.Şimdide kalkıp akıl vermeye çalışıyorsun: ) : )
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat