Yoğurtlarda Melaminli süt tozu tehlikesi var
Yoğurtlarda Melaminli süt tozu tehlikesi var
Daha çok kazanmak için sütün suyunu uçurmadan yoğurt yapanlar, yoğurdu katılaştırmak için süt tozu kullanıyor. Süt tozunun melamin içermesi, yoğurdun katılığını/kıvamını daha da artırıyor.

Yorumlar12

  • Kamil 14 yıl önce Şikayet Et
    tuvad nıdya,gece gece beni güldürdün ya. yoğurt ta melamin çıkınca akp karşıtı oluyorsan,normal inek sütü çıksa hangi parti yandaşı olacaksın :))) kusura bakma ama kendin de yazını tekrar okursan inan sende güleceksin ,peki senin partin yoğurt ta ne kullanıyor :)) şaka,şaka
    Cevapla
  • Eyüp ER 14 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapanların dikkatine!!!. arkadaşlar konuya vakıf olmadan yaptığınız ileri geri yorumlar sadece kahve sohbetinden ileri gitmeyecektir.sadece okuduğunuz bir köşe yazısından sonuca ulaşamazsınız. geçenlerdede aynen böyle bir olay yaşanmış hemen yetkililer linç edilmişti 2 gün sonra işin gerçek yüzü ortaya çıkınca şimdi ileri geri konuşanların hiç sesi çıkmamıştı.aynı duruma düşüyorunuz. elbetteki süt tozu katılıyor ypğurda içerisinde melaminde bulunabilir ancak bununda bir standardı var fazla süt tozu ithal edildi diye çok katılamazk
    Cevapla
  • Tuvad Nıdya 14 yıl önce Şikayet Et
    işte akp karşıtı olmamın sebeblerinden biri daha... doğru,dürüst yenebilecek bir yoğurt kalmıştı sonunda onu da bozdular...Çİn de gıda maddelerine melamin katanları idam ettiler..ALOOO..SAĞLIK BAKANLIĞI bu kış uykusu ne zaman bitecek..
    Cevapla
  • mert ayman 14 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet hata ediyor. Başta söylemeliyim ki ben bu hükümetin birçok icraatlarını beğeniyorum, ama hayvancılık konusunda değil. Tüketiciyi kayırmak adına süt tozu ithal ederseniz, süt sığırcılığına darbe vurursunuz. Süt sığırcılığı darbe yerse buzağı üretimi azalır. Buzağı azalıncada işte etin kilosu 30 TL. olur. Bu politikalar da baş ağrıtır.
    Cevapla
  • hursit dilaver 14 yıl önce Şikayet Et
    wahsibatılıco buyuruyor ki... İŞTE sırf bunun için HELAL GIDA ya geçmek lazım.bazı katkı maddelerinde domuz yağı var ve 1978lerde bunun ithaline müsade edilmişti.yani taa o zamanlardan başlar bizim,sosyetikliğimiz,demokratlığımız..doğru mu bilmem ama,domuz dişisini kıskanmıyan tek hayvan.diger hayvanların tamamı dişisini kıskanır ve devamlı korur. domuz müstesna.. avrupalılar çok domuz eti yediklerinden çok larj olmuşlar zaar..daha 3 gün önce anası ,türk garsona kızım senle olmak istiyor, odaya çıkın hadıdedi yanımda..
    Cevapla
  • ali 14 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kurtarsın. Bu AKP arkadaş, bunun hiç düzgün, kutsal, dokunulmaz, ilkeli, bir yönü yok ki!! Ucunda para olduktan sonra yapamayacakları rezillik yoktur. Satılmadık bir şey kalmadı şimdi de ithalat yolunu rahatlatarak milleti toptan zehirleyecekler.
    Cevapla
  • HAYRİ KAPICI 14 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık göreve. Sıfır Gümrükle birileri zengin mi edilecek yoksa, bu zararın önüne geçilsin
    Cevapla
  • hakan meriç 14 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ÇOK PARA DAHA ÇOK PARA. gece gündüz para gelsin nerden olursa olsun yeterki gelsin,
    Cevapla
  • tolga ceyhan 14 yıl önce Şikayet Et
    bakanlık kontrolerleri ne işe yarıyor. ne gerek var tarım bakanlığına sağlık bakanlığına eğer 2500 ton luk bir ürünü denetlemekten acizseler nediye maaş vereceksiniz peki arkadaş melamin insan sağlığına zararını yıllardır duyuyoruz kör olan sakat kalan bebekler bunu bile bile hükümet niye böyle bişeye izin veriyor Türkiye risk ülkesimi kardeşim ben hükümet karşıtı değilimama insan sağlığı olunca kim olursa olsun farketmez süt ve süt ürünleri geleceğimiz olan çocuklarımızın sağlığı söz konusu bırakın riskli gıda ithalatını
    Cevapla
  • birol 14 yıl önce Şikayet Et
    PLASTİK TABAK. Ula bu melamin dediğimiz plastik tabak malzemesi değilmi yani petrolmü çıkacak yoğurtta...daha yedirmedikleri ne kaldı acaba yazık bize Yoğurdu Türkler buldu katkı maddesini şimdi dışardanmı alacaz EYVAH İMDAAAAAT....
    Cevapla
  • duran yurttas 14 yıl önce Şikayet Et
    ALÇI KATSINLAR ALÇI, TAŞ GİBİ YOĞURT OLUR!. Kim bilir belki bir gün, bizlerin de insan olduğunu anlayıp değer veren ilgiler olur. Onlar, bizlere zarar verecek olan, kanserojen maddeleri, gıdalarımıza koydurtmazlar. İnançlarımızdan dolayı, başımızı örtüyoruz diye, bizleri eğitim hakkımızdan ve çalışma hakkımızdan mahrum bırakmazlar. Başka insanlara, onların hayatına, yaşam tarzı seçimlerine, inançlarına kendi seçimlerimiz kadar değer verebilirsek, dünyayı kendimize de başkalarına da zindan etmemiş oluruz. Yani çözüm basit insana saygı ve değer vermek.
    Cevapla
  • Devlet Memuru 14 yıl önce Şikayet Et
    Öyleyse. Öyleyse denetleyin kardeş, Devletin işi ne? avrupa nasıl denetliyor, vatandaşını koruyor. Bu madde tehlikeli ise ve ben bunu yersem, hakkımı helal etmem.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat