Sayın Başbakan’a bir milyon imzalı açık mektup…
Sayın Başbakan’a bir milyon imzalı açık mektup…
Bu mektubu en az bir milyon insanın imzalayacağından emin olarak saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar32

  • tarık eregan 13 yıl önce Şikayet Et
    EL-HAK.... El HAK doğrudur..."IŞIĞIN SESİ" Eğitim haber sitesi olarak gittiğimiz bütün Rehabilatasyon Merkezlerinde bu söylenen sıkıntılarla karşılaştık...Buralara daha ciddi kaynakların aktarılması ve işini adam gibi yapanların Desteklenmesi lazım...Ayrıca denetlemelerin profesyonelce yapılması şart...Maalesef, devletimiz hala oturaklı bir hale gelemedi...
    Cevapla
  • idris 13 yıl önce Şikayet Et
    SA BAŞBAKANIM. Sayın başbakanımızın kesinlikle bu uygulamadan haberi yokturdur ben tanıyorum asla izin vermez o halkın derdi ile kural dışı ilgilenmesi ile bilinir kimsenin içeri bile giremediği evlere konuk olur halleri ile halleşir. eminim bende imza atıyorum çünkü sinayi beyin samimiyetine inanıyor işletim mekanizmasınında kendi sistemine verilmesini bekliyoruz saygılar
    Cevapla
  • Murat BÖÇKÜN 13 yıl önce Şikayet Et
    Bingöl Özürlüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği. BİNÖZDER olarak bizde bu yazıya imzamızı atıyoruz.. 300 üyemizle.. ve binlerce destekçimizle bizde imzalıyoruz.. ve Sayın Başbakanımıza selamlar ve saygılar..
    Cevapla
  • !!adem!! 13 yıl önce Şikayet Et
    o nasıl bir ruh hali. diyecek birşeyim yok, duygulandım ama atacak bir imzam var.
    Cevapla
  • yusuf avcı 13 yıl önce Şikayet Et
    ENTEGRE. senai bey konuya güzel değinmiş ...bu sorunun çok profesyonel bir şekilde projelendirilerek rehabilitasyona ihtiyacı olan çocukların bu eğitimlerini normal devlet ve özel okullarda alacak şekilde uygulanması gerekir ki böylece hem sağlıklı öğrencilerin onlarla kaynaşarak hallerinden anlamalaru sağlanmalı ve zamanla yaşıtlarınca sosyal ortama entegre olmaları hedeflenmeli...bunu yine devlet okullarında bir sınıf veya bir ortam sağlanarak özel sözleşmeli kurumlara yaptırtılabilinir. ki yer masrafları kısılır
    Cevapla
  • Ahmet Ali ÖZDEMİR 13 yıl önce Şikayet Et
    SESİMİZ OLDUNUZ.. Bende 6 yıldır özel eğitim merkezi çalışanıyım son üç yıldır Rehabilitasyon merkezlerine reva görülen muameleler insafa sığan şeyler değil.Psikolojik Danışmanlar derse girmiş diye suç işlemiş sayıldık ve 5 milyar ceza ödedik tamamen keyfi şahsi uygulamalar yüzünden...hocamız yaşananların binde birini yazmış.AĞZINA SAĞLIK hocam sesimiz olduğun için.
    Cevapla
  • nisa atakul 13 yıl önce Şikayet Et
    selim tokcan. sen ne diyosun ya şu yazının neresi reklam. ateş düştüğü yeri yakar.zaten nefsi için bile yazmamış sen reklam diyosun.el insaf el merhamet yahu
    Cevapla
  • fatih aydın 13 yıl önce Şikayet Et
    bendeeeeee.... evet bu mektuba bende kayıtsız şartsız imza atıyorum.hemde canı gönülden yürekten kalben. Allah senai hocadan ebeden razı olsun. ne mutlu o şeyhe ve müride .hayatı bu kadar ciddi ve olması gerektiği gibi yaşayan hocama ne mutlu . evet samimi bir şekilde yazınca içten yürekten olunca İnşallah kayıtsız kalınmayacak diye ümit ediyorum.
    Cevapla
  • Selim Tokcan 13 yıl önce Şikayet Et
    Kirilan potlardan sonra: Reklamlar. Son zamanlardaki sevimsiz yönünü ön plana cikaran Sayin Demirci son yazilarinda reklam yoluyla itibar kazanma derdinde. Ama herkes icinde nasil bir sey barindirdigini acikca gördü. Ayni gecenki Islamoglu röportajinda oldugu gibi. Ikisi de zaten övgü meraklisi. Seyh ile müridi.
    Cevapla
  • mustafa çınar 13 yıl önce Şikayet Et
    iki imza. biri beni diğeri büyük ihtimal başbakanın
    Cevapla
  • mresatguney 13 yıl önce Şikayet Et
    muhabbetle. Senai Abime canı gönülden destek veriyorum.Allah Razı olsun
    Cevapla
  • caricare 13 yıl önce Şikayet Et
    Sizinleyim, en azından kalben.. Ne ailemde ne de akrabalarım arasında zihinsel ya da fiziksel engelli kimse yok. Ancak bir yeğenim sonradan farkedilen kalça çıkığı yüzünden seri ameliyatlarla tam 4 yıl fiziksel engelli yaşadı. Şu anda çok şükür iyi. Bu dört yıl yeğenimin annesi babası ve kardeşleri için çok zor geçti. Down sendromlu ve diğer fiziksel ve zihinsel engelli vatandaşlarımızın halini düyünüyorum ve içim cız ediyor. Allah onlara kolaylıklar versin. Konu evlat olunca gerçekten gerisi teferruat. Hepsi vatan evladı.
    Cevapla
  • Selim KAPLAN 13 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır Adına. Kurumların İl Temsilcisi olarak Diyarbakırda engellilere hizmet veren Kırk Altı kurum, bu kurumlardan hizmet alan Altıbin Yediyüz öğrenci ve aileleri adına bu yazının her satırını onaylıyor ve imzalıyorum.
    Cevapla
  • H.Bayram ŞAHİN 13 yıl önce Şikayet Et
    kul hakkı. Olayın başka bir yönü suistimal yapan binde 4 yüzünden 1 milyon kişi sıkıntıya sokuluyor. acaba o binde 4 Allah katında 1 milyonun hakkından hesaba çekileceğini bilir mi?
    Cevapla
  • Hasan Seyre 13 yıl önce Şikayet Et
    Ticari olmayan hiç bir kurum ayakta kalması mümkün değildir... ve yok olmayada mahkumdur..çünkü yapılan işler her ne kadar kudsi olsada..ödüllendirilerek insanları daha fazla teşvik edilmesi gerekir..Bugünkü amerikan lokheedleri, beoing leri BUGÜNKÜ BAŞARIYA İMZA ATTIYSA hep o küçük ödüller sayesindedir..Elbette hak talebi olacaktır..Ancak devlette kaynak bölüşümünü iyi yönetmek lazımdır..yoksa yunanistanın durumuna düşer ve iflas ederiz. Senai beyin yazısına bir imzada ben atıyorum.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat