Uğur Süleyman
Uğur Süleyman
Uğur Süleyman’ın şehit olduğuna dair ilk haber geldiğinde Tuğba Hanımın en küçük evladı Fatma’yı teselli ederken kurduğu o cümle dudaklarına belki de yeniden değecek...

Yorumlar6

  • alpaslan arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    devam. Ben Uğur Ağabeyin fotoğrafını çektim.O an Hakan Albayrakın kardeşi başındaydı. O halde çekilen tek fotoğraf da bende var.O fotoğrafı İHH ya teslim ettim.Onun O hali hiç gözümüm önünden gitmiyor.
    Cevapla
  • alpaslan arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    yorumun devamı. Uğur Ağabeyi içeri aldık .alt kat şehitlerinin sayısı dörttü.Doktorlar Uğur Ağabeyi de sayarak şehit sayısını beş olarak bildiriyorlardı yukarıaya.
    Cevapla
  • alpaslan arslan 13 yıl önce Şikayet Et
    GEMİDE BERABERDİK UĞUR AĞABEYLE. Uğur abi yanımıza gelmişti.O da katılmak istiyordu savunma hattına.Ama uğur abi bizim Antalya grubunun içinde adı yoktu.Kendisini de tanımıyorduk o an.Aramıza girmek istedi.Geminin pervane üstü kıç bölgesiydi.Arkadaşlarla aramız yarım metre aralıklıydı.Uğur abi aramıza girseydi zincir iletişimi bozulabilir diye bir de uğur abiyi biraz yaşlı gördüğümüz için onun daha geride durmasını istedik.Uğur abinin yüzü ekşidi o an.Bize biraz bozuldu.Diğer gurubun yanına gitti.Üç dakika geçmeden Uğur abiyi yerde bulduk.
    Cevapla
  • ardaaliya 13 yıl önce Şikayet Et
    hep beraber dua edelim. &8220Kullarım Sana Ben&8217i sorduklarında, (bilsinler ki) Ben onlara çok yakınım. Bana duâ edenlerin duâlarını kabûl ederim&8230&8221 (el-Bakara, 186)
    Cevapla
  • veysel 13 yıl önce Şikayet Et
    AMİN. Rabbim Süleyman Kardeşimize Ailesine Dünya ve Ukbada Kendisinden razı oldugu Kulları arasına dahil etsin.Her an Kalplerinde Huşu ve sukunet hasıl eylesin. Amin
    Cevapla
  • abdullah adam 13 yıl önce Şikayet Et
    Sen beni ağlattın.... Sen beni ağlattın hocam, Allah seni iki cihanda da güldürsün, Şehitlerimize komşu olmak bizim haddimiz değil, Allah Rahman Rahim, Gafurur Rahim Umut kesmek olmaz... Tuba lekum! Ey Tuğba bacım,Fatma Kardeşim, Bulaşma yeriniz Cennet olur inşaallah.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat