Fenerbahçe Orduevi kapatılsın
Fenerbahçe Orduevi kapatılsın
"... beyanatların aksine Genelkurmay Başkanının istifası yerine Fenerbahçe Orduevinin “Emekli General Çiftliği”n den kurtarmanın yollarını bulmak gerekir."

Yorumlar120

  • Altay Tokat 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Fenerbahçe Ordurvi emekli orgenerallerin lojmanları doldu, onlara hizmet dolayısıyla personel mağdur oluyor. İş hizmet Kanununda yapılan Ordu Evi tanımlanması ile Fenerbahçe Orduevinin günümüzdeki pozisyonu çelişkili bir durum oluşturmaktadır. Bu da personel arasında dedikodu yaratıyor ve askeri değerleri erozyona uğratıyor. Altay Tokat
    Cevapla
  • Altay Tokat 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespit. İç Hizmet Kanununda tanımlanan ordu evi vasfını kaybetti. Emekli subayları dinleyin de ordu evindeki em. orgenerallere yapılan lojmanlar hakkında ne düşündüklerini görün. Üzülürsünüz. Fenerbahçe Orduevi kuşa döndürüldü. Duyarsızlık zarar verir. Altay Tokat
    Cevapla
  • Hememekli hemdeğil 8 yıl önce Şikayet Et
    Prof.veya ordinaryüs hiç farketmez.Önce kin ve nefretten arınıp;öfke seline kapılmadan kuyruk acısı ile bağırmamak lazım
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • tankoy oytun 13 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe yerine hilton olsa baskılar azalacakmı.. sorun binamı.ya da yenen lüferin hesabımı.yoksa zihniyetteki bozuklukmu.yoksa hepsimi.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    bonus kazan kaldırdı. dikkat dokunan yanar.uysal halim selim tiplerden bile müthiş canavarlar çıkar.hele birde askerin dönüşü muhteşem olursa taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmaz.kin harika bir besin kaynağıdır.genetikle bile aktarıldığına inanabilirim.ar namus şeref haysiyet onur maddiyatın yanında solda sıfır.omuzda ne kalır.psikolojik dümenlerde başkasına zarar vermede senin için bir ilaç bulunur üzerine kurulu değilmi.tabi köküne kadar kazıyacaz deyorsanız ne ala.emme velakin bir fırtarsa bilinmez neleri yırtar.
    Cevapla
  • xtorah x 13 yıl önce Şikayet Et
    askere furmak bonus kazandırıyormuş. orduevleri özeleğitim ve rehabilitasyon merkezi (6.kattaki yazarda belki imza atar)olarak yapılandırılsın.askerlerde zorunlu tek tip her neyse toplumsal duyarlılık ve sosyal hizmet kısmında temizlik yemek ayak işlerine baksın.devletin bitmek tükenmek bilmeyen imkanlarıyla neler yapılmazki.suyla çalışan servis araçları.alakartlar.garnitürler.havuz deniz sefaları.eğlenceler.atlar.yunuslar.denizaltı uçuş tedavileri.uzar gider.fakat basit bir kural vardır.dinli dinsiz insanın maddi menfaati en büyük inançıdır.
    Cevapla
  • ibrahim 13 yıl önce Şikayet Et
    ordu evleri. 65 bin vatan evladı sözde askerlik yapıyormuş oralarda. bence öğretmen evleri gibi oralarda herkese açılmalı asker ile millet kaynaşmalı.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    *. hocayı genelkurmay başkanı yapmaktan başka çare yoktur.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Salih 2 13 yıl önce Şikayet Et
    Kuvvet Komutanlarına tebligat. Peki kevvet komutanlarımız yeteneksiz kişilermi de, paşalığı bitmiş kişiler onlara tebligat veriyor. Biz görevimizi biliyoruz, Burnunuzu sokmayın işimize, diyemiyorlarmı?.
    Cevapla
  • hursit dilaver 13 yıl önce Şikayet Et
    wahsibatılıco buyuruyor ki... ama o zaman kıymetli emekli paşalarımız nerede ilahi,kaside,naat,mevlit...,PARDON 10. YIL MARŞINI OKUYACAKLAR.onlara bu marşı okutmamak için ordu evi kapatılır mı.. sokakta mı söylesinler..bir 10.yıl marşları kaldı.. 1930lardan beri herşey değişti,bir o kaldı. LÜTFEN ELLERİNDEN BU MARŞI ALMAYINIZ..BOL BOL OKUSUNLAR.kadıköyde okusunlar,dışarı çıkmasınlar.sonra ÖLÜNCE ATAYA HESAP VERMEK VAR..hiç bir şey yapamadık ama, 10. yıl marşın%F
    Cevapla
  • hakan taştan 13 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETİN SIRTINDAKİ EN BÜYÜK KAMBUR. Subaylarımız da polis, öğretmen vs. diğer kamu personeli gibi devletin çalışanları. Fakat, en yüksek maaşı onlar alır, elleri ceplerine gitmeden milletin sırtından beleş bir hayat sürerler. Lojmanlarda oturur göstermelik kira öder, yakıt parası beleş, elbise beleş, ordu evinde göstermelik ücretle yer-içer, tatilini askeri kamplarda beleş yapar vs. vs. elleri bir türlü ceplerine gitmez. Cepheye de gitmez kaçarlar. Uzman Çvş. veya Asteğmenleri gönderirler. İŞLERİ SİYASET ve NASIL İHTİLAL YAPARIM. DUR DENMELİ!
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • isa 13 yıl önce Şikayet Et
    kimse orduyu savunmasın burada. 30 yıldır niye bitiremiyor bu ordu pkk yı söyleyin. o komutanlar ohal zamanında ne yapıyordu, adamlar kaçakçılıktan köşelik oldular be pkk çevriliyor adam dokunmayın emrini veriyor. şehit olanlar bu memleketin insanı değilmiydi? profesyonel askerleri niye inadına göndermediler. hala mırın kırın ediyorlar. asker hizmetçilikten başka ne yapıyor söyleyin, ben yüzbaşıya kahvaltı hazırlıladım, evinin eşyaları taşınacak, evindeki arıza giderilecek. yok bankadaki işleri, hanımlarının çitligi gazinolar. daha neler
    Cevapla
  • isa 13 yıl önce Şikayet Et
    başar başaran denen zavallı. sen ilker başbuğ niye ağlama duvarındaydı açıkla bir zahmet. niye camiye gitmezde oraya gider. ağlama duvarı hangi ülkede onu bilmeyecak kadar aptal değilsindir sanırım. m40 tanklarından bahsetmiştim, ordu özellikle niye israile verdi bu ihaleyi, onuda zahmet olacak anlat bize. buraya gelip de ahkam kesmek kolay hadi bunları cevapla.
    Cevapla
  • isa 13 yıl önce Şikayet Et
    özbekistanlı dene kendini bilmez. sen önce ordunun bütçesi niye denetlenemiyor onu açıkla bakalım. erkan_ı harbiye niye kuruldu bunu da anlat, saltanat kaldırıldı ama ordunun saltanatı geldi bunu da açıkla. bu zamana kadar gelen iktidarlar ne yaptı bu memleket için yaz bi zahmet. bu hükümet yapıncı zorunuza gidiyor.çatlayın bu kabusla yaşayın ömür boyunca. bide sen özbek sen kendi vatanının sorunlarıyla ilgilen türk müsünüz rus mu ona karar verin önce.
    Cevapla
  • Recai SONKÜR 13 yıl önce Şikayet Et
    Yarısı Doğru. Yazınızın içeriğinin yarısı doğru, yarısı yanlış. Keşke çalışırken yazabilseniz, konuşabilseniz/ yazdırabilseniz konuşturabilseniz bunları.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat